למכירה - מגבר אוזניות.
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
מגבר אוזניות (Pimeta (DIY
עבר את כל השדרוגים הדרושים להוציא ממנו את המקסימום (class A bias, high bias for buffers) וכו'.
- מגברי AD8610/AD8620
- באפרים BUF634 לכל הערוצים
- Class A bias למגברים
- bias גבוה יותר לבאפרים
- חוגת ווליום של ALPS
- המגברים והבאפרים יושבים על סוקטים כך שניתן לשחק עם opamp rolling.
שנאי חיצוני. ספק מיוצב עם פיוז להגנה מפני תקלה, וכו'. ההגבר מוגדר ל-6dB , אך אין לי בעיה לשנות אותו במעמד המכירה אם הקונה ירצה לעשות זאת.
מגבר מאוד מוצלח למרות גודלו. היכולת להחליף מגברי שרת מאפשר לשנות את גוון הצליל בהתאם לטעם אישי בקלות.
מחיר מבוקש - 400 שקלים.
גר בחדרה, נוסע בכל יום ברכבת לרחובות ויכול לעצור בתחנות שעל הדרך.
O525
תשע שש תשע
46
תשע
עבר את כל השדרוגים הדרושים להוציא ממנו את המקסימום (class A bias, high bias for buffers) וכו'.
- מגברי AD8610/AD8620
- באפרים BUF634 לכל הערוצים
- Class A bias למגברים
- bias גבוה יותר לבאפרים
- חוגת ווליום של ALPS
- המגברים והבאפרים יושבים על סוקטים כך שניתן לשחק עם opamp rolling.
שנאי חיצוני. ספק מיוצב עם פיוז להגנה מפני תקלה, וכו'. ההגבר מוגדר ל-6dB , אך אין לי בעיה לשנות אותו במעמד המכירה אם הקונה ירצה לעשות זאת.
מגבר מאוד מוצלח למרות גודלו. היכולת להחליף מגברי שרת מאפשר לשנות את גוון הצליל בהתאם לטעם אישי בקלות.
מחיר מבוקש - 400 שקלים.
גר בחדרה, נוסע בכל יום ברכבת לרחובות ויכול לעצור בתחנות שעל הדרך.
O525
תשע שש תשע
46
תשע
נערך לאחרונה על ידי farkash7 ב 18/08/2017 15:38, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- LogicSound
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 421
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 3 פעמים
משה פרקש זה אתה?
ותגיד איך האוזניות האלה? באמת שוות את המחיר?
ותגיד איך האוזניות האלה? באמת שוות את המחיר?
אני לא משה.
שוות את המחיר? לא יודע. תלוי בך. אוזניות הם ממש עניין של טעם, וברמת המחיר הזו גם של כמות מזומנים פנויה. מחיר הretail הרגיל שלהם גבוה. לא יודע אם הייתי משלם אותו, אבל את מחיר המבצע 500$? כן לדעתי שוות.
דרך אגב המגבר הקטן הזה עשה עליהם יופי של עבודה אם מישהו שוקל את השידוך.
שוות את המחיר? לא יודע. תלוי בך. אוזניות הם ממש עניין של טעם, וברמת המחיר הזו גם של כמות מזומנים פנויה. מחיר הretail הרגיל שלהם גבוה. לא יודע אם הייתי משלם אותו, אבל את מחיר המבצע 500$? כן לדעתי שוות.
דרך אגב המגבר הקטן הזה עשה עליהם יופי של עבודה אם מישהו שוקל את השידוך.