התלבטות בין שימוש בבלון גז או תשתית גז
שלום לכולם
לאחרונה רכשתי מנגל weber q3200 למרפסת ביתי. גודל המרפסת כ18 מ"ר.
אני מתלבט אם להשתמש במנגל עם בלון גז, או לחבר אותו לתשתית גז הקיימת במרפסת. האם יש הבדלים בין השניים מבחינת הספק הגז, העוצמה או בכל הבדלים בכל דבר אחר וכמובן - מה בטיחותי יותר? כמובן שבמידה ואבצע חיבור לתשתית אתקשר עם טכנאי גז מוסמך.
תודה מראש לכל העוזרים.
לאחרונה רכשתי מנגל weber q3200 למרפסת ביתי. גודל המרפסת כ18 מ"ר.
אני מתלבט אם להשתמש במנגל עם בלון גז, או לחבר אותו לתשתית גז הקיימת במרפסת. האם יש הבדלים בין השניים מבחינת הספק הגז, העוצמה או בכל הבדלים בכל דבר אחר וכמובן - מה בטיחותי יותר? כמובן שבמידה ואבצע חיבור לתשתית אתקשר עם טכנאי גז מוסמך.
תודה מראש לכל העוזרים.
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3632
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
יש תשתית קיימת- תשתמש בה
זה נוח, זה בטיחותי יותר, ולא אמורים להיות הבדלים בינה לבין בלון בחיבור ישיר אלא אם יש לגריל שלך דרישות מיוחדות שאינן במסגרת הסטנדרט לאספקת גז- בהיבט לחץ וצריכה
זה נוח, זה בטיחותי יותר, ולא אמורים להיות הבדלים בינה לבין בלון בחיבור ישיר אלא אם יש לגריל שלך דרישות מיוחדות שאינן במסגרת הסטנדרט לאספקת גז- בהיבט לחץ וצריכה
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9067
- נתן תודות: 1587 פעמים
- קיבל תודות: 1355 פעמים
אם אתה הולך על בלון בסוף, מוכר את שלי כולל ווסת לחץ ב-250 שקל.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
תשתית בטוחה בהרבה רק שווה לבדוק מה העלויות.
בגדול זה גם זול יותר להשתמש בתשתית מבחינת צריכה.
החסרון המשמעותי בבלון זה הלוגיסטיקה של ללכת להחליף כל פעם, והקטע שאתה כל פעם עלול להשאר באמצע הגריל בלי גז.
אלא אם כן אתה ממלא לפני שהוא נגמר ואז לא השתמשת עד הסוף בכל המילוי.
הדרך להתמודד עם זה, זה פשוט להחזיק שני בלונים של 5. ואז תמיד יש לך אחד מלא. עדיין לא פוטר את הלוגיסטיקה המעצבנת של ההחלפה בחנות.
בגדול זה גם זול יותר להשתמש בתשתית מבחינת צריכה.
החסרון המשמעותי בבלון זה הלוגיסטיקה של ללכת להחליף כל פעם, והקטע שאתה כל פעם עלול להשאר באמצע הגריל בלי גז.
אלא אם כן אתה ממלא לפני שהוא נגמר ואז לא השתמשת עד הסוף בכל המילוי.
הדרך להתמודד עם זה, זה פשוט להחזיק שני בלונים של 5. ואז תמיד יש לך אחד מלא. עדיין לא פוטר את הלוגיסטיקה המעצבנת של ההחלפה בחנות.
- carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- שם מלא: ערן כרמון
- נתן תודות: 95 פעמים
- קיבל תודות: 120 פעמים
יש לי במרפס וובר 3200 שמחובר לתשתית גז קיימת
אין כל בעיה בשימוש והדבר הרבה יותר בטיחותי מבלון במרפסת שלא לדבר על הלוגיסטיקה הכרוכה בכך
העלות להוסיף נקודה לא כזו יקרה בהתחשב בנוחיות ובבטיחות. הוספתי פיצול לנקודה קיימת בסלון לתנור חימום בגז כשרכשתי אותה לפני כ-9 שנים ועלה לי כ-1000 ש״ח כאשר עיקר העלות היא הצנרת (כ-15 מטר)
יש לך נקודה קיימת, השתמש בה
ערן
אין כל בעיה בשימוש והדבר הרבה יותר בטיחותי מבלון במרפסת שלא לדבר על הלוגיסטיקה הכרוכה בכך
העלות להוסיף נקודה לא כזו יקרה בהתחשב בנוחיות ובבטיחות. הוספתי פיצול לנקודה קיימת בסלון לתנור חימום בגז כשרכשתי אותה לפני כ-9 שנים ועלה לי כ-1000 ש״ח כאשר עיקר העלות היא הצנרת (כ-15 מטר)
יש לך נקודה קיימת, השתמש בה
ערן
קידמיים Paradgim monitor 11 V.6
סנטר Paradgim monitor cc-290
אחוריים Paradgim monitor 9 V.6
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro
סנטר Paradgim monitor cc-290
אחוריים Paradgim monitor 9 V.6
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
הכל נכון אם הדירה מחוברת לגז. לדירות עם כיריים חשמליים שלא התחברו לגז אין שום הצדקה כלכלית להתחבר רק לטובת המנגל.
עלות החיבור גבוהה, משלמים דמי שימוש חודשיים גם אם לא השתמשת במנגל וכד'. זול יותר לעבוד עם בלונים במקרה זה.
עלות החיבור גבוהה, משלמים דמי שימוש חודשיים גם אם לא השתמשת במנגל וכד'. זול יותר לעבוד עם בלונים במקרה זה.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!