למען הסדר הטוב : שרשורי נטפליקס
למנהלי האתר שלום,
אני חושב שכל השרשורים הקשורים לנטפליקס מגיע להם פורום שלהם, תקראו לו איך שבא לכם.
אבל בהחלט נטפליקס זה לא "טלויזיה מהרשת" וגם לא "IPTV", אם כבר אז "VOD"
אני מבין שאולי אתם מחכים שנטפליקס תשלם לאתר עבור זה, אולי אני טועה, אבל זה לא נראה שזה יקרה. זכותכם לחכות.
אז אולי תעשו סדר וכל השרשורים על נטפליקס, הולו, אמאזון וידאו, וכו' יקבלו פורום מסודר VOD?
תודה
אני חושב שכל השרשורים הקשורים לנטפליקס מגיע להם פורום שלהם, תקראו לו איך שבא לכם.
אבל בהחלט נטפליקס זה לא "טלויזיה מהרשת" וגם לא "IPTV", אם כבר אז "VOD"
אני מבין שאולי אתם מחכים שנטפליקס תשלם לאתר עבור זה, אולי אני טועה, אבל זה לא נראה שזה יקרה. זכותכם לחכות.
אז אולי תעשו סדר וכל השרשורים על נטפליקס, הולו, אמאזון וידאו, וכו' יקבלו פורום מסודר VOD?
תודה
ומה ידברו בפורום הזה?
יהיו שם 4 הודעות וזהו.
יהיו שם 4 הודעות וזהו.
שרשורים על נפליקס, הולו וכל השרותים ה-VOD הם היום מפוזרים בכל מיני פורומים
אני מבין שאתה כנראה לא מנוי, אחרת היית יודע שיש הרבה מה לדבר. במיוחד על תוכן ועל המלצות (וגם מחירים השוואות בין השרותים השונים, בלה בלה)
אני מבין שאתה כנראה לא מנוי, אחרת היית יודע שיש הרבה מה לדבר. במיוחד על תוכן ועל המלצות (וגם מחירים השוואות בין השרותים השונים, בלה בלה)
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78926
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
נתחיל מזה שזה דבר לא ממש ה להגיד ״אולי אתם מחכים שישלמו לכם על זה״ וגם שאולי היה גם יאה יותר להפנות רעיונות כאלה למנהלי הפורום במישרין.
נשקול זאת אבל לא ראיתי כמות לא הגיונית של שרשורי נטפליקס שמצדיקים פורום יעודי. למה לא גם פורום יעודי לסמארט, לסלקום, לפרטנר? בינתיים אני לא חושב שזה נחוץ אסל נראה לאן זה יתקדם וכמה דיונים יווצרו בכל תחום.
נשקול זאת אבל לא ראיתי כמות לא הגיונית של שרשורי נטפליקס שמצדיקים פורום יעודי. למה לא גם פורום יעודי לסמארט, לסלקום, לפרטנר? בינתיים אני לא חושב שזה נחוץ אסל נראה לאן זה יתקדם וכמה דיונים יווצרו בכל תחום.
·mark13 כתב:
אני מבין שאתה כנראה לא מנוי, אחרת היית יודע שיש הרבה מה לדבר. במיוחד על תוכן ועל המלצות (וגם מחירים השוואות בין השרותים השונים, בלה בלה)...
בשביל לדבר על תוכן יש לך כבר את הפורום
פורום סרטים וטלויזיה
https://www.hometheater.co.il/forum4
נפתרה לך 80% מהבעיה.
בשביל מחירים תפתח שרשור מחירי נטפליקס.
נפתרה לך עוד 20% מהבעיה...
·oferlaor כתב:נתחיל מזה שזה דבר לא ממש ה להגיד ״אולי אתם מחכים שישלמו לכם על זה״ וגם שאולי היה גם יאה יותר להפנות רעיונות כאלה למנהלי הפורום במישרין.
נשקול זאת אבל לא ראיתי כמות לא הגיונית של שרשורי נטפליקס שמצדיקים פורום יעודי. למה לא גם פורום יעודי לסמארט, לסלקום, לפרטנר? בינתיים אני לא חושב שזה נחוץ אסל נראה לאן זה יתקדם וכמה דיונים יווצרו בכל תחום....
עופר, משהו התחרבש בתשובה שלך במשפט הראשון, אבל הבנתי את הכוונה.
מצטער אם עברתי על חוקים כלשהם או פגעתי ברגשות של מישהו.
אני נתקל כל הזמן בשרשורים כאלה, לדעתי זה רעיון טוב ושימושי, מקווה שתראו לנכון לרכז בפורום אחד כל ה-VOD
פתחתי את השרשור כאן כי צרם לי שהיו שרשורים על נטפליקס ושם הפורום הוא "טלויזיה מהרשת"
נכון שהיום מתערבבים הרבה דברים כאשר טכנולוגיות חדשות מאפשרות לגשת בצורות שונות לאותו תוכן, אבל דווקה ב-VOD אני חושב שברור מה מבדיל אותו מטלויזיה לייף.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9459
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1144 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
@mark13
·
המשפט הזה שכתבת: "אני מבין שאולי אתם מחכים שנטפליקס תשלם לאתר עבור זה, אולי אני טועה, אבל זה לא נראה שזה יקרה. זכותכם לחכות."
הוא פשוט לא לעיניין בכלל. יכול להיות שלא התכוונת לרמוז שום דבר שלילי אבל כך זה נראה (שכאילו כל דבר שעושים פה זה רק למטרות רווח)
·
המשפט הזה שכתבת: "אני מבין שאולי אתם מחכים שנטפליקס תשלם לאתר עבור זה, אולי אני טועה, אבל זה לא נראה שזה יקרה. זכותכם לחכות."
הוא פשוט לא לעיניין בכלל. יכול להיות שלא התכוונת לרמוז שום דבר שלילי אבל כך זה נראה (שכאילו כל דבר שעושים פה זה רק למטרות רווח)
·b2k כתב:·......
בשביל לדבר על תוכן יש לך כבר את הפורום
פורום סרטים וטלויזיה
https://www.hometheater.co.il/forum4
נפתרה לך 80% מהבעיה.
בשביל מחירים תפתח שרשור מחירי נטפליקס.
נפתרה לך עוד 20% מהבעיה......
בלי להעליב, אבל נראה לי שאתה משועמם. אם הייתי מעוניין סתם להתווכח איתך הייתי יכול לקחת את אותה תבנית שהתשמשת ולהראות לך שניתן לבטל את הצורך של 86% מה פורומים הקיימים...
"בשביל זה...יש לך כבר פורום כזה, פתרת 92.5% מהבעיה"
"בשביל השאר תפתח שרשור כזה וכזה..., ופתרת את שאר ה-76.3% מהבעיה"
זה לא באמת הרציונל למה צריך או לו צריך פורום. אם יש מספיק עניין, ואם מזהים שמשתמשים בפורומים אחרים כדי למלא את ריק, אז אולי פתיחת פורום רק יעשה את החיים קלים יותר ולדעתי גם יעודד אנשים להשתתף יותר כאשר יודעים שיש כתובת יותר ספציפית לשאלות/בקשות עזרה/חיפוש מידע/סתם שיתוף דעות
אגב, חיפוש באתר למילה "נטפליקס" מחזיר 1570 שרשורים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78926
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
לא פגעת בחוקים, אבל זה היה מאוד צורם.
בעבר היינו מאוד מהירים על ההדק עם פיצולי פורומים, והדבר השאיר מספר גדול של פורומים שחלקם פעילים וחלקם הרבהפ חות. המצב כרגע מאוד קשה לניהול, יש כבר מספר רב מאוד של פורומים (לדעתי סביב 120-130) והדבר מקשה מאוד על התנהלות, בין אם בהראשות גישה, בתפריטי האתר, ב-RSS, בניהול התראות ובחיפושים ועוד אלף נושאים שונים ומשונים שלא חושבים בכלל שמספר גדול של פורומים משפיע.
השיקול לפתוח פורום חדש הוא בעיקר האם הנושא מספיק חריג ושונה מהפורומים שקיימים בכדי להצדיק את התקורה, והאם יש מאסה קריטית של שרשורים בנושא הזה. הבעיה היא שכמו שכתבתי, יש הרבה שירותים בישראל ואם נצטרך לפצל החוצה כל אחד מהם זה יהיה סיפור מורכב מאוד. סלקום כיום הוא השירות השלישי בגודלו, האם הוא טלויזיה מהרשת או עידן+ או כבלים/לויין או אולי פורום משל עצמו? אם סלקום יבואו ויממנו פיצול כזה (כמו שעשו בעבר) אז זה סיפור אחר, אבל אם לא, אז הייתי רוצה לראות דיונים שלהם ביחד עם יס/הוט (ככה נראה לי ראוי). נטפליקס מבחינתי אינם שונים מהותית מסמארט, סלקום, פרטנר, נקסט, או סטינג - כולם שירותים ראוים וכולם כרגע מרוכזים במקום אחד עד שנראה שיש מאסה קריטית של דיונים ואז נשקול איך לפצל את אותם השירותים.
במקרה של נטפליקס יש מעט מאוד שאלות טכניות, מרבית הדיונים הם על תוכן (שמקומו בפורום תוכן), אז השאלה היא כמה דיונים יש על נטפליקס כשירות אם מסננים את נושא התוכן.
בעבר היינו מאוד מהירים על ההדק עם פיצולי פורומים, והדבר השאיר מספר גדול של פורומים שחלקם פעילים וחלקם הרבהפ חות. המצב כרגע מאוד קשה לניהול, יש כבר מספר רב מאוד של פורומים (לדעתי סביב 120-130) והדבר מקשה מאוד על התנהלות, בין אם בהראשות גישה, בתפריטי האתר, ב-RSS, בניהול התראות ובחיפושים ועוד אלף נושאים שונים ומשונים שלא חושבים בכלל שמספר גדול של פורומים משפיע.
השיקול לפתוח פורום חדש הוא בעיקר האם הנושא מספיק חריג ושונה מהפורומים שקיימים בכדי להצדיק את התקורה, והאם יש מאסה קריטית של שרשורים בנושא הזה. הבעיה היא שכמו שכתבתי, יש הרבה שירותים בישראל ואם נצטרך לפצל החוצה כל אחד מהם זה יהיה סיפור מורכב מאוד. סלקום כיום הוא השירות השלישי בגודלו, האם הוא טלויזיה מהרשת או עידן+ או כבלים/לויין או אולי פורום משל עצמו? אם סלקום יבואו ויממנו פיצול כזה (כמו שעשו בעבר) אז זה סיפור אחר, אבל אם לא, אז הייתי רוצה לראות דיונים שלהם ביחד עם יס/הוט (ככה נראה לי ראוי). נטפליקס מבחינתי אינם שונים מהותית מסמארט, סלקום, פרטנר, נקסט, או סטינג - כולם שירותים ראוים וכולם כרגע מרוכזים במקום אחד עד שנראה שיש מאסה קריטית של דיונים ואז נשקול איך לפצל את אותם השירותים.
במקרה של נטפליקס יש מעט מאוד שאלות טכניות, מרבית הדיונים הם על תוכן (שמקומו בפורום תוכן), אז השאלה היא כמה דיונים יש על נטפליקס כשירות אם מסננים את נושא התוכן.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אם כבר, אני דווקא חושב שאפשר לשקול איחוד של פורום לווין כבלים ועידן עם פורום טלוויזיה מהרשת, כי היום הכל כבר מתכנס, יס מעבירה את ה-VOD שלה דרך IP, הוט יצאה עם ה-NEXT וה-PLAY שהן IP, סמארט, סלקום ופרטנר הן IP, ואילו נטפליקס עושה ניסויי בטא עם שירות LIVE על גבי IP.
כבר די קשה להפריד ביניהם...
כבר די קשה להפריד ביניהם...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
@mark13
מי שממשועמם פה זה אתה.
מי שממשועמם פה זה אתה.