האם מתקן של פלזמה 50" יתאים ל LED 65" ?
היי ,
יש לי טלויזיה 50" תלויה בסלון (פנסוניק VT20) עם המתקןשנראה כמו מסגרת קטנה.
הזמנתי מסך חדש LG65" LED , האם המתקן יתאים או שצריך לפרק ולהתקין חדש ?
ובגדול , אם המתקן מתאים , האם הגובה גם תקין או של 65" יהיה צריך לשים אותו "גבוהה" יותר (ההגיון שלי אומר שלא , אבל שואל ליתר בטחון)
יש לי טלויזיה 50" תלויה בסלון (פנסוניק VT20) עם המתקןשנראה כמו מסגרת קטנה.
הזמנתי מסך חדש LG65" LED , האם המתקן יתאים או שצריך לפרק ולהתקין חדש ?
ובגדול , אם המתקן מתאים , האם הגובה גם תקין או של 65" יהיה צריך לשים אותו "גבוהה" יותר (ההגיון שלי אומר שלא , אבל שואל ליתר בטחון)
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20187
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2609 פעמים
- יצירת קשר:
קודם כל תוודא שהמתקן תומך במרחק הברגים של המסך החדש. אני מניח שהפלסמה עדיין תהיה כבדה מה-LCD, לכן לא אמורה להיות בעיה עם המשקל.
בנוגע לגובה המתקן, מרכז המסך עצמו אמור להשאר בערך באותו מקום (תלוי במיקום הברגים במסך החדש ביחס לישן), אבל המסך גדול יותר ויכול להיות שיהיה עדיף להעלות אותו כלפי מעלה.
בנוגע לגובה המתקן, מרכז המסך עצמו אמור להשאר בערך באותו מקום (תלוי במיקום הברגים במסך החדש ביחס לישן), אבל המסך גדול יותר ויכול להיות שיהיה עדיף להעלות אותו כלפי מעלה.
תודה ,TheCoolest כתב:קודם כל תוודא שהמתקן תומך במרחק הברגים של המסך החדש. אני מניח שהפלסמה עדיין תהיה כבדה מה-LCD, לכן לא אמורה להיות בעיה עם המשקל.
בנוגע לגובה המתקן, מרכז המסך עצמו אמור להשאר בערך באותו מקום (תלוי במיקום הברגים במסך החדש ביחס לישן), אבל המסך גדול יותר ויכול להיות שיהיה עדיף להעלות אותו כלפי מעלה....
אין לי כל כך דרך לברר כי בקשו שאסיר את המתקן מהקיר לפני שמגיע המתקין...
אם הוא יצטרך להסיר שהוא יבוא , יגבו על זה עוד כסף
כששידרגתי מפלסמה 42 ל65 בדקתי במדריך של החדשה לגבי משקל ומרחק ברגים כדי לודא התאמה.
בנוסף תיאמתי מראש שידעו שמתקינים על מתקן קיים.
במקרה שלי בפסים שמחוברים לטלויזיה יש מגוון חורים כך שאפשר היה לשחק עם הגובה בו תהיה תלויה.
במקרה שלי בפסים שמחוברים לטלויזיה יש מגוון חורים כך שאפשר היה לשחק עם הגובה בו תהיה תלויה.
·tbind כתב:כששידרגתי מפלסמה 42 ל65 בדקתי במדריך של החדשה לגבי משקל ומרחק ברגים כדי לודא התאמה.
במקרה שלי בפסים שמחוברים לטלויזיה יש מגוון חורים כך שאפשר היה לשחק עם הגובה בו תהיה תלויה....
אנסה , תודה