AVRX2300 Denon - מסך טלוויזיה שחור לסירוגין
-
adidas1
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 784
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
רכשתי לפני כחצי שנה רסיבר דנון AVRX2300 מאמזון. הלפטופ שלי מחובר לרסיבר בכבל HDMI ודרכו אני מזרים סרטים. לאחרונה אני נתקל בבעיה שבערך כל 15 דקות מסך הטלוויזיה מחשיך (האודיו ממשיך) למשך 3 שניות ואז התמונה חוזרת.
מה שניסיתי לעשות עד כה:
- הצלבתי כבלי HDMI, החלפתי עם כבל אחר שהיה לי בבית
- חיברתי את כבל ה HDMI לכניסה אחרת ברסיבר
- פירמוט מחשב שדרכו אני מזרים
- ריסט לרסיבר
- וידאתי ברסיבר שאין שום קונפיגורציה שמשנה משהו באות הוידאו, הכל passthrough
וידאו של הבעיה:
שום דבר לא עזר, כל 15 דקות בערך המסך מחשיך לכמה שניות.
רעיונות לפני שאני מחזיר את הרסיבר לאמזון?
תודה.
מה שניסיתי לעשות עד כה:
- הצלבתי כבלי HDMI, החלפתי עם כבל אחר שהיה לי בבית
- חיברתי את כבל ה HDMI לכניסה אחרת ברסיבר
- פירמוט מחשב שדרכו אני מזרים
- ריסט לרסיבר
- וידאתי ברסיבר שאין שום קונפיגורציה שמשנה משהו באות הוידאו, הכל passthrough
וידאו של הבעיה:
שום דבר לא עזר, כל 15 דקות בערך המסך מחשיך לכמה שניות.
רעיונות לפני שאני מחזיר את הרסיבר לאמזון?
תודה.
נערך לאחרונה על ידי adidas1 ב 06/08/2017 23:20, נערך פעם 1 בסך הכל.
תנסה מחיבור של הוט או סטרימר.
חיבור טלוויזיה אחרת לרסיבר.
זה נראה כאילו הרסיבר לא מקבל אות מHDMI לא מספיק כוח.. קורה הרבה במקרנים שהכבלים ארוכים ואז האות נעלם וחוזר.
יכול להיות שהמחשב עצמו לא נותן מספיק כוח או העברה כוח ברסיבר גם לא מספק את הכוח הנכון.
אפילו יכול להיות שהחשמל מפריע כמו למשל הפרעות בקו לרוב בטלוויזיות מגיע מגנט לחיבור החשמל שעוזר להפרעות.
תבדוק ברסיבר עצמו שהגלגל תזוזה של הSOURCE לא זז לך או תקול לפי מה שראיתי אחרי כמה פעמים המסך של הדנון משתנה.
הגדרות ברסיבר ? אני לא מבין גדול בדנון אז בהגדרות אני לא יכול לעזור רק קיבלתי את 4300 שלהם ואין שמץ כלכך
חיבור טלוויזיה אחרת לרסיבר.
זה נראה כאילו הרסיבר לא מקבל אות מHDMI לא מספיק כוח.. קורה הרבה במקרנים שהכבלים ארוכים ואז האות נעלם וחוזר.
יכול להיות שהמחשב עצמו לא נותן מספיק כוח או העברה כוח ברסיבר גם לא מספק את הכוח הנכון.
אפילו יכול להיות שהחשמל מפריע כמו למשל הפרעות בקו לרוב בטלוויזיות מגיע מגנט לחיבור החשמל שעוזר להפרעות.
תבדוק ברסיבר עצמו שהגלגל תזוזה של הSOURCE לא זז לך או תקול לפי מה שראיתי אחרי כמה פעמים המסך של הדנון משתנה.
הגדרות ברסיבר ? אני לא מבין גדול בדנון אז בהגדרות אני לא יכול לעזור רק קיבלתי את 4300 שלהם ואין שמץ כלכך
-
adidas1
-
- חבר פעיל במיוחד

טוב, היום היה לי יותר זמן לשבת על הבעיה, אז ככה:
- ניתקתי את רסיבר הדנון וחיברתי רסיבר אונקיו שיש לי בצד - הבעיה משתחזרת! הבעיה משתחזרת עם רסיבר אחר, אז הבעיה לא ברסיבר
- חיברתי לפטופ אחר - הבעיה משתחזרת! אז הבעיה לא במחשב
- חיברתי את הלפטופ ישירות לטלוויזיה עם כבל ה HDMI שבשוטף מחבר בין הלפטופ לרסיבר - אין בעיה
- חיברתי את הלפטופ ישירות לטלוויזיה עם כבל ה HDMI שבשוטף מחובר מהיציאה ברסיבר לכניסה בטלוויזיה - אין בעיה
- חיברתי את הרסיבר לכניסה אחרת בטלוויזיה - הבעיה משתחזרת!
השלב הבא שאנסה, להשיג שני כבלי HDMI (אחד מהלפטופ לרסיבר והשני מהרסיבר לטלוויזיה) ולבדוק האם הבעיה משתחזרת. זה הזוי, אני פשוט לא מצליח למצוא מה גורם לבעיה למרות כל ההצלבות.
- ניתקתי את רסיבר הדנון וחיברתי רסיבר אונקיו שיש לי בצד - הבעיה משתחזרת! הבעיה משתחזרת עם רסיבר אחר, אז הבעיה לא ברסיבר
- חיברתי לפטופ אחר - הבעיה משתחזרת! אז הבעיה לא במחשב
- חיברתי את הלפטופ ישירות לטלוויזיה עם כבל ה HDMI שבשוטף מחבר בין הלפטופ לרסיבר - אין בעיה
- חיברתי את הלפטופ ישירות לטלוויזיה עם כבל ה HDMI שבשוטף מחובר מהיציאה ברסיבר לכניסה בטלוויזיה - אין בעיה
- חיברתי את הרסיבר לכניסה אחרת בטלוויזיה - הבעיה משתחזרת!
השלב הבא שאנסה, להשיג שני כבלי HDMI (אחד מהלפטופ לרסיבר והשני מהרסיבר לטלוויזיה) ולבדוק האם הבעיה משתחזרת. זה הזוי, אני פשוט לא מצליח למצוא מה גורם לבעיה למרות כל ההצלבות.
יתכן שצרכן רועש וחזק על קו המתח ממתג את עצמו במרווחי זמן מסויימים (למשל מקרר או מזגן) וגורם לזה.
ניתן לבדוק זאת בצורה פשוטה: נסה לשנות את מקור המתח לרסיבר. חבר אותו בעזרת כבל מאריך לאזור אחר בבית ותבדוק מה קורה.
ניתן לבדוק זאת בצורה פשוטה: נסה לשנות את מקור המתח לרסיבר. חבר אותו בעזרת כבל מאריך לאזור אחר בבית ותבדוק מה קורה.
-
adidas1
-
- חבר פעיל במיוחד

תודה רבה לכולם על העזרה.
היום החלפתי את שני כבלי ה HDMI (אחד מהלפטופ לרסיבר והשני מהרסיבר לטלוויזיה) והבעיה נפתרה. לקח לי הרבה זמן להבין כיוון שהבעיה התחילה בערך בזמן שחיברתי את הדנון החדש והדבר האחרון שחשדתי בו אלו הכבלים (הזמנתי כבר 6 כבלים של Amazon basics במחיר של כ 110 ש"ח).
מעבר לזה, התחלתי כבר תהליך החזרה מול אמזון, אני חייב לציין ששירות הלקוחות שלהם מעולה, לא שאלו שאלה אחת, פשוט שלחו לי כרטיסים להדפיס לשים על הרסיבר כדי לשלוח אותו בחזרה אליהם על חשבונם.
כתבתי להם בחזרה שאין שום דבר לא בסדר ברסיבר והבעיה בכבלים, אך אשמח להחזיר את הדנון כיוון שאני לא מרוצה ממנו ב 100%. חיברתי את האונקיו הישן שלי וואוו, הבנתי כמה התחברתי לצליל של האונקיו, הוא הרבה יותר מלא, עוטף, מרשים ולי אישית נשמע הרבה יותר טוב באוזן.
במידה ומישהו החזיר חבילה גדולה לאמזון אשמח לדעת מה הדרך הזולה והמהירה ביותר לעשות זאת.
היום החלפתי את שני כבלי ה HDMI (אחד מהלפטופ לרסיבר והשני מהרסיבר לטלוויזיה) והבעיה נפתרה. לקח לי הרבה זמן להבין כיוון שהבעיה התחילה בערך בזמן שחיברתי את הדנון החדש והדבר האחרון שחשדתי בו אלו הכבלים (הזמנתי כבר 6 כבלים של Amazon basics במחיר של כ 110 ש"ח).
מעבר לזה, התחלתי כבר תהליך החזרה מול אמזון, אני חייב לציין ששירות הלקוחות שלהם מעולה, לא שאלו שאלה אחת, פשוט שלחו לי כרטיסים להדפיס לשים על הרסיבר כדי לשלוח אותו בחזרה אליהם על חשבונם.
כתבתי להם בחזרה שאין שום דבר לא בסדר ברסיבר והבעיה בכבלים, אך אשמח להחזיר את הדנון כיוון שאני לא מרוצה ממנו ב 100%. חיברתי את האונקיו הישן שלי וואוו, הבנתי כמה התחברתי לצליל של האונקיו, הוא הרבה יותר מלא, עוטף, מרשים ולי אישית נשמע הרבה יותר טוב באוזן.
במידה ומישהו החזיר חבילה גדולה לאמזון אשמח לדעת מה הדרך הזולה והמהירה ביותר לעשות זאת.
זה אמנם לא רלוונטי למקרה לך, כי הרסיבר תקין, אבל אני שם לב שרוב התקלות ברסיברים חדשים כאן הם מרסיברי דנון החדשים. זה גרם לי לרדת מדנון כתחליף לאונקיו 608 שלי. אגב אונקיו היו מצויינים, בדגמים החדשים לא חושב שכבר יש הבדל בינם לדנוןף פרט למערכת הכיול שלהם שטיבה לא ממש ברור כי אין שום סקירה מקצועית לגביה. אם אמזון יסכימו להחליף לך, אחרי שהודעת להם שהוא תקין (קשה לי להאמין שזה יקרה, לפחות ללא עלות), אז כרגע החברה הכי אמינה בעיני וגם מספקת מוצר מוגמר ללא באגים, זו ימהה, בעיקר סדרת ה A. רק שאין למצוא אותה למכירה באמזון אירופה...
-
adidas1
-
- חבר פעיל במיוחד

בינתיים נשאר עם ה Onkyo tx-sr606 הישן והטוב (אחרי שהחלפתי כמה קבלים כדי לתקן את בעיית ה HDMI הידועה).
הצליל של הדנון לא מצא חן בעיני, ז"א בהשוואה לאונקיו. בפעם הבאה שאזמין רסיבר, אקפוץ לפני זה לחנות כדי לעשות השוואה בין רסיברים ולהאזין איך הם נשמעים.
הצליל של הדנון לא מצא חן בעיני, ז"א בהשוואה לאונקיו. בפעם הבאה שאזמין רסיבר, אקפוץ לפני זה לחנות כדי לעשות השוואה בין רסיברים ולהאזין איך הם נשמעים.