קשיים בצפיה בקודי בכל ההרחבות בשבוע~ האחרון - סיבות אפשריות?
-
עידו_גנוט
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 127
- שם מלא: עידו_גנוט
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 5 פעמים
שלום,
לפני כמה ימים שמתי לב שכמעט בלתי אפשרי לצפות עוד בכל ההרחבות הפופולאריות - זה נכון לאקסודוס, קובננט, פליקסנט, אליסיום (שלא עובד כלל) ואפילו גנסיס רבורן.
מה שאני מקבל ב-99% מהמקרים זה מקורות שלא עובדים עם מעט מאד מקורות HD (כמעט בכלל בלי 1080), במקרה הטוב רזולוציות נמוכות מאד ובמקרה הרע פשוט לא עובד.
חשבתי שזאת בעיה במחשב - בדקתי במחשב אחר - אותו המצב.
היה פה שרשור לאחרונה שעסק בזה שספקי תשתית או אינטרנט מגבילים לאחרונה - אני ב-013 - ולא ידוע לי שיש לי איזשהן הגנות מהם (אבל מי יודע מה הם עשו), השאלה אם למישהו אחר שבנטוויזן יש בעיה דומה מהתקופה האחרונה והאם הוא פתר אותה בדרך כלשהי?
אם לא האם יש לכם רעיונות אחרים מה קורה פה - זה לא היה המצב בעבר.
לפני כמה ימים שמתי לב שכמעט בלתי אפשרי לצפות עוד בכל ההרחבות הפופולאריות - זה נכון לאקסודוס, קובננט, פליקסנט, אליסיום (שלא עובד כלל) ואפילו גנסיס רבורן.
מה שאני מקבל ב-99% מהמקרים זה מקורות שלא עובדים עם מעט מאד מקורות HD (כמעט בכלל בלי 1080), במקרה הטוב רזולוציות נמוכות מאד ובמקרה הרע פשוט לא עובד.
חשבתי שזאת בעיה במחשב - בדקתי במחשב אחר - אותו המצב.
היה פה שרשור לאחרונה שעסק בזה שספקי תשתית או אינטרנט מגבילים לאחרונה - אני ב-013 - ולא ידוע לי שיש לי איזשהן הגנות מהם (אבל מי יודע מה הם עשו), השאלה אם למישהו אחר שבנטוויזן יש בעיה דומה מהתקופה האחרונה והאם הוא פתר אותה בדרך כלשהי?
אם לא האם יש לכם רעיונות אחרים מה קורה פה - זה לא היה המצב בעבר.
גם אני נתקל בקושי דומה ב אקסודוס (exodus) ובקובנאנט (covenant)
אצלי לחלק ניכר מהסדרות (כמו אורפן בלק, נס רפואי, המנטליסט...) לא ניתן להכנס (לא רואים אפילו את רשימת העונות) בעוד שלסדרות בודדות (המפץ הגדול, חברים..) עדיין ניתן להכנס
הספק שלי הוא בזק בינלאומי
אצלי לחלק ניכר מהסדרות (כמו אורפן בלק, נס רפואי, המנטליסט...) לא ניתן להכנס (לא רואים אפילו את רשימת העונות) בעוד שלסדרות בודדות (המפץ הגדול, חברים..) עדיין ניתן להכנס
הספק שלי הוא בזק בינלאומי
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
אני דווקא ראיתי כמה דברים דרך Covenant לאחרונה ועבד ממש סבבה. אני על קודי 17.3 על אנדרואיד.
יש הריגה מסודרת של מקורות טובים, זה קורה די מהר כך שיוצא שלפעמים פרקים טיפה יותר ישנים יכולים להיעלם להם.
אם אתה רוצה שאני אבדוק אצלי אני יכול לנסות. אני על בזק בינלאומי.
יש הריגה מסודרת של מקורות טובים, זה קורה די מהר כך שיוצא שלפעמים פרקים טיפה יותר ישנים יכולים להיעלם להם.
אם אתה רוצה שאני אבדוק אצלי אני יכול לנסות. אני על בזק בינלאומי.
מדריך התקנת ArgusTV לצפיה בשידורי עידן+ ב-XBMC/קודי:
http://www.hometheater.co.il/vt207773.html
http://www.hometheater.co.il/vt207773.html
-
עידו_גנוט
- חבר פעיל מאוד

אוקיי אז זאת הייתי חוויה ממש לא נעימה - היום סביב 17:50 התקשרתי למוקד של 013 - הייתי על הקו ממתין עד 18:45 - קרוב לשעה. כלום, בסוף נמאס לי והשארתי מספר - עכשיו 8 בערב וכמובן שאיש לא חזר אלי.
אני אשמח לעשות ניסוי - אני בודק עכשיו בשביל הפאן את הפרק האחרון של GOT בקובננט - יש לי שני מקורות שרושמים 1080 - הראשון (watchonline/openload) לא היה באמת 1080p אלא משהו ממש נמוך 600 על 300 בערך השני כן עבד (DAYT/GVIDEO) ב-1080p.
אחרי זה יש לי מספר מקורות שמופיעים כ-HD - הראשון (onemovies/gvideo) מוצג כ-HD אבל בפועל SD באיכות ירודה כמו הראשון, השני solarmovie/gmovie כנ"ל איכות ירודה, השלישי onemovies/gmovie כנ"ל איכות ירודה ומוצג כ-HD. נראה לי שזה ממשיך כך גם הלאה.
בקיצור פרט לאחד - כולם *** - מה הנסיון שלכם - אתם מקבלים דברים אחרים?
אני אשמח לעשות ניסוי - אני בודק עכשיו בשביל הפאן את הפרק האחרון של GOT בקובננט - יש לי שני מקורות שרושמים 1080 - הראשון (watchonline/openload) לא היה באמת 1080p אלא משהו ממש נמוך 600 על 300 בערך השני כן עבד (DAYT/GVIDEO) ב-1080p.
אחרי זה יש לי מספר מקורות שמופיעים כ-HD - הראשון (onemovies/gvideo) מוצג כ-HD אבל בפועל SD באיכות ירודה כמו הראשון, השני solarmovie/gmovie כנ"ל איכות ירודה, השלישי onemovies/gmovie כנ"ל איכות ירודה ומוצג כ-HD. נראה לי שזה ממשיך כך גם הלאה.
בקיצור פרט לאחד - כולם *** - מה הנסיון שלכם - אתם מקבלים דברים אחרים?
·השיטה שלי זה לבדוק את הפרק הראשון בכל עונה 1 של סידרה שאני מעונייןעידו_גנוט כתב:אוקיי אז זאת הייתי חוויה ממש לא נעימה - היום סביב 17:50 התקשרתי למוקד של 013 - הייתי על הקו ממתין עד 18:45 - קרוב לשעה. כלום, בסוף נמאס לי והשארתי מספר - עכשיו 8 בערב וכמובן שאיש לא חזר אלי.
בקיצור פרט לאחד - כולם *** - מה הנסיון שלכם - אתם מקבלים דברים אחרים?...
בדקתי את בית הקלפים עונה 1 פרק 1
משחקי הכס עונה 1 פרק ראשון
ודקסטר עונה 6 פרק 1
בכולם קיבלתי איכות של 720 מצויינת
-
עידו_גנוט
- חבר פעיל מאוד

אם הם מוסיפים לך דברים בתשלום שלא ביקשת זה עילה לתביעה - ולא סתם תביעה אלא תביעה ייצוגית - ואם יתברר שזה נכון אני כעיתונאי גם אדאג להעביר את זה לכתבי הצרכנות שיעשו על זה כתבה.
מה שכן אף אחד פה לא ענה לי האם הוא נתקל במשהו כזה ב-013 ומה השם של ה"שירות" אצלהם - כאמור לא הצלחתי לתפוס אותם - הם פשוט לא ענו.
מה שכן אף אחד פה לא ענה לי האם הוא נתקל במשהו כזה ב-013 ומה השם של ה"שירות" אצלהם - כאמור לא הצלחתי לתפוס אותם - הם פשוט לא ענו.
- kobiko3030
-
- חבר פעיל

- תגובות: 63
- קיבל תודות: 7 פעמים
יש לא מעט גלשים שנחסמו על ידי הוט נט רק לרפו של קודי שהוא כמובן חוקי לגמרי, גם אני נחסמתי ואחרי שיחה קצרה של איומים מצידי עשו איזה שינוי והרפו חזר לעבוד מידית, אצל הוט אני מאמין שהם מסוגלים לעשות במכוון בעקבות גל הנטישות הגדול והחשיפה העצומה שהקודי קיבל בתקןפה האחרונה.עידו_גנוט כתב:אם הם מוסיפים לך דברים בתשלום שלא ביקשת זה עילה לתביעה - ולא סתם תביעה אלא תביעה ייצוגית - ואם יתברר שזה נכון אני כעיתונאי גם אדאג להעביר את זה לכתבי הצרכנות שיעשו על זה כתבה.
מה שכן אף אחד פה לא ענה לי האם הוא נתקל במשהו כזה ב-013 ומה השם של ה"שירות" אצלהם - כאמור לא הצלחתי לתפוס אותם - הם פשוט לא ענו....
-
עידו_גנוט
- חבר פעיל מאוד

אוקיי סוף סוף תפסתי את ה-013.
הם טוענים שאין שום דבר (אין כלום כי לא היה כלום בלה בלה).
הנציג היה נחמד ודיבר עם תומך בכיר שטען שגם הוא לא שמע על זה ולא יודע כלום ואין לי מסננת או כל חוסם אחר.
מה אני עושה עכשיו? יש הצעות?
הם טוענים שאין שום דבר (אין כלום כי לא היה כלום בלה בלה).
הנציג היה נחמד ודיבר עם תומך בכיר שטען שגם הוא לא שמע על זה ולא יודע כלום ואין לי מסננת או כל חוסם אחר.
מה אני עושה עכשיו? יש הצעות?
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
הכי מהיר ופשוט זה פשוט לנסות ספק אחר. לא חייב ישר לעזוב, אפשר לנסות במקביל.
תפעיל ספק אחר ותתחבר איתו - אם עובד לך פיקס, עלית על שורש הבעיה. אם לא, מקסימום "הפסדת" כמה שקלים על חיוב יחסי לספק.
לגבי הסינונים,
כמעט כל אחד שאני מכיר, כולל עבדך הנאמן, נתקל בדבר כזה בשלב כזה או אחר.
היתה לי פעם תקופה בבזק בינלאומי שפתאום כל ההורדות זחלו ובכלל הגלישה היתה איטית בצורה ניכרת. אחרי הרבה מרור ולא מעט שיחות למוקד שלהם התברר שאיזה נציגה חכמולוגית שדברה איתי על שדרוג הפעילה לי איזשהו "אנטי-וירוס" או משהו כזה על הקו למרות שכשהיא הציעה את זה בחינם (לכמה חודשים ואז זה בתשלום) בקשתי ממנה בכל תוקף שלא תעז להפעיל לי שירות כזה. היא כמובן היתה בשלה והמשיכה לפרט עד כמה זה נהדר ועד כמה מסוכן כיום לגלוש ככה סתם ברשת. אמרתי לה - לא רוצה שום שירות על הקו שלי. לא סינונים ולא אנטי וירוס, שלא תעזי! גם אם תשלמו לי (לא אני לכם) אני לא מעוניין שירוץ לי שירות כזה על הקו. כאמור, הסתבר בדעבד שהיא כן הפעילה את זה. לא חייבו אותי ולא קבלתי על זה שום הודעה מהם, אבל בפועל זה הופעל.
תפעיל ספק אחר ותתחבר איתו - אם עובד לך פיקס, עלית על שורש הבעיה. אם לא, מקסימום "הפסדת" כמה שקלים על חיוב יחסי לספק.
לגבי הסינונים,
כמעט כל אחד שאני מכיר, כולל עבדך הנאמן, נתקל בדבר כזה בשלב כזה או אחר.
היתה לי פעם תקופה בבזק בינלאומי שפתאום כל ההורדות זחלו ובכלל הגלישה היתה איטית בצורה ניכרת. אחרי הרבה מרור ולא מעט שיחות למוקד שלהם התברר שאיזה נציגה חכמולוגית שדברה איתי על שדרוג הפעילה לי איזשהו "אנטי-וירוס" או משהו כזה על הקו למרות שכשהיא הציעה את זה בחינם (לכמה חודשים ואז זה בתשלום) בקשתי ממנה בכל תוקף שלא תעז להפעיל לי שירות כזה. היא כמובן היתה בשלה והמשיכה לפרט עד כמה זה נהדר ועד כמה מסוכן כיום לגלוש ככה סתם ברשת. אמרתי לה - לא רוצה שום שירות על הקו שלי. לא סינונים ולא אנטי וירוס, שלא תעזי! גם אם תשלמו לי (לא אני לכם) אני לא מעוניין שירוץ לי שירות כזה על הקו. כאמור, הסתבר בדעבד שהיא כן הפעילה את זה. לא חייבו אותי ולא קבלתי על זה שום הודעה מהם, אבל בפועל זה הופעל.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".