מבקש חוות דעת מתקדמת על sette 270w
הי,
מתלבט לגבי רכישת המטחנה.
השיקול היחידי האם אפשר לוותר על טקס השקילה של הסינגל דוזינג.
שאלות ספיצפיות:
1- האם המשקל של המטחנה מדוייק?
2- האם ניתן להשתמש במשפך על הידית ? אם לא, אז האם נשפך קפה לצדדים (ואז השקילה כבר לא מדוייקת).
3- האם רמות הטחינה מספיק טובות לאספרסו, כמו שאני מבין זה לא רציף ויכול להיות מצב שהטחינה האידיאלית היא בין שתי רמות בדידות.
4- רעש ומשך טחינה של 17 גרם.
בסופו של יום, האם ניתן לשים 100 גרם פולים במיכל, ולטחון כל פעם 17 גרם בלי הטקס של סינגל דוזינג במטחנה ללא משקל?
תודה,
מתלבט לגבי רכישת המטחנה.
השיקול היחידי האם אפשר לוותר על טקס השקילה של הסינגל דוזינג.
שאלות ספיצפיות:
1- האם המשקל של המטחנה מדוייק?
2- האם ניתן להשתמש במשפך על הידית ? אם לא, אז האם נשפך קפה לצדדים (ואז השקילה כבר לא מדוייקת).
3- האם רמות הטחינה מספיק טובות לאספרסו, כמו שאני מבין זה לא רציף ויכול להיות מצב שהטחינה האידיאלית היא בין שתי רמות בדידות.
4- רעש ומשך טחינה של 17 גרם.
בסופו של יום, האם ניתן לשים 100 גרם פולים במיכל, ולטחון כל פעם 17 גרם בלי הטקס של סינגל דוזינג במטחנה ללא משקל?
תודה,
- RuslanAbramov
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 745
- שם מלא: Ruslan Abramov
- נתן תודות: 109 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
@nadavmm
·1. המשקל די מדויק יכולה להיות סטייה של 0.2 גרם+-
2. לא הבנתי למה אתה מתכוון , המרחק בין הפורטפילטר ליציאת הקפה הוא די קטן, אין יותר מדי קפה שנופל. אם כבר אז יכול להיווצר מצב של חשמל סטטי אבל זה לא קורה לי בזמן האחרון.
3. זה רציף. טוחן מעולה לאספרסו. יש לך כיוונון מאקרו וימקרו, המיקרו רציף.
4. היא מרעישה אבל לא כל מטחנה חשמלית מרעישה זה לא רעש חריג. והזמן טחינה הוא כעשר שניות
אני מאוד מרוצה.
אם אתה מחפש לעשות סינגל דוזניג תוותר על המשקל.
אם לא אז המשקל הוא אחלה של פיתרון עדיף מפוטנציומטרים למיניהם.
·1. המשקל די מדויק יכולה להיות סטייה של 0.2 גרם+-
2. לא הבנתי למה אתה מתכוון , המרחק בין הפורטפילטר ליציאת הקפה הוא די קטן, אין יותר מדי קפה שנופל. אם כבר אז יכול להיווצר מצב של חשמל סטטי אבל זה לא קורה לי בזמן האחרון.
3. זה רציף. טוחן מעולה לאספרסו. יש לך כיוונון מאקרו וימקרו, המיקרו רציף.
4. היא מרעישה אבל לא כל מטחנה חשמלית מרעישה זה לא רעש חריג. והזמן טחינה הוא כעשר שניות
אני מאוד מרוצה.
אם אתה מחפש לעשות סינגל דוזניג תוותר על המשקל.
אם לא אז המשקל הוא אחלה של פיתרון עדיף מפוטנציומטרים למיניהם.
- RuslanAbramov
- חבר פעיל במיוחד

אגב אחד היתרונות שלה הואמפיזור הקפה לאחר הטחינה, פיזור מעולה,
מאוד אוורירי, טחינה מאוד אחידה.
הפסקתי לעשות wdt אחרי שעברתי לסאטה ,אני חולט עם ידית נייקד וכל שוט יטצא ממורכז ללא צ'אנלינג וכו'.
מאוד אוורירי, טחינה מאוד אחידה.
הפסקתי לעשות wdt אחרי שעברתי לסאטה ,אני חולט עם ידית נייקד וכל שוט יטצא ממורכז ללא צ'אנלינג וכו'.
ברשותי גם בראצה סטה הדגם עם הטיימר, מחזק את כל מה שנאמר לפני בהסתייגות אחת- לצערי מיום שישי האחרון המכונה עובדת לסירוגין (יותר לא מאשר כן). כרגע אני בבירור מול סטה והמוכר, נראה מה אפשר לעשות. התקלה קצת מפתיעה כיוון שמטחנה היא מכשיר שאמור להפגין אמינות לאורך שנים ולא להתפגר תוך זמן קצר. המכונה אצלי מאפריל כשתאכלס היא בשימוש תכוף יותר מיוני שאז קיבלתי את המכונה, עד אז הייתי שותה עם מקינטה. אני אישית, הייתי ממתין עם רכישה של המכונה, אבל תעשה את השיקול שלך.
- itamars2
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2551
- נתן תודות: 241 פעמים
- קיבל תודות: 328 פעמים
@haranza
·מוזר, זה נחשב דווקא הדגם הפחות בעיתי, או שנפלת על לימון או מחלות ילדות..
כמה זמן אחריות יש לזה?
·מוזר, זה נחשב דווקא הדגם הפחות בעיתי, או שנפלת על לימון או מחלות ילדות..
כמה זמן אחריות יש לזה?
מטחנה לה פאבוני
https://www.htcafe.co.il/vt254239.html
מרכך מים
https://www.htcafe.co.il/vp2545713
מד מים במיכל
https://www.htcafe.co.il/vt257975.html
החלפת סכינים
https://www.hometheater.co.il/vt329660.html
https://www.htcafe.co.il/vt254239.html
מרכך מים
https://www.htcafe.co.il/vp2545713
מד מים במיכל
https://www.htcafe.co.il/vt257975.html
החלפת סכינים
https://www.hometheater.co.il/vt329660.html
- RuslanAbramov
- חבר פעיל במיוחד

בהנחה ואתה לא מנקה את התעלה במטחנות אחרות אז כן.
אחלה של טחינה
אחלה של טחינה
האמת היא שאין לי מושג לכמה זמן אחריות. בכל מקרה, חזרתי לעדכן שבראצה חזרו אליי והם אומרים שלפי התיאור כנראה שמנגנוני הבטיחות תפוסים מה שלא מאפשר למנוע לעבוד באופן קבוע. הם אומרים שהבעיה נכללת באחריות ואני צריך לשלוח להם קבלה והם ישלחו מכונה חדשה. אין לי מושג עדיין למי אני צריך לשלוח את המטחנה הנוכחית שלי, אם בכלל. ברגע שיחזרו אליי אמשיך לעדכן.itamars2 כתב: כמה זמן אחריות יש לזה?...
עד כה השירות שלהם מעולה, אין נסיון להתנער מאחריות אפילו לא לרגע.
אגב, למישהו יש מושג אם אני שולח את המכונה ומקבל תמורתה אחת אחרת, אני חייב לשלם מכס שוב?
- TsurTriger
- כתב צילום

- תגובות: 2096
- נתן תודות: 179 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
יש לי את המטחנה כמה חודשים, לא זוכר כמה.
יש כמה באגים של תוכנה בקוד שכתבו לה, אבל לא משהו מהותי (לדוגמה, כמה לי כמה פעמים שהמטחנה איפסה את ההגדרות. אבל זה לא משהו קריטי).
קרה כמה פעמים שהמטחנה מצפצפת ומתלוננת על משהו... אני מתעלם ממנה.
בגדול, יש חשמל סטטי. זה נורא תלוי, מהניסיון שלי, בשני גורמים - דרגת הקלייה (ופולי הקפה) ומזג אוויר.
אם יש חשמל סטטי, היא יכולה ללכלך את כל הסביבה.
אם אין, אז יחסית נקי.
אני משתמש, בנוסף, במעין דוזר כדי שפיית היציאה תהיה "משורוולת" לתוך הידית ישירות.
סה"כ לדעתי, מטחנה הכי טובה בתג המחיר שלה. המשקל עובד טוב מאוד. לפעמים צריך לתקן אותו, טוחן 1 גרם פחות, אבל בגדול די עקבי עם דיוק של 0.1~0.2.
איכות בנייה ופלסטיקה לא להיט. היתי אומר אפילו די גרועה (כנראה כדי לחסוך עלויות ייצור).
לסיכום: לדעתי אחת המטחנות הכי מומלצות והכי טובות בתג המחיר של עד 3 אלף שח.
יש כמה באגים של תוכנה בקוד שכתבו לה, אבל לא משהו מהותי (לדוגמה, כמה לי כמה פעמים שהמטחנה איפסה את ההגדרות. אבל זה לא משהו קריטי).
קרה כמה פעמים שהמטחנה מצפצפת ומתלוננת על משהו... אני מתעלם ממנה.
בגדול, יש חשמל סטטי. זה נורא תלוי, מהניסיון שלי, בשני גורמים - דרגת הקלייה (ופולי הקפה) ומזג אוויר.
אם יש חשמל סטטי, היא יכולה ללכלך את כל הסביבה.
אם אין, אז יחסית נקי.
אני משתמש, בנוסף, במעין דוזר כדי שפיית היציאה תהיה "משורוולת" לתוך הידית ישירות.
סה"כ לדעתי, מטחנה הכי טובה בתג המחיר שלה. המשקל עובד טוב מאוד. לפעמים צריך לתקן אותו, טוחן 1 גרם פחות, אבל בגדול די עקבי עם דיוק של 0.1~0.2.
איכות בנייה ופלסטיקה לא להיט. היתי אומר אפילו די גרועה (כנראה כדי לחסוך עלויות ייצור).
לסיכום: לדעתי אחת המטחנות הכי מומלצות והכי טובות בתג המחיר של עד 3 אלף שח.
צור טריגר.
www.trigger-studio.com
www.trigger-studio.com
מעדכן לגבי המטחנה.
מאז שהיא הראתה סימני גסיסה היא עבדה לפעמים, מאתמול היא מתה לגמרי- נדלקת וכו' אבל המנוע לא פועל. במקביל, קיבלתי מייל מהחנות שקניתי ממנה בהולנד (החנות שהומלצה ע"י DUBIK) שמטחנה חדשה נשלחה אליי.
עכשיו לשאלה, מה אתם עושים כשהמטחנה נדפקת? אני מת לקפה בבוקר, הגוף רועד והעיניים אדומות
לחכות עכשיו שבועיים למטחנה נשמע לי כמו עינוי סיני מתמשך. יש לי מטחנה ידנית פורלקס, יש מצב שהיא תתאים לאספרסו?
מאז שהיא הראתה סימני גסיסה היא עבדה לפעמים, מאתמול היא מתה לגמרי- נדלקת וכו' אבל המנוע לא פועל. במקביל, קיבלתי מייל מהחנות שקניתי ממנה בהולנד (החנות שהומלצה ע"י DUBIK) שמטחנה חדשה נשלחה אליי.
עכשיו לשאלה, מה אתם עושים כשהמטחנה נדפקת? אני מת לקפה בבוקר, הגוף רועד והעיניים אדומות
- TsurTriger
- כתב צילום

- תגובות: 2096
- נתן תודות: 179 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
רגע, אתה כועס על זה ששולחים לך מטחנה חדשה מהולנד ללא עלות?
על מה הכעס?
קורה שמוצר אלקטרוני נכשל ומת.
יש חברות, חלקן תאגידי ענק שאני מכיר מתחום אחר, שהיו משתינות עליך בקשת במצב הזה.
על מה הכעס?
קורה שמוצר אלקטרוני נכשל ומת.
יש חברות, חלקן תאגידי ענק שאני מכיר מתחום אחר, שהיו משתינות עליך בקשת במצב הזה.
צור טריגר.
www.trigger-studio.com
www.trigger-studio.com
- The-Fox
- חבר ותיק

- תגובות: 2046
- נתן תודות: 29 פעמים
- קיבל תודות: 183 פעמים
תפתח ותסתכל, כמה מסובך זה כבר יכול להיות ?
אם אני צריך לנחש, בסוף כל מה שהבקר שיש שם עושה זה לקצר עם ממסר את המתח שמגיע מהקיר למנוע לפי טיימר.
את הכניסה מהחשמל בקיר לא יהיה לך קשה לזהות, כנ"ל את החוטים של המנוע, תמצא את הממסר וכל מה שנשאר לך זה לחבר אל הכניסת בקרה שלו מתג קפיצי.
בהצלחה
אם אני צריך לנחש, בסוף כל מה שהבקר שיש שם עושה זה לקצר עם ממסר את המתח שמגיע מהקיר למנוע לפי טיימר.
את הכניסה מהחשמל בקיר לא יהיה לך קשה לזהות, כנ"ל את החוטים של המנוע, תמצא את הממסר וכל מה שנשאר לך זה לחבר אל הכניסת בקרה שלו מתג קפיצי.
בהצלחה