KS8000 ושדרוג

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20188
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2611 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #61 

dilbert78
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1556
נתן תודות: 226 פעמים
קיבל תודות: 125 פעמים

שליחה #62 

מה סתומרת אפס שח?
לפי הקישור זה צריך להיות מינוס כלומר הם צריכים להחזיר לו כסף

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
יצירת קשר:

שליחה #63 

צודק, אבל אני לא חושב שהם ילכו על זה :lol:

ריימונד1930
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 71
שם מלא: daniel cohen
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

Re: ואני אמשיך להתעקש לא חתמתי על שום דבר שקניתי את המסך

שליחה #64 

@Oelbaz1986
אתה צודק 100% בגישה שלך !! צריך לגיש נגדם תביעות רק כך הם מבינים !!
המשך דיווח על תביעה נגד סמ-ליין שהגשה לבימשפט לתביעות קטנות בעכו.
חברי פורום HT יקרים, שמי דני ואני רוצה גם לשתף אותכם בכל הנושא הקשור לשירות ואחריות לאחר מכירה של טלוויזיה סמסונג והתנהלות היבואן סמ-ליין והתנהלות מעבדת תיקונים אלקטרוניקס-פרו.
יש לי טלוויזיה סמסונג 65' אינץ דגם JS8000. נרכשה בחנות של א.ל.מ מתצוגה בסכום של 15489 ש"ח. ( מחיר מופחת מאחר שנקנתה מתצוגה מחיר מקורי 24000 ש"ח ). קיבלתי תעודת אחריות מלא ל - 3 שנים של סמ-ליין, בדיוק כמו מוצר חדש לחלוטין. לאחר 10 חודשים התקלקל המסך והיו זליגות אור ולדים דולקים לאורך ורוחב כל המסך !
גם אני כמו יתר החברים עברתי " טיפול " מאלקטרוניקס-פרו בתהליך בתיקון הטלוויזיה.
למרות לחוק הגנת הצרכן, ותקנות החוק החוק - שירות ותיקון לאחר מכירה, אשר מחייב את היבואן לתקן מכשיר טלוויזיה מעל 20' אינץ תוך 3 ימי עסקים. אלא ש - " התיקון " נמשך יותר מ - 6 שבועות, ולא עזרו כל דיבורי עם אלקטרוניקס - פרו.
גם לי אמרו שאין יותר מסך כמו של הדגם שלי ואמרו לי שמוכנים להחליף למסך קעור KS8500 ( מסך גרוע ).
בכל אופן לאחר שהבנתי שהם לא מתיחסים ומצפצפים על חוק הגנת הצרכן, הגשתי נגדם תביעה קטנה, לביטול עיסקה ובנוסף תביעה לקבלת פיצוי כספי בסך של : 10000ש"ח ללא הוכחת נזק לפי תקנות הגנת הצרכן.
בכתב ההגנה שלהם, טענו סמ-ליין, שחוק הגנת הצרכן והתקנות לא חלים עלי כלל, מאחר שהטלוויזיה נקנתה מתצוגה ?!!
ברור שטענה זאת אינה שווה היתייחסות כלל, והיא טענה מקוממת וטיפשה !! אבל זה רק מוכיח איזה חוסר תום לב וזלזול יש לסמ-ליין בלקוחות שלהם !!
אתמול נערך הליך גישור לפני הדיון בבית המשפט. הגיע לגישור אדם בשם דודי סויסה שטען שהוא מנהל שירות לקוחות של סמ-ליין, הציא פשרה של החלפת הטלוויזיה שלי בדגם MU7000. אמרתי לו שאני לא רוצה אף טלוויזיה שיש אחריות ושירות של סמ-ליין. זאת ועוד הנציג של סמ-ליין טען שהביקורות והתלונות בפורום HT בנושא סמסונג וסמ-ליין, הם לא אובקטיבים מאחר שכל פורום HT הוקם על-ידי LG ולכן משמיצים את סמ-ליין !!
שבוע הבא לאחר הדיון בבית משפט לתביעות קטנות אני יכתוב ואפרסם את פסק הדין !!
·

x10
טרול
טרול
תגובות: 40
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #65 

@ריימונד1930
אתה מציף את הפורום עם אותה הודעה כל הזמן... זה בניגוד לחוקים וימחקו לך את כל ההודעות. חבל...
תרגע קצת.

ריימונד1930
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 71
שם מלא: daniel cohen
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #66 

x10 כתב:@ריימונד1930
אתה מציף את הפורום עם אותה הודעה כל הזמן... זה בניגוד לחוקים וימחקו לך את כל ההודעות. חבל...
תרגע קצת.
...
·אתה צודק ולכן בשלב אז אני אפסיק. אני פשוט רציתי לשתף כמה שיותר חברים בפורום על מנת שצרכנים שרכשו טלוויזיה איכותית והמון כסף, ידעו ויבינו איזה קשיים עומדים בפנייהם.
בישראל משלמים פי 3 יותר כסף על טלוויזיה לעומת ארה"ב. ( בין 20000 - ל - 30000 ש"ח ), מהיקרה לכל צרכן כאשר הטלוויזיה תתקלקל ??
אנחנו לא זכאים לקבל שירות ותיקון איכותי וטוב ? איפה ארגוני הצרכנים בארץ ??
רק אם צרכנים ידעו איזה מסלול איסורים יעברו כאשר הטלוויזיה תתקלקל, אולי יחשבו פעמים או יותר האם כדאי להשקיע כל כך הרבה כסף
במכשיר טלוויזיה !!

Evil-u
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1376
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 109 פעמים

שליחה #67 

אמזון איפה אתם? המדבר קורא למושיע.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
יצירת קשר:

שליחה #68 

@Evil-u
·
הם כנראה חכמים יותר מטארגט. אם תבדוק, תראה שגם טארגט הפסיקו לשלוח טלוויזיות לארץ.

Evil-u
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1376
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 109 פעמים

שליחה #69 

TheCoolest כתב:@Evil-u
·
הם כנראה חכמים יותר מטארגט. אם תבדוק, תראה שגם טארגט הפסיקו לשלוח טלוויזיות לארץ.
...
נראה לי אחרי מה שקרה טארגט בכלל יפסיקו לשלוח לישראל ובצדק.
דונלד צריך לתת לביבי על הראש על זה, זו ממש חבלה בסחר בין מדינות.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”