מישהו פה רואה את הסידרה Hotel Babylon?
אני כבר בפרק החמישי של העונה השניה ( אלו עונות מאד קצרות, הראשונה היתה
כולה 8 פרקים ) והסדרה הזו פשוט מצויינת. מלא "בשנינות" בריטית.
כולה 8 פרקים ) והסדרה הזו פשוט מצויינת. מלא "בשנינות" בריטית.
מה ז"א מאיפה? מאיפה שראיתי את כל הפרקים החדשים של lost, את כל הפרקים של dexter עוד לפני שזה בכלל הגיע לפה, ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד...
מאז שיש לי את ה Usenet אני פחות ופחות צופה בטלווזיה.
ולגבי פרטים על Hotel Babylon, אני חושב שהתוכן הוא פחות חשוב ויותר חשוב איך הוא נעשה. כי אם הייתי נותן רק פרטים יבשים, התאור לא היה שונה מ "ספינת האהבה".ממש ככה. צוות עובדים של בית מלון (וגם ספינת האהבה זה בסה"כ בית מלון צף), והאורחים המזדמנים. היית מאמין להמלצה שלי ושל אחרים אם הייתי מתאר זאת ככה?
ולגבי פרטים על Hotel Babylon, אני חושב שהתוכן הוא פחות חשוב ויותר חשוב איך הוא נעשה. כי אם הייתי נותן רק פרטים יבשים, התאור לא היה שונה מ "ספינת האהבה".ממש ככה. צוות עובדים של בית מלון (וגם ספינת האהבה זה בסה"כ בית מלון צף), והאורחים המזדמנים. היית מאמין להמלצה שלי ושל אחרים אם הייתי מתאר זאת ככה?
I choose not to run
בסך הכל השאלה הייתה רק מאיפה...אף אחד לא ביקש תיאור או ביקורת. כנראה שצריך לפתוח חשבון ב USENET כברalmog333 כתב:מה ז"א מאיפה? מאיפה שראיתי את כל הפרקים החדשים של lost, את כל הפרקים של dexter עוד לפני שזה בכלל הגיע לפה, ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד...
ולגבי פרטים על Hotel Babylon, אני חושב שהתוכן הוא פחות חשוב ויותר חשוב איך הוא נעשה. כי אם הייתי נותן רק פרטים יבשים, התאור לא היה שונה מ "ספינת האהבה".ממש ככה. צוות עובדים של בית מלון (וגם ספינת האהבה זה בסה"כ בית מלון צף), והאורחים המזדמנים. היית מאמין להמלצה שלי ושל אחרים אם הייתי מתאר זאת ככה?...
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

- תגובות: 1039
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0