פרטנר משחררת עכשיו את אפליקציית Partner tv לחנויות אנדרואיד ו iOS
- abovebeyond
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 447
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
ממשק נחמד, אין אפשרות לראות אם רואים ב HD או לא, האיכות לא בשמיים גם בסרטים כמו djnago שאני מניח ישודרו ב HD
הצלחתי להתחבר לפני שהביאו לי את הממיר (למי שהצטרף , יכול פשוט לעשות איפוס סיסמא על המייל שהוא הביא ברישום)
מצרף תמונת מסך:
הצלחתי להתחבר לפני שהביאו לי את הממיר (למי שהצטרף , יכול פשוט לעשות איפוס סיסמא על המייל שהוא הביא ברישום)
מצרף תמונת מסך:
·בבקשה:shemsha כתב:תודה
האמת שאני עדיין לא נרשמתי, עניין אותי איך זה מתקדם קודם.
בהחלט עושה רושם שארשם בהמשך, יהיה מצוין גם אם תהיה גרסה ל ANDROID TV....
https://f2h.nana10.co.il/9ankvvtovf3t
בסוף שלחו לי את השם משתמש והסיסמא.
@Gershon99
·האם זו הגרסה לאנדרואיד TV? מאיפה הבאת אותה?
ניסיתי להתקין את הקובץ על המי הוקס של שיאומי והיא נפתחה במאונך. גם לא רואים אותה ברשימת האפליקציות שבמסך הראשי.
בתכלס המחסור של אפליקציית אנדרואיד TV זה הדבר היחיד שמונע ממני להתחבר כרגע, כי לסלקום יש אפליקציה מעולה.
ניסיתי להתקין את הקובץ על המי הוקס של שיאומי והיא נפתחה במאונך. גם לא רואים אותה ברשימת האפליקציות שבמסך הראשי.
בתכלס המחסור של אפליקציית אנדרואיד TV זה הדבר היחיד שמונע ממני להתחבר כרגע, כי לסלקום יש אפליקציה מעולה.
·זו הגרסה למובייל.amittzor כתב:@Gershon99
בתכלס המחסור של אפליקציית אנדרואיד TV זה הדבר היחיד שמונע ממני להתחבר כרגע, כי לסלקום יש אפליקציה מעולה....
אתמול שלחו אסמס עם השם משתמש והססמא ככה שיכולתי לבדוק את האפליקציה
בנתיים אכזבה. ברשותי שתי סטרימרים אנדרואיד- בדגם אחד החזק יותר -M8S+ האפליקציה קורסת אחרי שלוש שניות.
בסטרימר השני שבו רק 1 גיגה זיכרון האפליקציה מקרטעת בטרוף ניסיון לראות את המשחק של הנבחרת אתמול שבו ניסיתי להתחיל צפיה בשריקת הפתיחה האפליקציה נתקעה\קרסה מספר פעמים ועד שהצלחתי להתחבר לשידור עבר הרבע הראשון
במהלך השידור היה מספר לאגים אבל יתכן שמדובר בבעיה שקשורה לחיבור האלחוטי למרות שבחיבור של קודי או אפליקציות אחרות לא נתקלתי בבעיה .
הממשק של האפליקציה לא מאפשר העברת ערוצים בקלות שכן אין אפשרות לזפזפ דרך החצים וכן ניראה שהאפליקציה לא בשלה עדין
בנתיים אכזבה. ברשותי שתי סטרימרים אנדרואיד- בדגם אחד החזק יותר -M8S+ האפליקציה קורסת אחרי שלוש שניות.
בסטרימר השני שבו רק 1 גיגה זיכרון האפליקציה מקרטעת בטרוף ניסיון לראות את המשחק של הנבחרת אתמול שבו ניסיתי להתחיל צפיה בשריקת הפתיחה האפליקציה נתקעה\קרסה מספר פעמים ועד שהצלחתי להתחבר לשידור עבר הרבע הראשון
במהלך השידור היה מספר לאגים אבל יתכן שמדובר בבעיה שקשורה לחיבור האלחוטי למרות שבחיבור של קודי או אפליקציות אחרות לא נתקלתי בבעיה .
הממשק של האפליקציה לא מאפשר העברת ערוצים בקלות שכן אין אפשרות לזפזפ דרך החצים וכן ניראה שהאפליקציה לא בשלה עדין
- amirchen
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 850
- שם מלא: אמיר חן
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
אתמול יצרו איתי קשר מפרטנר לצורך הצטרפות לשירות שלהם - פרטנרט טיוי.
אמרתי לנציגה שאני יודע שאני מקבל ממיר אחד , ויש לי עוד 2 סטרימרים שמריצים אנדרואיד טיוי ואני מתכנן להתקין עליהם את האפליקציה שלהם.
היא לא אמרה שאין אפליקציה לסטירמרים.
עכשיו אני רואה שהאפליקציה שלהם לא עובדת תחת סטרימרים (שזה די deal breaker מבחינתי).
ידוע לכם אם הם יוציאו אפליקציה כזו בזמן הקרוב?
אמרתי לנציגה שאני יודע שאני מקבל ממיר אחד , ויש לי עוד 2 סטרימרים שמריצים אנדרואיד טיוי ואני מתכנן להתקין עליהם את האפליקציה שלהם.
היא לא אמרה שאין אפליקציה לסטירמרים.
עכשיו אני רואה שהאפליקציה שלהם לא עובדת תחת סטרימרים (שזה די deal breaker מבחינתי).
ידוע לכם אם הם יוציאו אפליקציה כזו בזמן הקרוב?
- amirchen
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 850
- שם מלא: אמיר חן
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
אתמול קיבלתי את שם המשתמש והסיסמה לפרטנר TV.
הורדתי את ה-APK של האפליקציה שלהם לטאבלטים והתקנתי על ה-MIBOX שלי.
כמה דברים:
1. היא לא מופיעה ברשימה של האפליקציות המותקנות וצריך להיכנס להגדרות על מנת להפעיל אותה
2. היא לא עובדת עם השלט. נאלצתי לחבר עכבר על מנת לתפעל אותה
3. מקווה שזה קשור רק לאפליקציה אבל כמות התוכן שיש ב-VOD ממש לא מרשימה.
4. לא תמיד הוידאו ניגן כאשר נכנסתי לערוץ מסוים. בטח לא כשניסיתי לבצע START OVER.
אמור לקבל בקרוב את הממיר ואז אוכל להשוות את מה שיש בממיר לעומת מה שיש באפליקציה.
מוזר/מעצבן שחברות עדיין מכריחות אותנו להשתמש בממיר שהיום כל מה שדרוש זו אפליקציה שתעבוד ב-Android TV (כמו שיש ל-Smart ולסלקום).
כמה דברים:
1. היא לא מופיעה ברשימה של האפליקציות המותקנות וצריך להיכנס להגדרות על מנת להפעיל אותה
4. לא תמיד הוידאו ניגן כאשר נכנסתי לערוץ מסוים. בטח לא כשניסיתי לבצע START OVER.
אמור לקבל בקרוב את הממיר ואז אוכל להשוות את מה שיש בממיר לעומת מה שיש באפליקציה.
מוזר/מעצבן שחברות עדיין מכריחות אותנו להשתמש בממיר שהיום כל מה שדרוש זו אפליקציה שתעבוד ב-Android TV (כמו שיש ל-Smart ולסלקום).
1. תתקין sideload launcher מהחנות אפליקציות, דרכה אפשר להריץ בצורה נוחה אפליקציות שהן לא אנדרואיד TV.amirchen כתב:אתמול קיבלתי את שם המשתמש והסיסמה לפרטנר TV.
כמה דברים:
מוזר/מעצבן שחברות עדיין מכריחות אותנו להשתמש בממיר שהיום כל מה שדרוש זו אפליקציה שתעבוד ב-Android TV (כמו שיש ל-Smart ולסלקום)....
2. כן אין ברירה להפעיל עם עכבר, air mouse יכול להיות יותר נוח.
3. מי שחשוב לו VOD בפרטנר כדאי לשקול ברצינות להוסיף נטפליקס.
מאמין שתצא אפליקציה לסטרימרים בחודשים הקרובים, אפשר גם לשכור קצת יותר ממירים באופן זמני.
·
התקנתי את הSLIDELOAD LAUNCHER . איפה בדיוק אני מתקין אפליקציות שלא נתמכות באנדרואיד טיוי?helper כתב:1. תתקין sideload launcher מהחנות אפליקציות, דרכה אפשר להריץ בצורה נוחה אפליקציות שהן לא אנדרואיד TV.......
2. כן אין ברירה להפעיל עם עכבר, air mouse יכול להיות יותר נוח.
3. מי שחשוב לו VOD בפרטנר כדאי לשקול ברצינות להוסיף נטפליקס.
מאמין שתצא אפליקציה לסטרימרים בחודשים הקרובים, אפשר גם לשכור קצת יותר ממירים באופן זמני.
·...
אם אני מקליק על החנות של הפלי הוא מחזיר אותי לגוגל פלי של המכשיר ושם אין לי אפליקציות שמופיעות בחנות הרגילה כגון מאקו רשת ועוד
·
האפליקציות שמופיעות בחנות הרגילה הן רק כאלה שעברו התאמה לטלוויזיה.אפליקציות של אנדרואיד רגיל אפשר להתקין ע"י הורדת קובץ APK (קובת התקנה) ממקור חיצוני, והפעלתו.eladme כתב:
התקנתי את הSLIDELOAD LAUNCHER . איפה בדיוק אני מתקין אפליקציות שלא נתמכות באנדרואיד טיוי?......
אם אני מקליק על החנות של הפלי הוא מחזיר אותי לגוגל פלי של המכשיר ושם אין לי אפליקציות שמופיעות בחנות הרגילה כגון מאקו רשת ועוד
·...
איפה מוצאים את הAPK? תרשום בגוגל את שם האפליקציה שאתה רוצה והמילה APK ותוריד, לחילופין ניתן להיכנס לאתר ידוע המכיל מאגר קבצים כאלה כמו https://apkpure.com ולחפש בו.
איך מעבירים את הקובץ למכשיר? ישנן המון אפשרויות. אפשרות אחת היא להוריד למחשב ולהעביר עם דיסק-און-קי. אפשרות שנייה היא להוריד את הקובץ באמצעות דפדפן שפועל בתוך המכשיר . אפשרות שלישית היא להעלות את הקובץ לענן (google drive וכו') ולהוריד למכשיר.
איך פותחים את הקובץ? מורידים מהחנות אפליקציה בשם es file explorer שמאפשרת לסייר בתון הקבצים במכשיר, מאתרים את הקובץ ומפעילים. כמו כן היא מאפשרת להתחבר לענן ולשלוף קבצים משם.
אם תבחר בשיטת הדפדפן יש בחנות אפליקציה בשם Puffin TV, זהו בעצם דפדפן מותאם לגירסת האנדרואיד TV ותוכל באמצעות להוריד את הקובץ ישירות למכשיר, הקובץ ירד לתיקיית download.
לאחר שסיימת להתקין ניתן להפעיל את האפליקציה באמצעות sideload launcher.
שים לב שאפליקציות כשלא הותאמו לTV יתכן וידרשו עכבר/air-mouse.