ביום חמישי צריך להגיע טכנאי להתקין את הטלויזיה.
כרגע אין מקורות לחיבור הטלויזיה לבדיקת עננות (דירה אחרי שיפוץ)
האם אפשר לחבר DOK עם סרטון בדיקה מיוטיוב?
אין בעיה לבדוק באמצעות DOK. תוריד איזה סרטון ותחבר לכניסת USB בטלוויזיה.
אגב, בכל מקרה תהיה לך עננות. אי אפשר להימנע מזה, אבל זה לא מפריע בצפייה רגילה.
יש בעמוד הראשון שני דיונים על ה-m7000 (את שניהם אני פתחתי), עם מידע רב בנושא קושחה וכיולים מומלצים שריכזנו בפוסט הפותח, אחד מהם כתבתי ממש לא מזמן. ממליץ לך לעיין בהם.
אין לי המלצה לסרטון בדיקה בשלוף. בכל מקרה, הייתי מוריד גם סרטון שמציג צבעים שונים במחזוריות, זה יסייע לגלות אם יש בעיה רצינית. מצב סטנדרט או סינמה.
קראתי. החכמתי הרבה, תודה
ידוע לך איך מפעילים בטלויזיה את ה WIFI ? כיון שעדין אין לי רשת בבית אני רוצה לפתוח נקודת גישה בטלפון הנייד ושאליה תתחבר הטלויזיה כדי לבצע בדיקת עננות עם סרטון ביוטיוב
זה לא יעזור להבחין בין HDR ל-4k רגיל.
אם אתה רוצה לדעת אם HDR מפוענח כהלכה ע"י הטלוויזיה, אתה צריך לנגן את אותו תוכן ומאותו מקור, פעם אחת עם HDR ופעם אחת בלי. האמת שאני לא מצליח לחשוב על דרך לעשות את זה בצורה נקייה שתתן תוצאות חד משמעיות. אי אפשר למשל לבטל בנטפליקס HDR ולהשאיר את כל שאר ההגדרות והחיבוריות בעינן.
אפשר לנגן פעם אחת מהאפליקציה המובנית של נטפליקס או יוטיוב ופעם שניה מהאפליקציה של הסטרימר, אם יש הבדל מן הסתם יש hdr כי במובנה בטוח אין והסטרימר כן אמור לתמוך.
אבל בשביל זה הוא צריך לבדוק קודם את רוחב הפס, כמו שאמרתי בתשובה הקודמת שלי, כי עם רוחב פס נמוך מידי, נטפליקס אוטומטית תבטל את ה 4k ו hdr