אומנם לא מוצר סטנדרטי לאתר, אבל אני חייב לפרוק קצת קיטור ולספר על חווית קניה שהיתה לי (שעדיין נמשכת):
אבקש לחלוק חווית קניה מאד מאכזבת ב חדרי ילדים האוס אין HouseIn
ראשית, החנות ידועה כלא זולה, אך רציתי להשקיע ולדעת שיש גב למוצרים ושיש שירות.
רכשתי ב 9 ביוני רהיטים לחדר ילדה בעלות של 6500 שח.
ב 13 ליולי נקבעה ההובלה בטווח של 12:00-19:00 עם התראה של שעה.
בחמש וחצי התקשרנו למוביל והוא אמר שיגיע ב 19:00. ב 19:45 התקשרנו שוב, והוא אמר שייצא עוד חצי שעה מזיכרון, כלומר יהיה אצלנו לפחות עוד שעה.
מכיוון שמדובר בהתקנה עם קדיחות, ויש לנו ילדים קטנים, אמרנו שאי אפשר להגיע כל כך מאוחר, אז המוביל אמר שיגיע מחר בבוקר.
המוביל אכן הגיע למחרת עם 2 בעיות:
1.מוצר אחד (טואלט דגם מאי) לא הגיע כמו שהזמנו (למרות שנכתב 3 פעמים בהזמנה + ציור איך הוא צריך להראות).
2. השולחן כתיבה והשידה הגיעו עם המון מכות.
ככשאלנו את המוביל לגבי המכות, הוא אמר שככה המפעל מוציא את המוצרים תמיד, ויש לו את כל הכלים: שפכטל עץ, נייר שיוף וצבע כדי לתקן (יש לי צילומים).
זה נראה לי מאד חשוד, אבל נתתי לו אפשרות לתקן. בעוד השידה נראתה סביר, השולחן לא נראה טוב וביקשנו שיחליפו אותו. בכל מקרה היה צריך לחזור אלינו עם הטואלט הנכון.
לאחר שבוע קבענו שוב, הפעם המוביל הגיע במסגרת הטווח עם הטואלט, אך ללא השולחן – הוא טען שלא העמיסו לו אותו על המשאית, בשירות לקוחות אמרו ששכח.
בזמן תליית הטואלט גרמו נזק למוצר (לסימון התליה דפקו על הטואלט לתוך הקיר, מה שגרם לברגים מאחור לסדוק את החזית).
לאחר שבועיים נוספים היינו אמורים לקבל השולחן ( אתמול, ה 6 לאוגוסט). שוב נקבע טווח של 12:00-19:00 (7 שעות!) ושוב לא הגיעו בזמן.
ב 20:10 התקשרו (מתחייבים להתראה של שעה), ולא היינו בבית כבר.
כרגע אנחנו עדיין מחכים לשולחן, הבטיחו היום ושוב לא קיימו.
בזמן כל התהליך היינו בקשר עם שירות לקוחות עם מישהי בשם קרינה, שטענה שהיא מנהלת המפעל.
בקשות לפיצוי, או לשירות מהיר יותר, או שירות נקודה נענו בהתעלמות. היא אמרה שתעביר אותם לבעלים והוא בחו"ל ...
אני מתחרט על הקניה (היקרה הזו), אבל לפחות אני מקווה שאצליח ליידע את קונים פוטניציאלים אחרים, על מנת שיוכלו לקחת את הכל בחשבון.
תודה ...