שרשור תגובות: פרטנר מתחברת לסיבים האופטיים. מהירות של 1000 מגה
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3326
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73359
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
השאלה הכי קריטית בכל הסיפור הזה היא כמה אחוזי פריסה יש. אם זה פעיל אבל נגיש רק לחלק קטן מהלקוחות, לא רלוונטי.
- AvielGhermezian
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 261
- שם מלא: Aviel Ghermezian
- נתן תודות: 36 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
חבל שאין מנגנון בדיקה אונליין ולא רק רשימה כללית של ערים וכדי לבדוק צריך להשאיר פרטים ולחכות לנציג אלא כפי שבאתר UNLIMITED
(למרות שלא תמיד עובד בצורה תקינה) יש אפשרות לפי כתובת מלאה וגם יש מפת פריסה (לא תמיד עדכנית אבל בכל זאת..)
אלי ו/או לביא- אפשר את עזרתכם?
מעבר לזה לא ברור איזה נתבים ישתמשו (כיום משתמשים בD-LINK 256) והנתבים שצירפו http://www.twsz.com/en/
רובם תומכים ב300MB , למה לא יכלו לציין בדיוק באיזה נתבים מדובר? ובכלל להבנתי בקרוב יחלו לספק גם טלפוניה על הסיביים במוצר אחד
לא יכולים לומר באיזה נתב משולב מדובר?
(למרות שלא תמיד עובד בצורה תקינה) יש אפשרות לפי כתובת מלאה וגם יש מפת פריסה (לא תמיד עדכנית אבל בכל זאת..)
אלי ו/או לביא- אפשר את עזרתכם?
מעבר לזה לא ברור איזה נתבים ישתמשו (כיום משתמשים בD-LINK 256) והנתבים שצירפו http://www.twsz.com/en/
רובם תומכים ב300MB , למה לא יכלו לציין בדיוק באיזה נתבים מדובר? ובכלל להבנתי בקרוב יחלו לספק גם טלפוניה על הסיביים במוצר אחד
לא יכולים לומר באיזה נתב משולב מדובר?
- udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2082
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
·shapin כתב:מעניין מה קצב ההעלאה, כי אם זה 1000/5, ה1000 לא כאלה מרגשים....
אני לא זוכר מספרים מדויקים, אבל אתה חייב יחס מינימלי בין קצב ההעלאה לקצב ההורדה אחרת פרוקוקול ה-TCP/IP לא יעבוד כמו שצריך.
אם תהיה עם קצב העלאה של 5Mbps אתה פשוט לא תגיע להורדה של 1000Mbps גם בתנאים אידאליים כי קצב ההעלאה לא יספיק לשידור של מספיק TCP ACKs או משהו כזה.
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3326
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
לשאלתכם לגבי קצב העלאה, מדובר ביחס של 1:10
זאת אומרת קצב העלאה של כ 100 מגה. לדברי פרטנר זה יגיע לאף קצת יותר
זאת אומרת קצב העלאה של כ 100 מגה. לדברי פרטנר זה יגיע לאף קצת יותר
אלי חבוש
אני מקווה שבזק תתחיל להתעורר כבר
אני אומנם גר באזור ישן אבל בזק עשתה שם כבר תשתית
למהירות הזאת נקוווה לטוב
אני אומנם גר באזור ישן אבל בזק עשתה שם כבר תשתית
למהירות הזאת נקוווה לטוב
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
אתה מתכוון לבזק=נזק? לא להתקרב אליהם גם אם יתנו לי סיב אופטי למשך שנה חינם
בזק=נזק היא חברה שהיתה צריכה לתת לנו סיב אופטי כב ב2015 אך היא העדיפה לתפוס ציבור שלם כבן ערובה
עד שתקבל את הדרישות שלה לגבי ההפרדה המבנית...חברה מונופוליסטית גנבים רמאים שקרנים.
ובנוסף על כך מושחתים. כל הנהלה של חברת בזק היא מושחתת...
צריך לפרק את חברת בזק להלאים את חברת יס לתת אותה לציבור(כי בעצם היא שייכת לו.)
הציבור צריך לזכור שחברת בזק כך התנהגה שנים ואין להתקרב אליה. גם אם יוצע הסיב אצלה חינם...נ.ב כל הנהלה של בזק אם ימצאו איתם את הדין לשלוח לכלא. סטלה הנדלר. שאול אילוביץ. וחבר מרעיו...
בזק=נזק היא חברה שהיתה צריכה לתת לנו סיב אופטי כב ב2015 אך היא העדיפה לתפוס ציבור שלם כבן ערובה
עד שתקבל את הדרישות שלה לגבי ההפרדה המבנית...חברה מונופוליסטית גנבים רמאים שקרנים.
ובנוסף על כך מושחתים. כל הנהלה של חברת בזק היא מושחתת...
צריך לפרק את חברת בזק להלאים את חברת יס לתת אותה לציבור(כי בעצם היא שייכת לו.)
הציבור צריך לזכור שחברת בזק כך התנהגה שנים ואין להתקרב אליה. גם אם יוצע הסיב אצלה חינם...נ.ב כל הנהלה של בזק אם ימצאו איתם את הדין לשלוח לכלא. סטלה הנדלר. שאול אילוביץ. וחבר מרעיו...
- AvielGhermezian
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 261
- שם מלא: Aviel Ghermezian
- נתן תודות: 36 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
ולגבי הציוד וטלפוניה על הסיביים?EliHaboosh כתב:לשאלתכם לגבי קצב העלאה, מדובר ביחס של 1:10
זאת אומרת קצב העלאה של כ 100 מגה. לדברי פרטנר זה יגיע לאף קצת יותר...
לא נרשם מספר דגם מדוייק אלא לינק לאתר ו"משחק הניחושים"
דגם אחד? כמה דגמים לבחירה?
האם יש עלות להגנת הסייבר? עלות לנתב? עלות לאינטרנט הסלולרי שבגיבוי (ורק ברשת של פרטנר או מכל רשת זה אפשרי והאם גם בו
יש הגנת סייבר)?
- skywalker10
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 39
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 6 פעמים
יש טעות בכתבה- המחיר של 100 ש"ח מובטח לשנתיים, לא לשנה.
מעבר לזה אני מחובר למעלה מחודש לסיבים, האינטרנט טס, מורגש במיוחד בהעלאה שסוף סוף זורמת כמו שצריך (מובטח 100 אבל לרוב אני מקבל 150 ויותר).
מעבר לזה אני מחובר למעלה מחודש לסיבים, האינטרנט טס, מורגש במיוחד בהעלאה שסוף סוף זורמת כמו שצריך (מובטח 100 אבל לרוב אני מקבל 150 ויותר).