למכירה - רסיבר Denon AVR2113
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
הרסיבר בן כ-4, שמור כמו חדש. מגיע עם שלט מקורי ועם מיקרופון הכיול המקורי.
עושה כל מה שמצפים מרסיבר מודרני לעשות - כולל 4K UPSCALING. נמכר עקב שדרוג ל-DENON חדש יותר עם תמיכה טובה יותר בספוטיפיי.
למי שלא מכיר - מדובר ברסיבר קולנוע ביתי 7.1 מלא, 125W לערוץ, שהייחוד שלו (לטעמי וזו הסיבה שאני קונה DENON) זה שהסאונד שלו בסטראו טוב במיוחד. אפשרות לעבודה במצב 5.1 פלוס שני רמקולים נוספים ל-ZONE2.
כולל INTERNET RADIO מובנה, כיול אוטומטי, ועוד ועוד.
מידע נוסף על הדגם אפשר למצוא כאן:
https://www.denon.co.uk/uk/product/home ... er/avr2113
מחיר: 1500 ש"ח. אפשר לפנות במסרים.
עושה כל מה שמצפים מרסיבר מודרני לעשות - כולל 4K UPSCALING. נמכר עקב שדרוג ל-DENON חדש יותר עם תמיכה טובה יותר בספוטיפיי.
למי שלא מכיר - מדובר ברסיבר קולנוע ביתי 7.1 מלא, 125W לערוץ, שהייחוד שלו (לטעמי וזו הסיבה שאני קונה DENON) זה שהסאונד שלו בסטראו טוב במיוחד. אפשרות לעבודה במצב 5.1 פלוס שני רמקולים נוספים ל-ZONE2.
כולל INTERNET RADIO מובנה, כיול אוטומטי, ועוד ועוד.
מידע נוסף על הדגם אפשר למצוא כאן:
https://www.denon.co.uk/uk/product/home ... er/avr2113
מחיר: 1500 ש"ח. אפשר לפנות במסרים.
·CUTNPASTE כתב:תעלה תמונות, אולי יש לי קונה בשבילך...
אגב הוא אירופאי או אמריקאי?...
יש תמונות באינטרנט - באמת הוא נראה כמו חדש. מי שישלח לי הודעה יקבל תמונות בווטסאפ.
מעדכן מחיר ל-1100 ש"ח.
והוא ישראלי - נרכש בארץ. אני לא קונה רסיברים אמריקאים - יותר מדי בלאגן.