נמכר - למכירה רסיבר Yamaha RX-V863
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73408
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 649 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
- avivharlev
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 198
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
-
Huber
- חבר במועדון HT

אם הייתי יודע, הייתי מפרסם מחיר
ראיתי שמוכרים דגם זהה ביד 2 ב 1000 ש"ח.
ראיתי שמוכרים דגם זהה ביד 2 ב 1000 ש"ח.
-
Huber
- חבר במועדון HT

השם משתמש שלך מתחיל ב A ונגמר ב K. סתם אם אנחנו בדרך מציינים את המובן מאליו 
10 שנים, 20, הוא עדיין נותן יותר מרסיברים של 200 דולר בדיוטי פרי ולמי שלא חייב אטמוס למשל אין שום יתרון ברסיבר בן יום.
10 שנים, 20, הוא עדיין נותן יותר מרסיברים של 200 דולר בדיוטי פרי ולמי שלא חייב אטמוס למשל אין שום יתרון ברסיבר בן יום.
לא קל למכור רסיבר AV מדור קודם היום. כעקרון זה לא דגם הכי נפוץ. מאותה השנה והסדרה יש את הדגם הבא אחריו ה RX-V1800. באי ביי ארצות הברית הוא נמכר ב 300$ היום, שזה כ 1200 שח שווי בארץ. לדעתי 500 עד 600 שח יהיה מחיר הוגן לפי שלא רוצה אטמוס ו 4k, אני במקומך לא ההיתי מוכר, ומנסה למצוא לו שימוש כמו מערכת AV משנית בחדר שינה או חדר כביסה שיש בו עדיין טלויזיה FHD.
ה http://www.ebay.com/itm/Yamaha-RX-V1800 ... Swq9lZfp8L
ה http://www.ebay.com/itm/Yamaha-RX-V1800 ... Swq9lZfp8L
-
Huber
- חבר במועדון HT

הרסיבר כבר נמכר דרך יד 2.