שאלה בקשר ל-HDR
כמה נורא לוותר על תמיכה ב-HDR בקניית מסך 4k ?
הסבר : אני מתכונן לקנות מסך מחשב שתומך ב-4k לצורך עבודות גרפיות וכו׳ . בגלל חוסר מקום אותו מסך ישמש גם כטלוויזיה . כמה נורא לוותר על hdr ? אני יודע שזה מורגש אבל עד כמה ? מדובר על מסך 42״ , במרחק צפייה של עד 2.5 מטר
הסבר : אני מתכונן לקנות מסך מחשב שתומך ב-4k לצורך עבודות גרפיות וכו׳ . בגלל חוסר מקום אותו מסך ישמש גם כטלוויזיה . כמה נורא לוותר על hdr ? אני יודע שזה מורגש אבל עד כמה ? מדובר על מסך 42״ , במרחק צפייה של עד 2.5 מטר
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
מה עם מסך מחשב שתומך בHDR? (אני לא עוקב איך ההיצע מתפתח בתחום הזה)
אתה צריך את המסך בטווח המיידי?
אני לא ממש מכיר מסכי מחשב בגודל 42. אתה בטוח שאתה לא מדבר על טלוויזיה.
אני גם לא חושב שיש מסכי טלוויזיה עם HDR בגודל הזה בכל מקרה אלא רק מאיזור ה50 בלבד
אתה צריך את המסך בטווח המיידי?
אני לא ממש מכיר מסכי מחשב בגודל 42. אתה בטוח שאתה לא מדבר על טלוויזיה.
אני גם לא חושב שיש מסכי טלוויזיה עם HDR בגודל הזה בכל מקרה אלא רק מאיזור ה50 בלבד
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
·oferlaor כתב:תלוי בתוכן שאתה מתכנן לצפות. אני אישית לא הייתי מוותר על זה....
מתכונן לצפות בנטפליקס בעיקר .
יש לציין שבחיים לא ראיתי HDR ולא 4K .
הסיבה למעבר היא בגלל גרפיקה . אבל בכל זאת אני שואל מהסיבה הפשוטה שאני לא יודע כמה אני אתאכזב . בשל החוסר מקום + המרחק צפייה המסך הכי גדול שלדעתי כדאי לי לקחת זה 42 אינצ״ ...
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
ל 2.5 מטר מומלץ 50-55".
- ice2k
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 961
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
אם זו טלווזיה, אל תשכח לברר לפני שהמסך תומך ב chroma 4:4:4 אחרת בעבודות הדסקטופ שלך יווצר עיוות ברמת הדיוק של התמונה בפרטים קטנים כמו טקסט על גבי רקע בצבעים אחרים וכדומה.
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000