פרטנר-TV, סקירה אישית

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
justdoit פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 157
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #1 

היי אנשים,

לאחר תהיה וחשיבה האם כדאי, החלטתי לעבור לPartner-TV, כמו כולם שניסו להבין מה השירות כולל ואילו תכנים..
לבסוף החלטתי להתחבר לשירות, נרשמתי חודש שעבר ולפני שלושה ימים הותקן אצלי הטריפל, טל קווי אינטרנט וP.TV.

אז אני יכל לשתף אתכם בנעשה,
הגיעו אליי 8:20 בבוקר 2 טכנאים, אחד חדש ואחד מקצועי בתחום, הבחור החדש התחיל בהתקנה בזמן שהשני עוקב אחריו ומסייע לו.. כל התהליך לבסוף הסתיים לו ב 11:30, לדעתי יותר מדי זמן בהתחשב שאינטרנט וטלפוניה כבר הייתי לקוח שלהם והתשתית קיימת.. הטלפון לא עבד עדיין מסיבות תיפעוליות כלשהן שרק לאחר יומיים עם כמה שיחות אליהם לבסוף הקו סודר.

עכשיו לחלק שכולם שואלים - איך הP.TV , אז ישנם כרגע כ40 ערוצים, שהם ערוצי חדשות מהארץ כמה מחו"ל, כמה ערוצי מדע וטבע, ערוצי אוכל, דרמה וכל מני סגנונות של לייף סטייל, ערוצי ספורט- יש הרבה וכרגע פתוח חופשי, עד כאן לא הכי מעניין,
ישנם כ5 ערוצי ילדים , ZOOM, לוגי,פעוטות , ועוד כמה , אין דיסני.
אין כרגע להפתעתי ערוצי מוזיקה!
הערוצי סרטים והסדרות הם רק דרך ה VOD !.
נעבור ל VOD , תכנים ישראלים - יש מגוון של כ20 תוכניות.
בתכנים בלועזית - סרטים - יש מגוון מאוד מצומצם כרגע - רב הסרטים הם מלפני 5 שנים!
בסדרות- יש חלוקה-
קומדיה - 3 תכנים!
דרמה - פחות מ10 סדרות,חלקן מ2016 חלקן ישנות,
פעולה - כ10 סדרות,חלקןמ2016 חלקן ישנות,
ועוד קצת מזאנר נוסף.
עד כאן - המצב לא משהו, אפילו את משחקי-הכס אין בנמצא בכל העסק הזה.

החבילה שסגרתי עימם צריכה להיות כוללת NETFLIX, אך רק לאחר שהמתקינים היו אצלי נאמר לי שעדיין אין יוזר והשירות יינתן לי בשבועיים הקרובים !!
זוהי בשורה שהורידה לי מכל ההתלהבות לסיפור הזה, כי בשורה תחתונה לזה חיכיתי ולשם כך נרשמתי.
אז שוב דברתי עם מחלקת השירות של פרטנר וביררתי הכיצד!? , נאמר לי שהם עדיין לא יודעים מתי השירות ייכנס ואף אין להם מחיר - חבילה לפירסום. אז לא הבנתי - חתול בשק?, נרשמתי לחבילה של הכל כלול ב199שח . מסתבר שהעיניין עדיין לא ברור לפרטנר וצריך להמתין עם זה, הנציג אמר לי -" אין בעיה אתה יכל להרשם באופן פרטי, ויש חינם לחודש ראשון" ,
כן אני שמעתי על זה , אבל כל העסק הזה סגרתי מול פרטנר ולא חיפשתי לעשות זאת בצורה עקיפה..
טוב אז בשורה תחתונה אנסה להיות סבלני..

עכשיו לגבי האופציות הנוספות שניתן לבצע עם הממיר- הוא קופסא קטנה כמו מחשב אנדרואיד- למעשה מותקנת עליו מע' אנדרואיד, כך שניתן לעשות איתה כל מני דברים. יש אפליקציית YOUTUBE, בילד-אין .

התפקוד של הממיר הוא זריז במעברי הערוצים וגם בVOD. וגם בהרצת הווידאו הוא זריז.
דבר נוסף שקצת בעייתי ,זה שהשלט קטן, והכפתורים של ה'פאוס' והרצה .. קטנים מדי, וכך בחושך לא ניתן לראות כלום,
לא כמו שהתרגלתי לשלט של YES שמואר בחושך. אז להדליק אור בכל פעם שמחפש כפתור מסויים- אוףףף.

בשורה תחתונה , בתור פתיחה - אפשר לומר שהמוצר המוגמר פה הוא כרגע לא הגיע לרמה המבוקשת, או אפילו לא בשל אם אפשר לומר, כי עכשיו להמתין עד שיעלו עוד ערוצים או תכני VDO, ועד אז מה?? , להתחבר לנטפליקס באופן פרטי..
כניסות ממיר: יש גם אופטי, ו USB .
 כניסות ממיר: יש גם אופטי, ו USB .
שלט קצת יותר גדול משלט המזגן.
 שלט קצת יותר גדול משלט המזגן.

justdoit פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

VOD

שליחה #2 

VOD
סדרות -VOD
 סדרות -VOD

ofiryaish
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 60
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

אכן נראה כמו חתול בשק- אפס תוכן במחיר מצטבר (עבורי שאני צריך 3 ממירים נוספים מעל זה שניתן) כמעט זהה לזה של יס והוט. מילא היו משאירים את ערוצי הספורט לאחר שנה וגם היו מוציאים אפליקציה לקופסאות טלוויזיה שתהווה תחליף ל30 ש"ח בחודש על כל ממיר נוסף.

moti_r
עורך ראשי HTCafe
עורך ראשי HTCafe
תגובות: 9712
נתן תודות: 216 פעמים
קיבל תודות: 679 פעמים

שליחה #4 

תודה על הסקירה.

שאלה: האם את ערוצי עידן+ קולטים דרך הרשת או דרך אנטנה רגילה?
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -

Matan23
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 36
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #5 

מחר מגיעים להתקין לי פרטנר...עד עכשיו אני עם יס, מקווה שיהיה נחמד

justdoit פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

@moti_r
·
כל התקשורת מתבצעת בחיבור לרשת האינטרנט וכבל קואקס, בדומה ל "יס" .
הטכנאי ציין שבעתיד תהיה להם אופציה לחבר פיזית אנטנה פנימית ל RF שיש לממיר. (במידה ואין תקשורת אינטרנט),
לא שקליטה של ערוץ 11\ 22 תציל תמצב במקרה הזה :)

moti_r
עורך ראשי HTCafe
עורך ראשי HTCafe
תגובות: 9712
נתן תודות: 216 פעמים
קיבל תודות: 679 פעמים

שליחה #7 

@justdoit

אוקי, תודה על המידע (Y)
מקווה מאוד שבקרוב הם ישפרו את ההיצע כך שזה יהיה סביר יותר מאיך שאתה מתאר את זה כרגע.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -

justdoit פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

תקשיבו עזבו אתכל החבילות של הכבלים, אחרי שהתחברתי לשירות NETFLIX העולם נראה אחרת !!
יש ים סדרות איכות של השנה 2017\2016 , סדרות בלי סוף לכל ז'רנר- מתח,מדע בדיוני, דרמה אימה, קומדי, יו ניימ איט !
אני כבר מחובר ולוקח מנות קבועות של סדרות, ואני יכל לומר - שאי אפשר להפסיק !!...

פשוט התחברו - תרשמו וקבלו חודש ראשון מתנה - ללא חיוב - פשוט תנסו!. והמחיר לחודש הוא רק 9$ -כ-33שקל !!!

זו התשובה והמענה לכל תחינתנו ופיצויי על זה שסגרו וביטלו אתכל שירותי הקודי וחבריו (מחשימם זיר'ה),

שירות רישמי עם תכנים מהעולם, והכל עם תרגום לעברית לכל תוכן:

תנו מבט חטוף למצבת התכנים --> https://www.netflix.com/il/originals

אתר הבית בעברית:
https://www.netflix.com/il/

איפה היינו לפני כן ??!

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”