Fiberbox או hotbox 2 בתור מודם
- carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- שם מלא: ערן כרמון
- נתן תודות: 95 פעמים
- קיבל תודות: 120 פעמים
לא שווה ולא יתנו לך פיירבוקס באם אתה לא מנוי על שירותי הטלויזיה של הוט. לא בטוח שבכלל ניתן להפוך פייבר למודם בלבד
גם לי יש הוטבוקס בחבילת 200, והצטרפתי לשירותי הטלויזיה רק עם ממירי מיני פייבר + ומיני פייבר רגילים
גם לי יש הוטבוקס בחבילת 200, והצטרפתי לשירותי הטלויזיה רק עם ממירי מיני פייבר + ומיני פייבר רגילים
קידמיים Paradgim monitor 11 V.6
סנטר Paradgim monitor cc-290
אחוריים Paradgim monitor 9 V.6
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro
סנטר Paradgim monitor cc-290
אחוריים Paradgim monitor 9 V.6
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro
·קודם כל אם לא הסברתי את עצמי אני כבר על טריפל של הוט עם 100 מגה הצטרפתי לפני שנתיים הגיע הזמן להשתדרג בא לי 200 מגה וממירים פייברים קטנים אבל מה שחשוב לי זה האינטרנט אז השאלה אם הפייבר בתור מודם מתפקד אפילו יותר טוב מההוטבוקס 2 וכמה שידוע לי אפשר להפוך תפייבר למודם בלבדcarmonle כתב:לא שווה ולא יתנו לך פיירבוקס באם אתה לא מנוי על שירותי הטלויזיה של הוט. לא בטוח שבכלל ניתן להפוך פייבר למודם בלבד
גם לי יש הוטבוקס בחבילת 200, והצטרפתי לשירותי הטלויזיה רק עם ממירי מיני פייבר + ומיני פייבר רגילים...
מהניסיון שהיה אצלנו - לא אפשרי להפוך את הפייבר בוקס רק למודם. הטכנאים שיגיעו אליך ינסו להפוך למודם אך ללא הצלחה, סתם תבזבז זמן לשניכם.
אי אפשר להפוך את הפייבר בוקס רק למודם מכיוון שאז הוא מאבד את כל הפיצ'רים שלו ביחד עם הminiFiber (המיני מנסים להסתנכרן עם הפייבר תחת הכתובת 192.168.1.1, וברגע שהפייבר הוא לא הDHCP - הם לא מצליחים לזהות את הפייבר).
ההצעה הכי טובה שיש לי אליך, זה לחבר את ההוטבוקס בתור מודם למיני+ (שים לב לפלוס, זה אותו דגם כמו המיני הרגיל, אבל יש לו כונן קשיח שמאפשר להקליט על המכשיר מיני, ולא על הפייבר). הם יגידו לך בהתחלה שזה לא אפשרי, אבל זה כן. אתה פשוט צריך לדרוש מהם שהמיני יגיע עם מתאם MOCA 2.0 (וגם לזה הם יגידו שלא אפשרי - פשוט תתעקש).
בהצלחה!
אי אפשר להפוך את הפייבר בוקס רק למודם מכיוון שאז הוא מאבד את כל הפיצ'רים שלו ביחד עם הminiFiber (המיני מנסים להסתנכרן עם הפייבר תחת הכתובת 192.168.1.1, וברגע שהפייבר הוא לא הDHCP - הם לא מצליחים לזהות את הפייבר).
ההצעה הכי טובה שיש לי אליך, זה לחבר את ההוטבוקס בתור מודם למיני+ (שים לב לפלוס, זה אותו דגם כמו המיני הרגיל, אבל יש לו כונן קשיח שמאפשר להקליט על המכשיר מיני, ולא על הפייבר). הם יגידו לך בהתחלה שזה לא אפשרי, אבל זה כן. אתה פשוט צריך לדרוש מהם שהמיני יגיע עם מתאם MOCA 2.0 (וגם לזה הם יגידו שלא אפשרי - פשוט תתעקש).
בהצלחה!
תודה אבל זה חובה לקחת את ה moca בשביל המיני פחוס טם הוא מקליט עצמאי אז אני לא צריך אינטרנט גם ככה אני לא אשתמש לא ב wifi ולא בפונקציות שהוא מציע... ונניח שהם אומרים לי שזה חובה לא יהיה בעיה להם בעיה להביא לי כמות של מיני פייבר 0חוס בשביל ההוטבוקס נכוו? או שהם יחייבו אותי לקחת תפייבר הגדולshtrodel כתב:מהניסיון שהיה אצלנו - לא אפשרי להפוך את הפייבר בוקס רק למודם. הטכנאים שיגיעו אליך ינסו להפוך למודם אך ללא הצלחה, סתם תבזבז זמן לשניכם.
בהצלחה!...
·
אם אתה לא רוצה שיהיה לך במיני WIFI - אתה לא חייב לקחת את הMOCA. הצעתי את זה רק בגלל שאם בעתיד תרצה להשתמש בזה, אז הם יחייבו אותך על התק (וגם הסיכוי שתצליח לשכנע אותם להוסיף לך MOCA הוא קטן הרבה יותר).
אם תקבל את המיני+ אין סיבה שתרצה את הפייבר הגדול (לדעתי הם גם לא רוצים לספק אותם ביחד). רוב הסיכויים שהם ינסו למכור לך את הפייבר הגדול והמיני (בלי הפלוס). לדעתי האישית, עדיף הוטבוקס + מיניפייבר+.
אם תקבל את המיני+ אין סיבה שתרצה את הפייבר הגדול (לדעתי הם גם לא רוצים לספק אותם ביחד). רוב הסיכויים שהם ינסו למכור לך את הפייבר הגדול והמיני (בלי הפלוס). לדעתי האישית, עדיף הוטבוקס + מיניפייבר+.
·כן התכנון שלי זה רק מיני פייבר פלוס אני אדבר איתם לגבי זה רק עוד שאלה ה moca שהוט מספקים עכשיו זה עדיין 1.1 או שהם הביאו תחדש יותר moca 2.0? אני לא אשתמש ב wifi במיני אבל הבנתי שבשביל ה vod אני אהיה צריך תמוקה שיהיה מחובר להוטבוקס..shtrodel כתב:אם אתה לא רוצה שיהיה לך במיני WIFI - אתה לא חייב לקחת את הMOCA. הצעתי את זה רק בגלל שאם בעתיד תרצה להשתמש בזה, אז הם יחייבו אותך על התק (וגם הסיכוי שתצליח לשכנע אותם להוסיף לך MOCA הוא קטן הרבה יותר).
אם תקבל את המיני+ אין סיבה שתרצה את הפייבר הגדול (לדעתי הם גם לא רוצים לספק אותם ביחד). רוב הסיכויים שהם ינסו למכור לך את הפייבר הגדול והמיני (בלי הפלוס). לדעתי האישית, עדיף הוטבוקס + מיניפייבר+....
·עוד לא דיברתי איתם שלחתי להם הודעה באתר בגלל בעיה כספית ומחכה שהם ייצרו איתי קשר אם עד יום שלישי הם לא יחזרו אני אתקשר..shtrodel כתב:הם מביאים moca 2.0.
וידאת מול הוט שאתה צריך את מוקה בשביל הvod?...
אגב יפה שהם הביאו moca 2.0 אני זוכר בהתחלה הייתה ממש אכזבה מהאנשים פה בפורום שהבם הביאו ת moca 1.1 בגלל שהוא תומך רק ב 10/100