Fiberbox או hotbox 2 בתור מודם

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
Lior18 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 323
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

שלום אני מתכנן להצטרף ל200 מגה ויש לי כבר hotbox 2 שפועל בתור מודם שווה לי להחליף אותו ל fiberbox כמובן להפוך אותו רק למודם ולחבר ראוטר? מבחינת מודם הסנכרון של fiberbox יותר טוב? בכל זה הוא יותר חדש

carmonle
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1405
שם מלא: ערן כרמון
נתן תודות: 95 פעמים
קיבל תודות: 120 פעמים

שליחה #2 

לא שווה ולא יתנו לך פיירבוקס באם אתה לא מנוי על שירותי הטלויזיה של הוט. לא בטוח שבכלל ניתן להפוך פייבר למודם בלבד

גם לי יש הוטבוקס בחבילת 200, והצטרפתי לשירותי הטלויזיה רק עם ממירי מיני פייבר + ומיני פייבר רגילים
קידמיים Paradgim monitor 11 V.6
סנטר Paradgim monitor cc-290
אחוריים Paradgim monitor 9 V.6
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro

Lior18 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

carmonle כתב:לא שווה ולא יתנו לך פיירבוקס באם אתה לא מנוי על שירותי הטלויזיה של הוט. לא בטוח שבכלל ניתן להפוך פייבר למודם בלבד

גם לי יש הוטבוקס בחבילת 200, והצטרפתי לשירותי הטלויזיה רק עם ממירי מיני פייבר + ומיני פייבר רגילים
...
·קודם כל אם לא הסברתי את עצמי אני כבר על טריפל של הוט עם 100 מגה הצטרפתי לפני שנתיים הגיע הזמן להשתדרג בא לי 200 מגה וממירים פייברים קטנים אבל מה שחשוב לי זה האינטרנט אז השאלה אם הפייבר בתור מודם מתפקד אפילו יותר טוב מההוטבוקס 2 וכמה שידוע לי אפשר להפוך תפייבר למודם בלבד

MrYair
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3843
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 373 פעמים

שליחה #4 

הוטבוקס 2 כי מודם
למרות שגם כי ראוטר הוא לא רע

shtrodel
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 41
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #5 

מהניסיון שהיה אצלנו - לא אפשרי להפוך את הפייבר בוקס רק למודם. הטכנאים שיגיעו אליך ינסו להפוך למודם אך ללא הצלחה, סתם תבזבז זמן לשניכם.
אי אפשר להפוך את הפייבר בוקס רק למודם מכיוון שאז הוא מאבד את כל הפיצ'רים שלו ביחד עם הminiFiber (המיני מנסים להסתנכרן עם הפייבר תחת הכתובת 192.168.1.1, וברגע שהפייבר הוא לא הDHCP - הם לא מצליחים לזהות את הפייבר).

ההצעה הכי טובה שיש לי אליך, זה לחבר את ההוטבוקס בתור מודם למיני+ (שים לב לפלוס, זה אותו דגם כמו המיני הרגיל, אבל יש לו כונן קשיח שמאפשר להקליט על המכשיר מיני, ולא על הפייבר). הם יגידו לך בהתחלה שזה לא אפשרי, אבל זה כן. אתה פשוט צריך לדרוש מהם שהמיני יגיע עם מתאם MOCA 2.0 (וגם לזה הם יגידו שלא אפשרי - פשוט תתעקש).

בהצלחה!

Lior18 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

shtrodel כתב:מהניסיון שהיה אצלנו - לא אפשרי להפוך את הפייבר בוקס רק למודם. הטכנאים שיגיעו אליך ינסו להפוך למודם אך ללא הצלחה, סתם תבזבז זמן לשניכם.
אי אפשר להפוך את הפייבר בוקס רק למודם מכיוון שאז הוא מאבד את כל הפיצ'רים שלו ביחד עם הminiFiber (המיני מנסים להסתנכרן עם הפייבר תחת הכתובת 192.168.1.1, וברגע שהפייבר הוא לא הDHCP - הם לא מצליחים לזהות את הפייבר).

ההצעה הכי טובה שיש לי אליך, זה לחבר את ההוטבוקס בתור מודם למיני+ (שים לב לפלוס, זה אותו דגם כמו המיני הרגיל, אבל יש לו כונן קשיח שמאפשר להקליט על המכשיר מיני, ולא על הפייבר). הם יגידו לך בהתחלה שזה לא אפשרי, אבל זה כן. אתה פשוט צריך לדרוש מהם שהמיני יגיע עם מתאם MOCA 2.0 (וגם לזה הם יגידו שלא אפשרי - פשוט תתעקש).

בהצלחה!
...
תודה אבל זה חובה לקחת את ה moca בשביל המיני פחוס טם הוא מקליט עצמאי אז אני לא צריך אינטרנט גם ככה אני לא אשתמש לא ב wifi ולא בפונקציות שהוא מציע... ונניח שהם אומרים לי שזה חובה לא יהיה בעיה להם בעיה להביא לי כמות של מיני פייבר 0חוס בשביל ההוטבוקס נכוו? או שהם יחייבו אותי לקחת תפייבר הגדול
·

shtrodel
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

אם אתה לא רוצה שיהיה לך במיני WIFI - אתה לא חייב לקחת את הMOCA. הצעתי את זה רק בגלל שאם בעתיד תרצה להשתמש בזה, אז הם יחייבו אותך על התק (וגם הסיכוי שתצליח לשכנע אותם להוסיף לך MOCA הוא קטן הרבה יותר).
אם תקבל את המיני+ אין סיבה שתרצה את הפייבר הגדול (לדעתי הם גם לא רוצים לספק אותם ביחד). רוב הסיכויים שהם ינסו למכור לך את הפייבר הגדול והמיני (בלי הפלוס). לדעתי האישית, עדיף הוטבוקס + מיניפייבר+.

Lior18 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

shtrodel כתב:אם אתה לא רוצה שיהיה לך במיני WIFI - אתה לא חייב לקחת את הMOCA. הצעתי את זה רק בגלל שאם בעתיד תרצה להשתמש בזה, אז הם יחייבו אותך על התק (וגם הסיכוי שתצליח לשכנע אותם להוסיף לך MOCA הוא קטן הרבה יותר).
אם תקבל את המיני+ אין סיבה שתרצה את הפייבר הגדול (לדעתי הם גם לא רוצים לספק אותם ביחד). רוב הסיכויים שהם ינסו למכור לך את הפייבר הגדול והמיני (בלי הפלוס). לדעתי האישית, עדיף הוטבוקס + מיניפייבר+.
...
·כן התכנון שלי זה רק מיני פייבר פלוס אני אדבר איתם לגבי זה רק עוד שאלה ה moca שהוט מספקים עכשיו זה עדיין 1.1 או שהם הביאו תחדש יותר moca 2.0? אני לא אשתמש ב wifi במיני אבל הבנתי שבשביל ה vod אני אהיה צריך תמוקה שיהיה מחובר להוטבוקס..

shtrodel
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

הם מביאים moca 2.0.
וידאת מול הוט שאתה צריך את מוקה בשביל הvod?

Lior18 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

shtrodel כתב:הם מביאים moca 2.0.
וידאת מול הוט שאתה צריך את מוקה בשביל הvod?
...
·עוד לא דיברתי איתם שלחתי להם הודעה באתר בגלל בעיה כספית ומחכה שהם ייצרו איתי קשר אם עד יום שלישי הם לא יחזרו אני אתקשר..

אגב יפה שהם הביאו moca 2.0 אני זוכר בהתחלה הייתה ממש אכזבה מהאנשים פה בפורום שהבם הביאו ת moca 1.1 בגלל שהוא תומך רק ב 10/100

sky1sky10
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3357
נתן תודות: 874 פעמים
קיבל תודות: 190 פעמים

שליחה #11 

האם שירותי ה VOD ו- START OVER בממיר מיני פייבר פלוס יעבדו כאשר ההוטבוקס מוגדר כמודם בלבד?

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”