הייסנס K700 - אפליקציית נטפליקס: הממשק פשוט פח
-
blknom1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1322
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
מה קורה חברים?
אז אני כבר כמעט שנה עם ה-K700 ועדיין דבק בהמלצה שלי - טלוויזיה פשוט מעולה, תענוג צרוף אבל יש בעיה אחת - באפקליציה המובנית של נטפליקס, יש אינספור באגים הקשורים לממשק (אינם פוגעים באיכות הצפייה אבל בחוויית המשתמש בהחלט שכן).
פניתי ליבואן שאמר כי הייסנס שינתה את הממשק לסמארט טיוי רק בדגמים של שנת 2017, כך שלדגמים קודמים אין פתרון כלשהו.
קצת מציק, אפילו מעצבן אבל....
בכל מקרה, בחדר השינה יש לנו אמזון פייר טיוי עם ממשק בעברית שעובד פשוט נפלא - אני תוהה איך אפשר לסדר את המצב:
האם אפשר להוריד קובץ APK למכשיר ולהתקין אותו?
כל רעיון אחר יתקבל בברכה.
אגב, הייתי שמח גם אם ממשק באנגלית, רק כזה שעובד כמו שצריך [לדוגמא - שלא ייעלם הסמן לעתים קרובות, שאעמוד על סדרה ולא אראה תמונה של סדרה אחרת... ]
תודה מראש!
אז אני כבר כמעט שנה עם ה-K700 ועדיין דבק בהמלצה שלי - טלוויזיה פשוט מעולה, תענוג צרוף אבל יש בעיה אחת - באפקליציה המובנית של נטפליקס, יש אינספור באגים הקשורים לממשק (אינם פוגעים באיכות הצפייה אבל בחוויית המשתמש בהחלט שכן).
פניתי ליבואן שאמר כי הייסנס שינתה את הממשק לסמארט טיוי רק בדגמים של שנת 2017, כך שלדגמים קודמים אין פתרון כלשהו.
קצת מציק, אפילו מעצבן אבל....
בכל מקרה, בחדר השינה יש לנו אמזון פייר טיוי עם ממשק בעברית שעובד פשוט נפלא - אני תוהה איך אפשר לסדר את המצב:
האם אפשר להוריד קובץ APK למכשיר ולהתקין אותו?
כל רעיון אחר יתקבל בברכה.
אגב, הייתי שמח גם אם ממשק באנגלית, רק כזה שעובד כמו שצריך [לדוגמא - שלא ייעלם הסמן לעתים קרובות, שאעמוד על סדרה ולא אראה תמונה של סדרה אחרת... ]
תודה מראש!
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20185
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אתה תמיד יכול לחבר אליו סטרימר חיצוני שתומך בנטפליקס.
אין לך הרבה מה לעשות אם אין יותר עדכוני קושחה\UI.
אין לך הרבה מה לעשות אם אין יותר עדכוני קושחה\UI.
-
blknom1
-
- חבר ותיק

@TheCoolest
·
תודה על התשובה המהירה.
בסלון אני עובד עם NUC I5 עליו מותקן לינוקס עם קודי.
אין טעם לרכוש עוד מכשיר האמת - השאלה היא האם אין אפשרות להתקין אפליקציה מהחנות של גוגל או שלא מדובר במערכת שתדע לקרוא APK?
·
תודה על התשובה המהירה.
בסלון אני עובד עם NUC I5 עליו מותקן לינוקס עם קודי.
אין טעם לרכוש עוד מכשיר האמת - השאלה היא האם אין אפשרות להתקין אפליקציה מהחנות של גוגל או שלא מדובר במערכת שתדע לקרוא APK?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
איזה דור ה-NUC?
אם זה דור 7, עם וינדוס 10 תוכל לקבל 4K + HDR. אם זה דור קודם, אז ככל הנראה תהיה מוגבל ל-1080P עם מחשב כזה (לא בטוח שזה יעבוד על לינוקס).
כמובן שעבור הרצה של APK אתה צריך אנדרויד. אני לא יודע אם אפשר להריץ APK על לינוקס רגיל.
אם זה דור 7, עם וינדוס 10 תוכל לקבל 4K + HDR. אם זה דור קודם, אז ככל הנראה תהיה מוגבל ל-1080P עם מחשב כזה (לא בטוח שזה יעבוד על לינוקס).
כמובן שעבור הרצה של APK אתה צריך אנדרויד. אני לא יודע אם אפשר להריץ APK על לינוקס רגיל.
-
blknom1
-
- חבר ותיק

@TheCoolest
·
אני מתנצל, כנראה שלא הייתי ברור - התכוונתי שאין טעם לרכוש מכשיר נוסף על זה הקיים (ה-NUC. דור 5).
השאלה לגבי התקנת APK הייתה לעניין הטלוויזיה - האם ישנה אפשרות כזו להתקין בטלוויזיה קובץ APK?
·
אני מתנצל, כנראה שלא הייתי ברור - התכוונתי שאין טעם לרכוש מכשיר נוסף על זה הקיים (ה-NUC. דור 5).
השאלה לגבי התקנת APK הייתה לעניין הטלוויזיה - האם ישנה אפשרות כזו להתקין בטלוויזיה קובץ APK?
-
blknom1
-
- חבר ותיק

העובדה שהיבואן הישראלי לא מרים את הכפפה ודואג לעדכוני קושחה, המתאימים לקהל הישראלי היא פשוט מקוממת.
לצד מוצר עם עלות / תועלת פשוט פנטסטית, סיטואציה כזו רק מורידה מהערך של המותג, למרות שאין בהכרח אשמה ישירה שלו.
מה אני אגיד לך, לא נעים להרגיש מוזנח
לצד מוצר עם עלות / תועלת פשוט פנטסטית, סיטואציה כזו רק מורידה מהערך של המותג, למרות שאין בהכרח אשמה ישירה שלו.
מה אני אגיד לך, לא נעים להרגיש מוזנח
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@blknom1
כפי ש-Nemesis כתב, לא מדובר על מערכת אנדרויד במסך, לכן לא תוכל להתקין APK עליו.
אבל כפי שאמרתי, אם ה-NUC מהדגם האחרון, עם וינדוס 10 אפשר יהיה לקבל נטפליקס כמו שצריך. וקודי רץ בסדר גם על וינדוס.
כפי ש-Nemesis כתב, לא מדובר על מערכת אנדרויד במסך, לכן לא תוכל להתקין APK עליו.
אבל כפי שאמרתי, אם ה-NUC מהדגם האחרון, עם וינדוס 10 אפשר יהיה לקבל נטפליקס כמו שצריך. וקודי רץ בסדר גם על וינדוס.
כמו שענו לך, אי אפשר להתקין APK, זה לא אנדרואיד או אנדרואיד TV שאפשר לעשות לו sideload.
בכל אופן, סטרימר חיצוני איכותי יהיה עדיף בהרבה, יעבוד מהר יותר וחלק יותר מאשר הסמארט הפנימי. הוא גם יקבל עדכונים מהחנות של גוגל.
בכל אופן, סטרימר חיצוני איכותי יהיה עדיף בהרבה, יעבוד מהר יותר וחלק יותר מאשר הסמארט הפנימי. הוא גם יקבל עדכונים מהחנות של גוגל.