הורדת Windows 10 מאתר מייקרוסופט כשכבר מותקן Windows 10 במחשב
שלום לכולם,
מותקן אצלי כרגע במחשב ווינדוס 10 (בעצם ווינדוס 7 שעבר שדרוג לווינדוס 10).
אני רוצה לפרמט את המחשב שלי ולהתקין בו מחדש ווינדוס 10, רכשתי מפתח מוצר וקיבלתי איתו ביחד קישור להורדת הווינדוס מאתר מייקרוסופט. כאשר אני נכנס לאתר מייקרוסופט הוא מזהה שיש לי כבר ווינדוס 10 ומאפשר לי להוריד עדכון ולא להוריד ווינדוס חדש.
יש דרך בכל זאת להוריד? אחד מקורי מאתר מייקרוסופט ולא איזה גרסה פיראטית..
תודה רבה מראש לעוזרים,
סלינס.
מותקן אצלי כרגע במחשב ווינדוס 10 (בעצם ווינדוס 7 שעבר שדרוג לווינדוס 10).
אני רוצה לפרמט את המחשב שלי ולהתקין בו מחדש ווינדוס 10, רכשתי מפתח מוצר וקיבלתי איתו ביחד קישור להורדת הווינדוס מאתר מייקרוסופט. כאשר אני נכנס לאתר מייקרוסופט הוא מזהה שיש לי כבר ווינדוס 10 ומאפשר לי להוריד עדכון ולא להוריד ווינדוס חדש.
יש דרך בכל זאת להוריד? אחד מקורי מאתר מייקרוסופט ולא איזה גרסה פיראטית..
תודה רבה מראש לעוזרים,
סלינס.
האפשרות השניה בדף ההורדה היא הורדה כלי יצירת מדיה. תוריד אותו ותשתמש בו ליצור מדיית התקנה. קח בחשבון שהיות שWINDOWS 10 כבר אוקטב בהצלחה במחשבך אין לך צורך במפתח המוצר שרכשת. פשוט תתקין את WINDOWS 10 כרגיל, תדלג על שלב הכנסת המפתח וכשתתחבר לאינטרנט הWINDOWS יאוקטב אוטומטית.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20193
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2612 פעמים
- יצירת קשר:
כן, אפשר.
יש תוסף לדפדפן כרום שבעזרתו אפשר לשנות את ה-useragent כך שהאתר של מקירוסופט יחשוב שאתה על לינוקס או אנדרויד ואז הוא ייתן לך להוריד את קובץ ה-ISO. זה מה שאני נאלצתי לעשות, כי הכלי עדכון של מייקרוסופט כל הזמן נכשל בהורדה.
יש תוסף לדפדפן כרום שבעזרתו אפשר לשנות את ה-useragent כך שהאתר של מקירוסופט יחשוב שאתה על לינוקס או אנדרויד ואז הוא ייתן לך להוריד את קובץ ה-ISO. זה מה שאני נאלצתי לעשות, כי הכלי עדכון של מייקרוסופט כל הזמן נכשל בהורדה.
·אתה יודע אולי במקרה מה שם התוסף?TheCoolest כתב:כן, אפשר.
יש תוסף לדפדפן כרום שבעזרתו אפשר לשנות את ה-useragent כך שהאתר של מקירוסופט יחשוב שאתה על לינוקס או אנדרויד ואז הוא ייתן לך להוריד את קובץ ה-ISO. זה מה שאני נאלצתי לעשות, כי הכלי עדכון של מייקרוסופט כל הזמן נכשל בהורדה....
תודה רבה מראש,
סלינס
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
הכלי הזה של מייקרוסופט אף פעם לא הצליח להוריד את ה-ISO או לבצע שדרוג מ-10 גרסה ישנה יותר אף פעם במחשבים שלי. הצלחתי לשדרג רק עם ISO.