מה דעתכם על מקרן infocus sp1080
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
Status: Out of Production
אולי כדאי לך להוסיף עוד קצת כסף ולקנות אחד חדש מאמזון.
משהו כזה: https://www.amazon.it/gp/product/B00WB1 ... byvii00-21&
או כזה: https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00 ... 1OLE&psc=1
אולי כדאי לך להוסיף עוד קצת כסף ולקנות אחד חדש מאמזון.
משהו כזה: https://www.amazon.it/gp/product/B00WB1 ... byvii00-21&
או כזה: https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00 ... 1OLE&psc=1
@Balance
·
אני מניח ששילוב של השניים. משהו מומלץ יהי כזה אם זו האיכות הכי טובה/אחת מהטובות שתוכל להשיג תמורת המחיר הזה. ברור לי שמקרן של 40K יתן תמונה הרבה יותר טובה, רק שאני לא מתכוון להוציא סכום כזה (: (או אפילו עשירית מזה)
·
אני מניח ששילוב של השניים. משהו מומלץ יהי כזה אם זו האיכות הכי טובה/אחת מהטובות שתוכל להשיג תמורת המחיר הזה. ברור לי שמקרן של 40K יתן תמונה הרבה יותר טובה, רק שאני לא מתכוון להוציא סכום כזה (: (או אפילו עשירית מזה)
·לא צריך להצפין עד 40K....YG2015 כתב:@Balance
·
אני מניח ששילוב של השניים. משהו מומלץ יהי כזה אם זו האיכות הכי טובה/אחת מהטובות שתוכל להשיג תמורת המחיר הזה. ברור לי שמקרן של 40K יתן תמונה הרבה יותר טובה, רק שאני לא מתכוון להוציא סכום כזה (: (או אפילו עשירית מזה)...
מספיק לפתוח לוחות פה.
·YG2015 כתב:@Balance
·
אני מניח ששילוב של השניים. משהו מומלץ יהי כזה אם זו האיכות הכי טובה/אחת מהטובות שתוכל להשיג תמורת המחיר הזה. ברור לי שמקרן של 40K יתן תמונה הרבה יותר טובה, רק שאני לא מתכוון להוציא סכום כזה (: (או אפילו עשירית מזה)...
אם גם לא עשירית מזה אז אין מה לברור, או שתקנה אותו או שלא...
אתה רוצה את האמת? - מקרנים ברמת מחיר כזו וכפולה לא יתנו תמונה טובה. נקודה.
לא צריך 40K בשביל תמונה טובה.
אני מבין, אולי שווה להמתין ומעט למתוח את התקציב.?YG2015 כתב:@itay123
·
אני יודע, האמת שיש דברים נחמדים בסביבות 3,000 ש"ח מאמאזון, אבל הקצבתי לעצמי עד 2,000 ש"ח ואני מנסה לעמוד בזה. אני יודע שזה גבולי אבל אני רוצה להאמין שעם מספיק סבלנות עסקה טובה תצוץ....
·
@Balance
·
אני מניח שתמונה "טובה" זה דבר סובייקטיבי או לפחות יחסי. אני לא רוצה להלאות אותך בסיפור שסיפרתי כבר בפורום הקולנוע הביתי בעבר, אבל בקצרה אומר שכשרציתי לבנות מערכת קולנוע ביתית בתקציב של 2,000 ש"ח רוב התגובות היו דומות לשלך, בסגנון של "בפחות מ-XXX ש"ח אין לך מה לחפש", בסוף יצאתי עם רסיבר Marantz sr4500, מערכת רמקולים של 60 wharfedale moviestar ומקרן מיצובישי HD1000 ב-2,000 בדיוק. זה לא היה הציוד הכי מתקדם, אבל הוא היה איכותי מספיק ובטח ששווה יותר ממה ששילמתי עליו. אני לא מבין גדול בתחום, אבל נהנה מאיכות כשהיא קיימת, ומאמין שעם קצת סבלנות ניתן למצוא משהו איכותי במחיר נמוך.
·
אני מניח שתמונה "טובה" זה דבר סובייקטיבי או לפחות יחסי. אני לא רוצה להלאות אותך בסיפור שסיפרתי כבר בפורום הקולנוע הביתי בעבר, אבל בקצרה אומר שכשרציתי לבנות מערכת קולנוע ביתית בתקציב של 2,000 ש"ח רוב התגובות היו דומות לשלך, בסגנון של "בפחות מ-XXX ש"ח אין לך מה לחפש", בסוף יצאתי עם רסיבר Marantz sr4500, מערכת רמקולים של 60 wharfedale moviestar ומקרן מיצובישי HD1000 ב-2,000 בדיוק. זה לא היה הציוד הכי מתקדם, אבל הוא היה איכותי מספיק ובטח ששווה יותר ממה ששילמתי עליו. אני לא מבין גדול בתחום, אבל נהנה מאיכות כשהיא קיימת, ומאמין שעם קצת סבלנות ניתן למצוא משהו איכותי במחיר נמוך.
·YG2015 כתב:@Balance
·
אני מניח שתמונה "טובה" זה דבר סובייקטיבי או לפחות יחסי. אני לא רוצה להלאות אותך בסיפור שסיפרתי כבר בפורום הקולנוע הביתי בעבר, אבל בקצרה אומר שכשרציתי לבנות מערכת קולנוע ביתית בתקציב של 2,000 ש"ח רוב התגובות היו דומות לשלך, בסגנון של "בפחות מ-XXX ש"ח אין לך מה לחפש", בסוף יצאתי עם רסיבר Marantz sr4500, מערכת רמקולים של 60 wharfedale moviestar ומקרן מיצובישי HD1000 ב-2,000 בדיוק. זה לא היה הציוד הכי מתקדם, אבל הוא היה איכותי מספיק ובטח ששווה יותר ממה ששילמתי עליו. אני לא מבין גדול בתחום, אבל נהנה מאיכות כשהיא קיימת, ומאמין שעם קצת סבלנות ניתן למצוא משהו איכותי במחיר נמוך....
לא חושב, אבל בהצלחה
·הוא לא לא שווה בגלל שמחירו כזה אלא כי הוא לא טוב.dydy כתב:@Balance
אח איפו הימים שמקרני 720P ב 10-12K הפילו לסתות
היום מקרן 1080 , שנותן אחלה תמונה בטח כמקרן כניסה , לא שווה רק בגלל שמחירו 3-4K·...
והוא עולה ככה כי הוא לא טוב.
אין מציאות חביבי, יש המחפשים מוצר, יש המחפשים מחיר.
כל אחד והסרגל שלו.
לגבי הימים שהיו- פעם היה פעם.
בהצלחה