ar4ax
שלום,
אתמול קיבלתי זוג רמקולים AR4AX.
מצבם הקוסמטי לא משהו ואני לא מצליח להבין איך מורידים את הגרילים כדי לראות איך האלמנטים נראים מתחת.
אני מפספס משהו?
בנוסף, מה זה הסוויץ' מאחורה (מן מתג ליד הטרמינלים).
תודה
שלומי
אתמול קיבלתי זוג רמקולים AR4AX.
מצבם הקוסמטי לא משהו ואני לא מצליח להבין איך מורידים את הגרילים כדי לראות איך האלמנטים נראים מתחת.
אני מפספס משהו?
בנוסף, מה זה הסוויץ' מאחורה (מן מתג ליד הטרמינלים).
תודה
שלומי
תתחדש אחלה רמקולים
אצלי יש פוטנציומטר ששולט על הטוויטר ולא בורר מצבים
https://www.hometheater.co.il/modules.p ... sc&start=0
כאן יש עוד תמונות ורואים את הדבק שהדביק את הגרילים
https://www.hometheater.co.il/vp2112778#2112778
אצלי יש פוטנציומטר ששולט על הטוויטר ולא בורר מצבים
https://www.hometheater.co.il/modules.p ... sc&start=0
כאן יש עוד תמונות ורואים את הדבק שהדביק את הגרילים
https://www.hometheater.co.il/vp2112778#2112778
אני לא זז מכאן עד סוף הצד
- harel
- חבר ותיק

- תגובות: 1244
- שם מלא: harel
- נתן תודות: 559 פעמים
- קיבל תודות: 533 פעמים
הי אלו אחלה רמקולים ועם המגבר הנכון יעמדו בכבוד מול המודרניים.
היו ל AR כמה דגמים של "4" לכן אצלך יש בורר מצבים ל גבוהים ואצל אחרים LPAD (כמו פוטנציומטר / ווסת) לשליטה על האנרגייה שמועברת לטוויטר. סוויצ' תפוס או מלוכלך - לא יתפקד נסה להעביר מצבים ולראות את ההבדל בגבוהים.. אם ישנם"ניתוקים" בתפעול הסוויצ' - נסה "ספרי מגעים" בכדי לנקות את מגעי הסוויצ' (יכול לעבוד לפעמים ע"י התזה מבחוץ)
הטוויטר הוא AR מקורי ומוצלח מאוד לדעתי. (לא פחות מדגמי ה JBL בני אותם שנים.. הפיטמה במרכז מאפשרת לו לעלות גבוה מאוד!).
הוופר נראה מקורי אך גם כאן היו מספר דגמים. הוופר בן 8 אינטש לבש צורה במספר רמקולים והגיע עד סדרת ה 18 ודומייו.
הוא מתאפיין במהירות וביכולת להפיק באס נמוך ומפתיע מאוד בייחס לגודלו. לא אבקש ממך לפרק אותו החוצה אם אין צורך אך
אם תוכל צלם את השני או לפחות ספר אם הם זהים.
רוב הוופרים שאני זוכר היו בעלי ממברנה חלקה ולא "RIBBED" אך אין זה משנה.. היו כאמור מספר דגמים.. לפי ה FRAME המתכתי זה המקורי.
הרמקול מתאפיין בקרוס בסיסי. ברוב המקרים- תמצא קבל אחד לטוויטר וסליל אחד לוופר (6 דיבי לאוקטבה) ואם הוא נשמע טוב אין מה לגעת בו.
חוסר בגבוהים או בברירות שלהם יכול להצביע במקרים רבים על קבל "עיף" בקו הטוויטר. אם הטטויטר נשמע טוב - אל תתקן.
כאן - יש לך פוסט על שיפוץ של כאלה (דומים)
בברכה
היו ל AR כמה דגמים של "4" לכן אצלך יש בורר מצבים ל גבוהים ואצל אחרים LPAD (כמו פוטנציומטר / ווסת) לשליטה על האנרגייה שמועברת לטוויטר. סוויצ' תפוס או מלוכלך - לא יתפקד נסה להעביר מצבים ולראות את ההבדל בגבוהים.. אם ישנם"ניתוקים" בתפעול הסוויצ' - נסה "ספרי מגעים" בכדי לנקות את מגעי הסוויצ' (יכול לעבוד לפעמים ע"י התזה מבחוץ)
הטוויטר הוא AR מקורי ומוצלח מאוד לדעתי. (לא פחות מדגמי ה JBL בני אותם שנים.. הפיטמה במרכז מאפשרת לו לעלות גבוה מאוד!).
הוופר נראה מקורי אך גם כאן היו מספר דגמים. הוופר בן 8 אינטש לבש צורה במספר רמקולים והגיע עד סדרת ה 18 ודומייו.
הוא מתאפיין במהירות וביכולת להפיק באס נמוך ומפתיע מאוד בייחס לגודלו. לא אבקש ממך לפרק אותו החוצה אם אין צורך אך
אם תוכל צלם את השני או לפחות ספר אם הם זהים.
רוב הוופרים שאני זוכר היו בעלי ממברנה חלקה ולא "RIBBED" אך אין זה משנה.. היו כאמור מספר דגמים.. לפי ה FRAME המתכתי זה המקורי.
הרמקול מתאפיין בקרוס בסיסי. ברוב המקרים- תמצא קבל אחד לטוויטר וסליל אחד לוופר (6 דיבי לאוקטבה) ואם הוא נשמע טוב אין מה לגעת בו.
חוסר בגבוהים או בברירות שלהם יכול להצביע במקרים רבים על קבל "עיף" בקו הטוויטר. אם הטטויטר נשמע טוב - אל תתקן.
כאן - יש לך פוסט על שיפוץ של כאלה (דומים)
בברכה
ראה פוסטים נוספים שלי ב "סטריאו ישראל" בפייסבוק
האזנה טובה - גם לווינטאג'!
- harel
- חבר ותיק

- תגובות: 1244
- שם מלא: harel
- נתן תודות: 559 פעמים
- קיבל תודות: 533 פעמים
Match made in heaven
יופי של רסיבר...
טוב אז רואים שבשני כמו בראשון הממברנה של הוופר זהה
הפיטמה של הטוויטר קצת פגועה אך זה כנראה לא משפיע על הסאונד..
הרמקולים מאובקים.. מציע לנקות עם מעט ספרי סיליקון שאתה מתיז על מטלית "מיקרו פיבר" ומנגב בעדינות את הממברנה וה"סראונד" - מבטיח לך יצא כמו חדש...
יופי של רסיבר...
טוב אז רואים שבשני כמו בראשון הממברנה של הוופר זהה
הפיטמה של הטוויטר קצת פגועה אך זה כנראה לא משפיע על הסאונד..
הרמקולים מאובקים.. מציע לנקות עם מעט ספרי סיליקון שאתה מתיז על מטלית "מיקרו פיבר" ומנגב בעדינות את הממברנה וה"סראונד" - מבטיח לך יצא כמו חדש...
ראה פוסטים נוספים שלי ב "סטריאו ישראל" בפייסבוק