זה התחיל בתור סרט מוזר פארודי על סרטי קיץ. הסרט הפך מיידית לקלסיקה - הודות לעובדה שרבים מהשחקנים בו מפורסמים עד מפורסמים מאוד... הרעיון משונה - זה מחנה קיץ אמריקאי בשנות השמונים והמדריכים שהם בני 16 עסוקים בעיקר בסקס חסר אחריות אלא שהשחקנים שמשחקים אותם בני 30 בסרט המקורי. השילוב בין עלילה מפגרת ומופרכת, השחקנים המפורסמים שמשתטים לחלוטין והנוסטלגיה איך שהוא מצליחים לשעשע. הסרט עוסק ביום האחרון של המחנה.
סדרת ההמשך ממשיכה את הסרט עם אותו קאסט עם פריקוול שקורה לפני הסרט , אלא שבפועל עברו 14 שנה מהסרט והשחקנים השמינו, הזקינו ועדיין משחקים כאילו הם בני 16... הפעם הסדרה לוקחת את זה לקיצון עוד יותר וכמובן שמוסיפה עוד כוכבים (זקנים) לסיפור. עכשיו זה כבר קורע.
אני עדיין בסדרה של 2015, אבל סדרה נוספת יצאה לנטפליקס השנה שממשיכה את הסיפור עשור לאחר הסדרה.
הזוי ומשעשע.
Wet hot American summer
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
-
oferlaor
- מנהל

זה פרודיה. זה מאוד משונה, אבל אני ממש התחברתי להומור המפגר הזה והוא מחמיר ככל שהסדרה מתמשכת. זה פשוט קורע לראות כוכבים הוליוודיים משחקים אותה בני 16 עם כל השטיקים שזה כולל. זה יותר קל להבין אחרי שרואים את הסרט. אם אתה לא אוהב את ההומור, אין לך מה לחפש שם כמובן.
-
oferlaor
- מנהל

אני ממשיך בסדרה והפרקים קורעים יותר ויותר. כמה כוכבים הוליוודיים. לא יאמן.