מסך תקול
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20186
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2608 פעמים
- יצירת קשר:
הפאנל דפוק.
זה בד"כ קשור לרכיב שמחבר את פאנל ה-LCD עצמו ללוחות האלקטרוניים של המסך.
או שהרכיב עצמו לא תקין או שההלחמה שלו אל פאנל ה-LCD לא טובה.
בכל אופן זאת לא תקלה ברת תיקון, צריך להחליף את הפאנל או את כל הטלוויזיה. על איזה דגם מדובר?
עריכה: המסך נראה כמו LG, גם זה היה OLED, הרעיון זהה.
כתיקון זמני אפשרי, תנסה לדפוק או ללחוץ על המסגרת בחלק התחתון של המסך באיזור הבעיה.
זה בד"כ קשור לרכיב שמחבר את פאנל ה-LCD עצמו ללוחות האלקטרוניים של המסך.
או שהרכיב עצמו לא תקין או שההלחמה שלו אל פאנל ה-LCD לא טובה.
בכל אופן זאת לא תקלה ברת תיקון, צריך להחליף את הפאנל או את כל הטלוויזיה. על איזה דגם מדובר?
עריכה: המסך נראה כמו LG, גם זה היה OLED, הרעיון זהה.
כתיקון זמני אפשרי, תנסה לדפוק או ללחוץ על המסגרת בחלק התחתון של המסך באיזור הבעיה.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
כמו שארתור רשם, נראה שאחד המחברים אל הפאנל נדפק. זה אומר החלפת פאנל מפני שהם מולחמים אל הפאנל ולמעשה חלק ממנו.
פנה למימוש האחריות.
פנה למימוש האחריות.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
אני לא יודע איך אנחנו יכולים לעזור.
אבל זאת כמעט בוודאות לא בעיה של "מסך שקיבל מכה", אלא הרבה יותר סביר להניח שמדובר על פגם בייצור וכשל מוקדם של ההלחמה כפי שתיארתי בתחילת השרשור.
ההצעה היחידה שאני יכול לתת כרגע היא להמשיך להתקשר ולהתעקש שלא מדובר על תקלה עקב מכה.
יש לי בבית מסך ישן עם תקלה זהה (עקב סיבה מעט שונה משלך) ולכן אני דיי בטוח במה שאני אומר.
אבל זאת כמעט בוודאות לא בעיה של "מסך שקיבל מכה", אלא הרבה יותר סביר להניח שמדובר על פגם בייצור וכשל מוקדם של ההלחמה כפי שתיארתי בתחילת השרשור.
ההצעה היחידה שאני יכול לתת כרגע היא להמשיך להתקשר ולהתעקש שלא מדובר על תקלה עקב מכה.
יש לי בבית מסך ישן עם תקלה זהה (עקב סיבה מעט שונה משלך) ולכן אני דיי בטוח במה שאני אומר.
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4938
- נתן תודות: 524 פעמים
- קיבל תודות: 690 פעמים
זה יבואן ״כוחות על״ ...
מת על האבחנות בטלקינזיס ... נו טוב, אם אמרו ככה אזי אין ברירה --- זרוק אותו לפח
... זה נאמר כמובן בציניות !!! תמסור להם שיתחילו לעבוד על שלב ההוכחות בבית המשפט
חובת ההוכחה היא עליהם ולא עליך !!!
... זה נאמר כמובן בציניות !!! תמסור להם שיתחילו לעבוד על שלב ההוכחות בבית המשפט
חובת ההוכחה היא עליהם ולא עליך !!!
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

זה יכול להיגרם ממכה אבל גם יכול לקרות סתם כך מעצמו. אין לקביעה הזו שלהם בסיס, אלא סתם משהו שנזרק לך מהשרוול בלי בדיקה. אם אין על המסך עדות לנזק מגורם חיצוני אז חלה עליהם חובה לתקן לך את המסך במידה והוא עדיין במסגרת האחריות. תדגיש שאין שום קשר לנזק פיסי שנגרם מגורם חיצוני ושישלחו טכנאי שיבדוק בפועל במקום לאבחן ע"פ תמונה שנשלחה אליהם.
-
shay820
- חבר ותיק

- תגובות: 2116
- נתן תודות: 217 פעמים
- קיבל תודות: 69 פעמים
כמובן שיש אחריות ,המסך בין כמה חודשים (ח י )
מה שיותר עצוב ,הם טוענים שהם גם לא מתקנים את המסך ,כי את החלק החלופי של המסך אין להם במלאי ,והזמנה שלו לוקחת 4 חודשים ,
ועלותו יקרה. אז זהם לא מתקנים !
העיקר שיש לי עוד 12 תשלומים לשלם על המסך
מה שיותר עצוב ,הם טוענים שהם גם לא מתקנים את המסך ,כי את החלק החלופי של המסך אין להם במלאי ,והזמנה שלו לוקחת 4 חודשים ,
העיקר שיש לי עוד 12 תשלומים לשלם על המסך
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

@shay820
·
לא אמור לעניין אותך החירטוטים הללו כלקוח.
קנית מסך חדש. התקלקל. התקלה במסגרת אחריות ---> חובת היבואן לתקן לך אותו או להחליף לך אותו במסך חדש זהה או דומה בתכונות שלו או לבטל את העסקה ולהחזיר לך את הכסף. היבואן יכול להחליט מה שבא לו, אבל הוא לא יכול להתחמק. הוא גם חייב לסדר את זה במסגרת זמן מאד ספציפי.
http://www.consumers.org.il/category/se ... d-warranty
·
לא אמור לעניין אותך החירטוטים הללו כלקוח.
קנית מסך חדש. התקלקל. התקלה במסגרת אחריות ---> חובת היבואן לתקן לך אותו או להחליף לך אותו במסך חדש זהה או דומה בתכונות שלו או לבטל את העסקה ולהחזיר לך את הכסף. היבואן יכול להחליט מה שבא לו, אבל הוא לא יכול להתחמק. הוא גם חייב לסדר את זה במסגרת זמן מאד ספציפי.
http://www.consumers.org.il/category/se ... d-warranty
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
sigamore צודק, לא חשבתי על זה קודם, תנסה לערב את החנות שבה קנית.
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
אם יש לך תיעוד של ההתנערות הזאת ושהם לא מוכנים לשלוח טכנאי / שהתיקון יקח 4 חודשים ושעליך להמתין. בעצם כל תשובה שמנערת אותך מבלי בדיקה מעמיקה ושלא עולה בקנה אחד עם החוק לגבי זמן התיקון אז תקנה את אותו המסך ב-P1000 ותתבע אותם על החזר העלות. שלא תעשה את הדבר ההפוך (תתקע חודשים עם מסך תקול) ובסוף תגיע לאתה תוצאה שמגיעה לך - מסך תקין (בהנחה שאין באמת נזק פיסי).
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

עזוב, אין צורך להיכנס לכל הבארדאק הזה. הייתי מזמין טכנאי שלהם לבוא לבדוק את המסך.
הם סתם זרקו לך מהשרוול שזה שבר ושאין אחריות. הטכנאי שלהם יגיע ויראה שאין שום נזק פיסי ושזו בעיית פנימית של הפאנל. לדעתי לאחר מכן, כל היחס ישתנה ואני משער שתקבל תשובות הרבה יותר הגיוניות למצב שלך.
לא צריך לרתום את העגלה לפני הסוסים, יש עוד קצת דרך לעבור לפני שרצים לאיומים ותביעות. קודם שיגיע טכנאי.
הם סתם זרקו לך מהשרוול שזה שבר ושאין אחריות. הטכנאי שלהם יגיע ויראה שאין שום נזק פיסי ושזו בעיית פנימית של הפאנל. לדעתי לאחר מכן, כל היחס ישתנה ואני משער שתקבל תשובות הרבה יותר הגיוניות למצב שלך.
לא צריך לרתום את העגלה לפני הסוסים, יש עוד קצת דרך לעבור לפני שרצים לאיומים ותביעות. קודם שיגיע טכנאי.
אז אמרו !
שיטת מצליח ,
אם אין הוכחה לנזק חיצוני שבר או מכה חובה עליהם לתקן או להחליף בזמן סביר , לא יותר משבועיים, תתעד תקליט ותצלם כל פעולה שלך מולם,חובה עליהם לשלוח לך טכנאי לבדיקה ,
פייסבוק גם עושה יופי של עבודה
מנסיון מול חברות שרות זה עובד,
בהצלחה
שיטת מצליח ,
אם אין הוכחה לנזק חיצוני שבר או מכה חובה עליהם לתקן או להחליף בזמן סביר , לא יותר משבועיים, תתעד תקליט ותצלם כל פעולה שלך מולם,חובה עליהם לשלוח לך טכנאי לבדיקה ,
פייסבוק גם עושה יופי של עבודה
מנסיון מול חברות שרות זה עובד,
בהצלחה
·shay820 כתב:כמובן שיש אחריות ,המסך בין כמה חודשים (ח י )
העיקר שיש לי עוד 12 תשלומים לשלם על המסך...
מעבר לתיעוד השיחות,
אתה יכול להתקשר לחברת האשראי ולבקש עצירת התשלומים בגין כשל תמורה.
עכשיו הם יתחילו לרוץ אחריך