Smart Home: מה , מי ומו?
-
shaby
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2093
- נתן תודות: 292 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
היי,
שמעתי על זה , קראתי קצת , ראיתי מוצר (שונים...)
חשבתי להביא משהו בסיסי מאמזון UK.
אני גר בדירת 2 חדרים ואני מנסה להבין עם עצמי עד כמה זה פרודוקטיבי וכזה שיתן ערך מוסף לבית.
תוכלו בבקשה להעלות דוגמאות למה שזה יכול לעשות?
אני מתכוון להשקיע סכום די נמוך.
כפי שאמרתי - הבית גם כך קטן ורק אני גר בו.
הבית בבעלותי אם זה משנה.
במידה ויש המלצות (שאינן מאיביי/אלי) אעדיף שיהיו מאמזון UK כי חבר שלי נוסע ללונדון.
המון תודה!
שמעתי על זה , קראתי קצת , ראיתי מוצר (שונים...)
חשבתי להביא משהו בסיסי מאמזון UK.
אני גר בדירת 2 חדרים ואני מנסה להבין עם עצמי עד כמה זה פרודוקטיבי וכזה שיתן ערך מוסף לבית.
תוכלו בבקשה להעלות דוגמאות למה שזה יכול לעשות?
אני מתכוון להשקיע סכום די נמוך.
כפי שאמרתי - הבית גם כך קטן ורק אני גר בו.
הבית בבעלותי אם זה משנה.
במידה ויש המלצות (שאינן מאיביי/אלי) אעדיף שיהיו מאמזון UK כי חבר שלי נוסע ללונדון.
המון תודה!
מאוד תלוי מה אתה מחפש וכמה חכם אתה רוצה שדברים יהיו,
-מכשיר שמחליף את השלטים שלך בבית ומאפשר לך שליטה מהסמארטפון (הדלקת המזגן בדרך הביתה, שליטה על הטלוויזיה, ממיר, שואב רובוטי.. כל מה שעם שלט בעצם).
-תאורה? (2 אפשרויות עיקריות - להחליף את המפסקים בבית לכאלו שאפשר לשלוט בהם מרחוק, עם שלט נגיד, ואז לשלב עם הרכזת מהסעיף הקודם כדי לשלוט במרוכז או כשאתה מחוץ לבית, או לחלופין שהתאורה עצמה תהיה חכמה - הנורות והמנורה, עם אפליקציה ייעודית משלהן כשהן מחוברות לWIFI או דרך BT אם אתה בבית. יש גם כאלה)
- דוד חשמל עם שליטה מאפליקציה?
- שקעים חכמים? (שתוכל לשלוט במכשירים שמספיק לשלוט בזרם החשמלי שלהם - מאוורר למשל)
- תריסים חשמליים?
אליי הגיע הברודלינק אתמול, זו רכזת שמחליפה שלטים ומאפשרת שליטה דרך אפליקציה. זה הרף התחתון של המחיר (ויש שיגידו גם האיכות, למרות שחלק אומרים שהיא מוצלחת יותר מהלוג'יטק שעולה פי כמה). סביבות 100 שקל כולל משלוח בדואר רשום, קניתי בעיקר כדי לשלוט במזגן מחוץ לבית וזה עובד אחלה, ההגדרה הייתה מאוד קלה. המכשיר קטן ודי אסתטי
זה עולם עצום, צריך להתמקד
-מכשיר שמחליף את השלטים שלך בבית ומאפשר לך שליטה מהסמארטפון (הדלקת המזגן בדרך הביתה, שליטה על הטלוויזיה, ממיר, שואב רובוטי.. כל מה שעם שלט בעצם).
-תאורה? (2 אפשרויות עיקריות - להחליף את המפסקים בבית לכאלו שאפשר לשלוט בהם מרחוק, עם שלט נגיד, ואז לשלב עם הרכזת מהסעיף הקודם כדי לשלוט במרוכז או כשאתה מחוץ לבית, או לחלופין שהתאורה עצמה תהיה חכמה - הנורות והמנורה, עם אפליקציה ייעודית משלהן כשהן מחוברות לWIFI או דרך BT אם אתה בבית. יש גם כאלה)
- דוד חשמל עם שליטה מאפליקציה?
- שקעים חכמים? (שתוכל לשלוט במכשירים שמספיק לשלוט בזרם החשמלי שלהם - מאוורר למשל)
- תריסים חשמליים?
אליי הגיע הברודלינק אתמול, זו רכזת שמחליפה שלטים ומאפשרת שליטה דרך אפליקציה. זה הרף התחתון של המחיר (ויש שיגידו גם האיכות, למרות שחלק אומרים שהיא מוצלחת יותר מהלוג'יטק שעולה פי כמה). סביבות 100 שקל כולל משלוח בדואר רשום, קניתי בעיקר כדי לשלוט במזגן מחוץ לבית וזה עובד אחלה, ההגדרה הייתה מאוד קלה. המכשיר קטן ודי אסתטי
זה עולם עצום, צריך להתמקד
-
shaby
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2093
- נתן תודות: 292 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
@amired13
בעיקרון העלת רעיונות מצוינים שלא חשבתי עליהם.
אני עובד עם שלט אונ' של ALL IN ONE שהוא סבבה. אך שליטה מהסלולר נשמעת רעיון נהדר.
אני לשבתי על הדלקת המזגן בדרך הביתה. לא עולה לי משהו נוסף (אני רווק ומדובר בדירת 2 חדרים ואין תריסים)
יש לי דוד שמש ולא זכור לי מתי הפעלתי את אופציית החשמל שלו.
@katebush
אמנם אני די גיק ואף עובד בבדיקות qa ממש פשוטות - אני ממש לא יודע את השפות הללו.
בסופו של דבר אני לא רואה משהו מעבר להדלקת המזגן מבעוד מועד.
האם זה מצדיק קניית מכשיר SMART HOME?
תודה!
בעיקרון העלת רעיונות מצוינים שלא חשבתי עליהם.
אני עובד עם שלט אונ' של ALL IN ONE שהוא סבבה. אך שליטה מהסלולר נשמעת רעיון נהדר.
אני לשבתי על הדלקת המזגן בדרך הביתה. לא עולה לי משהו נוסף (אני רווק ומדובר בדירת 2 חדרים ואין תריסים)
יש לי דוד שמש ולא זכור לי מתי הפעלתי את אופציית החשמל שלו.
@katebush
אמנם אני די גיק ואף עובד בבדיקות qa ממש פשוטות - אני ממש לא יודע את השפות הללו.
בסופו של דבר אני לא רואה משהו מעבר להדלקת המזגן מבעוד מועד.
האם זה מצדיק קניית מכשיר SMART HOME?
תודה!
https://m.gearbest.com/smart-home-contr ... 55607.html...
הקופון 802broad אמור להוריד את המחיר ל26 דולר ויש עוד איזה 2.5 שקל על משלוח בדואר רשום (תבחר דואר אזרבייג'אן)