KS8000 ושדרוג
שלום לחברי הפורום
ברשותי טלוויזיה של סמסונג UE65KS8000 מהיבואן הרשמי.
לצערי הבחנתי בזליגות אור בתחתית המסך.
טכנאי של אלקטרוניקס פרו הגיע אליי הבייתה וקבע שהמסך תקול.
חזרו אליי משירות הלקוחות ורצו לקבוע טכנאי לאסוף את המסך על מנת לתקנו.
סירבתי בטענה שהמסך חדש ואין שום סיכוי שאסכים לתיקון אז אמרו שיחזרו אליי.
קיבלתי מהם שיחה שבו הם מציעים לי לשדרג בתוספת כסף
לדגמים הבאים:
MU7000
Q7F
עכשיו לפי הבנתי אלה דגמים שממש לא מתקרבים לKS8000 למרות שהבנתי שהדגם בארץ מקביל לKS7000 תקנו אותי אם אני טועה.
אך ראיתי שיש גם Q9F השאלה שלי האם שווה לשדרג לדגם זה?
איך הוא בהשוואה לKS8000 שבתכלס הוא KS7000?
רציתי ללכת על KS9500 אבל במקרה ראיתי פה את השרשור עליו שגרם לי לרדת לגמרי מהדגם הזה.
מה אתם מציעים לעשות?
תודה והמשך יום טוב!
ברשותי טלוויזיה של סמסונג UE65KS8000 מהיבואן הרשמי.
לצערי הבחנתי בזליגות אור בתחתית המסך.
טכנאי של אלקטרוניקס פרו הגיע אליי הבייתה וקבע שהמסך תקול.
חזרו אליי משירות הלקוחות ורצו לקבוע טכנאי לאסוף את המסך על מנת לתקנו.
סירבתי בטענה שהמסך חדש ואין שום סיכוי שאסכים לתיקון אז אמרו שיחזרו אליי.
קיבלתי מהם שיחה שבו הם מציעים לי לשדרג בתוספת כסף
לדגמים הבאים:
MU7000
Q7F
עכשיו לפי הבנתי אלה דגמים שממש לא מתקרבים לKS8000 למרות שהבנתי שהדגם בארץ מקביל לKS7000 תקנו אותי אם אני טועה.
אך ראיתי שיש גם Q9F השאלה שלי האם שווה לשדרג לדגם זה?
איך הוא בהשוואה לKS8000 שבתכלס הוא KS7000?
רציתי ללכת על KS9500 אבל במקרה ראיתי פה את השרשור עליו שגרם לי לרדת לגמרי מהדגם הזה.
מה אתם מציעים לעשות?
תודה והמשך יום טוב!
אי אפשר לתקן את זה. זה יופיע ברמה כזו או אחרת בכל הליין של מסכי סמסונג.
נסה לבטל עסקה אם אתה יכול ורכוש מסך מחברה נורמלית שלא מייצרת מסכים שלא ניתנים לצפיה בחושך. כמות השרשורים שנתפתחים פה על העניין זה משהו הזוי!
נסה לבטל עסקה אם אתה יכול ורכוש מסך מחברה נורמלית שלא מייצרת מסכים שלא ניתנים לצפיה בחושך. כמות השרשורים שנתפתחים פה על העניין זה משהו הזוי!
·תודה על עזרתךacc800 כתב:זה מסך יקר ונחשב לספינת הדגל שלהם השנה. הייתי עושה את זה רק אם אין לך אפשרות אחרת ולבחור רק סמסונג ובתקווה שבו לפחות התופעות הללו יהיו ברמה נסבלת יותר....
ראיתי שהq9f יקר מאוד ולא בטוח שאוכל לשדרג לכזה מסך
אז אשאל אותך לגבי הmu9000 והq7f למול הKS8000
מצטער שאני משגע אותך אך אני לא בטוח שאצליח לבטל עסקה ולכן אני רוצה לדעת לאיזה דגם הכי כדאי לי לשדרג אם וכאשר אשדרג.
תודה רבה על המענה המהיר,לא מובן מאליו בכלל.תלתל כתב:אולי סמסונג דווקא יפתיעו וילכו לקראתך בכך שיבקשו השלמת הפרש נמוך למסך הדגל.![]()
.אל תציב לעצמך מכשול מלכתחילה.
ברר כמה הם דורשים.
בדוק את כל האופציות.
שתף אותנו וננסה לעזור ולכוון.
בהצלחה
ליאור...
הבנתי אותך אבל עדיין אני מנסה להבין על אילו מהדגמים כדאי להתמקח?
על הMU9000, Q7F או על הQ9F?
תודה רבה!
·
·asafohana כתב:תודה רבה על המענה המהיר,לא מובן מאליו בכלל.......
הבנתי אותך אבל עדיין אני מנסה להבין על אילו מהדגמים כדאי להתמקח?
על הMU9000, Q7F או על הQ9F?
תודה רבה!
·...
לצערי על אף אחד מהם. מסכי סמסונג בשנתיים האחרונות איך לומר בעדינות.. שווים לת...
נסה להתעקש על ביטול עסקה ולך על אולד של lg או לד של סוני.
אני מבין את רצונך לא להרגיש מקופח וזה לגיטימי.
אל תשכח שמדובר כבר בשנתון עכשווי.ככל שתקפוץ בדגם יקר יותר-ההפרש הכספי שתצטרך להשלים,מן הסתם יעלה.
רכשת את ה7000 -לא מן הנמנע שיציעו לך דגם מקביל משנת ייצור עכשווית.אז תהיה ממוקד בתכונות שחיפשת גם במסך החדש.
כרגע,גם אתה לא יודע מה ההפרש שירצו ממך אז איננו יכולים לאמוד ולהעריך את כדאיותה של העיסקה.
ליאור
אל תשכח שמדובר כבר בשנתון עכשווי.ככל שתקפוץ בדגם יקר יותר-ההפרש הכספי שתצטרך להשלים,מן הסתם יעלה.
רכשת את ה7000 -לא מן הנמנע שיציעו לך דגם מקביל משנת ייצור עכשווית.אז תהיה ממוקד בתכונות שחיפשת גם במסך החדש.
כרגע,גם אתה לא יודע מה ההפרש שירצו ממך אז איננו יכולים לאמוד ולהעריך את כדאיותה של העיסקה.
ליאור
נערך לאחרונה על ידי תלתל ב 05/08/2017 12:37, נערך פעם 1 בסך הכל.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20183
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
ה-Q9F טוב יותר מה-KS8000, אבל לא בצורה מאד משמעותית.
בנוגע לדגמים האחרים, לא כלכך. ה-MU9000 וה-Q7F בערך באותה רמה, וה-KS8000 עדיפה על שתיהן, לכן אישית לא הייתי משלם עוד כסף ע"מ "לשדרג" אליהם, אבל זה רק אני.
בנוגע לדגמים האחרים, לא כלכך. ה-MU9000 וה-Q7F בערך באותה רמה, וה-KS8000 עדיפה על שתיהן, לכן אישית לא הייתי משלם עוד כסף ע"מ "לשדרג" אליהם, אבל זה רק אני.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
כמה זמן יש לך את הטלוויזיה?
הייתי אומר שאין לך יותר מדי ברירות מלבד לתת להם לנסות לתקן אותה (התיקון זה החלפת פאנל).
במידה וזה לא עוזר אז אפשר לדרוש החלפה לחדש (ללא תוספת כספית) או ביטול עסקה והחזר כספי.
הייתי אומר שאין לך יותר מדי ברירות מלבד לתת להם לנסות לתקן אותה (התיקון זה החלפת פאנל).
במידה וזה לא עוזר אז אפשר לדרוש החלפה לחדש (ללא תוספת כספית) או ביטול עסקה והחזר כספי.
·כמעט שנהTheCoolest כתב:כמה זמן יש לך את הטלוויזיה?
במידה וזה לא עוזר אז אפשר לדרוש החלפה לחדש (ללא תוספת כספית) או ביטול עסקה והחזר כספי....
דרשתי החלפה לחדש אך טענו שאי אפשר
הם מסכימים לשדרג או לתקן
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@asafohana
כבר אין להם את המסכים האלה במלאי, כן שסביר שהם לא יכולים להחליף לחדש.
לדעתי האופציה היחידה שלך היא לתת להם לתקן אותה.
אישית, לא הייתי משלם שקל על "שדרוג" עקב תקלה.
כבר אין להם את המסכים האלה במלאי, כן שסביר שהם לא יכולים להחליף לחדש.
לדעתי האופציה היחידה שלך היא לתת להם לתקן אותה.
אישית, לא הייתי משלם שקל על "שדרוג" עקב תקלה.
asafohana :
סדרת ה- Q של סמסונג אמורה להיות בעצם השקולה לסדרת ה- KS ולא דווקא סדרת MU .
כביכול Q8F אמור להיות הדגם שמחליף את ה- KS8000 אבל אצלנו בארץ היבואן עשה קצת בלאגן עם השמות של הדגמים כך שכבר
קשה מאוד להשוות אותם גם לדגמים הישנים וגם לדגמים שיוצאים במקביל בחו"ל .
סדרת ה- Q של סמסונג אמורה להיות בעצם השקולה לסדרת ה- KS ולא דווקא סדרת MU .
כביכול Q8F אמור להיות הדגם שמחליף את ה- KS8000 אבל אצלנו בארץ היבואן עשה קצת בלאגן עם השמות של הדגמים כך שכבר
קשה מאוד להשוות אותם גם לדגמים הישנים וגם לדגמים שיוצאים במקביל בחו"ל .
@movieman
·תודה על תגובתך
הQ7F מתחרה בKS7000?
כי אם זה אכן כך אז בעצם הוא מתחרה שבKS8000 שנמכר בארץ הלא הוא בעצם KS7000 תקן אותי אם אני טועה.
שאלה אחרת,אתה חושב שכדאי לשדרג בתוספת תשלום לQ7F או לQ9F מהKS8000 והאם יש הבדל משמעותי באיכות בין שניהם?
·תודה על תגובתך
הQ7F מתחרה בKS7000?
כי אם זה אכן כך אז בעצם הוא מתחרה שבKS8000 שנמכר בארץ הלא הוא בעצם KS7000 תקן אותי אם אני טועה.
שאלה אחרת,אתה חושב שכדאי לשדרג בתוספת תשלום לQ7F או לQ9F מהKS8000 והאם יש הבדל משמעותי באיכות בין שניהם?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
היא לא בדיוק מתחרה, היא המחליפה שלה. אבל היא נחותה ממנה.
ההבדל בין סדרת 8 ו-9 ב-KS היה בעיקר העיצוב ואיכות צליל טובה יותר.
ההבדל בין Q7F ו-Q9F הוא גדול ומשמעותי יותר. אבל המחיר של Q9F הזוי בחו"ל, ובטוח יהיה עוד יותר הזוי בארץ. והשיפור לא בהכרח יהיה שווה את ההשקעה הנוספת שתצטרך להוסיף כדי "לשדרג" למסך הזה.
כפי שאמרתי, לדעתי אתה צריך לתת להם לתקן את המסך ואם זה לא יצליח, להתקדם הלאה ולנסות לדרוש ביטול עסקה.
ההבדל בין סדרת 8 ו-9 ב-KS היה בעיקר העיצוב ואיכות צליל טובה יותר.
ההבדל בין Q7F ו-Q9F הוא גדול ומשמעותי יותר. אבל המחיר של Q9F הזוי בחו"ל, ובטוח יהיה עוד יותר הזוי בארץ. והשיפור לא בהכרח יהיה שווה את ההשקעה הנוספת שתצטרך להוסיף כדי "לשדרג" למסך הזה.
כפי שאמרתי, לדעתי אתה צריך לתת להם לתקן את המסך ואם זה לא יצליח, להתקדם הלאה ולנסות לדרוש ביטול עסקה.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
המסכים שהציעו לך "להשתדרג" אליהם בתוספת תשלום, ה- Q7 וה- MU7000 פחות טובים מה- KS8000.
(*רציני כאילו הציעו לך MU7000 מול KS8000?? ועוד בתוספת תשלום?)
החלפה מול ה- Q7 ללא תוספת תשלום דווקא אמורה להיות סבירה, בערך. עולה מביקורות שה- Q7 פחות טוב מה- KS8000 אבל לא בפער ניכר. המקביל הישיר למסך שלך הוא משהו באזור ה- Q8. החלפה ל- Q8 ללא תוספת תשלום היא הצעה הוגנת ונכונה ובטח ובטח שלא מול MU7000 שאין לו שום קשר ביכולות ל- KS8000 שרכשת.
החלפה מול ה- Q7 ללא תוספת תשלום דווקא אמורה להיות סבירה, בערך. עולה מביקורות שה- Q7 פחות טוב מה- KS8000 אבל לא בפער ניכר. המקביל הישיר למסך שלך הוא משהו באזור ה- Q8. החלפה ל- Q8 ללא תוספת תשלום היא הצעה הוגנת ונכונה ובטח ובטח שלא מול MU7000 שאין לו שום קשר ביכולות ל- KS8000 שרכשת.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
תוכל להסביר את ההבדלים בין ה- Q7F ל- KS8000 ?jacko-il כתב:המסכים שהציעו לך "להשתדרג" אליהם בתוספת תשלום, ה- Q7 וה- MU7000 פחות טובים מה- KS8000.
החלפה מול ה- Q7 ללא תוספת תשלום דווקא אמורה להיות סבירה, בערך. עולה מביקורות שה- Q7 פחות טוב מה- KS8000 אבל לא בפער ניכר. המקביל הישיר למסך שלך הוא משהו באזור ה- Q8. החלפה ל- Q8 ללא תוספת תשלום היא הצעה הוגנת ונכונה ובטח ובטח שלא מול MU7000 שאין לו שום קשר ביכולות ל- KS8000 שרכשת....
מדוע היא פחות טובה מה- KS8000 ?
·