אני חייב את העזרה שלכם אני בטוח ש לכמה ממכם זה גם קרה!
אז ככה , לפני חצי שנה קניתי טלויזיה שחלמתי עליה הרבה זמן והושקע לא מעט כסף.
הדגם שקניתי הוא : SAMSUNG UE55KS8500 סדרה 8. באמת טלויזיה פצצה אין דברים כאלה מסך 4k אמיתי עם HDR10.
לפני כמה ימים הבחנתי על המסך 2 פיקסלים שרופים מעצבנים שעד עכשיו מגרד לי הגוף שהמסך היפה הזה והיקר הזה יש משהו דפוק. כמו ילד טוב התקשרי לאחריות שמן הסתם היא חברת אלקטרוניק פרו. התקשרתי לפני כמה ימים ואתמול הגיע הטכנאי. כמובן שעוד לפני הגעתו של הטכנאי עשיתי שיעור קטן באינטרנט וכבר ראיתי שזה קרה לכמה אנשים אותו סיפור כמו שלי שכמובן הטכנאי אמר להם שהמסך הוא מסך תקין לפי הוראות היצרן. הטכנאי הגיע אלי בדק ובאמת הבחין בשתי הפיקסלים השרופים הוא התקשר לבוס שלו ואמר לו את זה ומכובן שהבוס אמר תגיד ללקוח שהמסך תקין לפי הוראות יצרן זה עד 7 פיקסלים שרופים.
עכשיו אני רוצה להבין על תעודת האחריות שלי לא כתוב שום דבר על כמות פיקסלים שרופים וכמובן ש הראתי את זה לטכנאי ביקשתי ממנו שיראה לי שזה רשום בהוראות היצרן. הוא לא ידע איפה למצוא את זה והתקשר שוב לבוס שלו , שאחרי כמה דקות שלח לו בהודעה איזה הדפס שמראה על כמות של 7 פיקסלים.
שאלתי היא האם זה באמת נכון שבהוראות היצרן עד 7 פיקסלים שרופים המסך תקין ?
קניתי את הטלויזיה הזו בהרבה כסף ואני לא מוכן לוותר ככה כאילו כלום לא קרה .
עדיין יש לי אחריות יצרן לא עבר שנה מאז שקניתי את הטלויזיה יש לי אותה 6 חודשיים בלבד.
הסברתי את זה לטכנאי שזה לא לעניין ולא מקובל , הוא אמר שהוא רושם את הדוח ביקור ומעביר את הטיפול אל סימליין שיצרו איתי קשר בעוד 72 שעות.
מה אתם אומרים על הסיוט המעצבן הזה מה אני יכול לעשות ולדרוש , אם זה ככה אז למה בכלל שווה האחריות המעפנה הזו למען השם בנאדם קונה טלויזיה יקרה קורה תקלה והם טוענים שהמסך תקין . ממש אבל ממש לא מקובל.
אני מוכן לקרב מקווה שאני אנצח !
שלום אנשים יקרים !
-
Oelbaz1986
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 26
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
-
Oelbaz1986
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 26
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
איפה אני יכול לראות מה אומר הוראות יצרן ?? האם זה באמת נכון שעד 7 המסך תקין ?
אבל אני לא אוותר למה מה קרה שילמתי 8000 שקל על טלויזיה ש היא אמורה להיות תקינה אילו ידעתי שיש פיקסלים שרופים מי היה קונה אותה. ועוד משהו לא כתוב לי שום דבר על דף האחריות שלי לגבי כמה פיקסלים צריכים להישרף כדי להחליף.
מדינת חלם מדינת הקומבינות מדינת יששאל איכס אחד גדול בארצות הברית בחיים לא היה קורה דבר כזה.
אבל אני לא אוותר למה מה קרה שילמתי 8000 שקל על טלויזיה ש היא אמורה להיות תקינה אילו ידעתי שיש פיקסלים שרופים מי היה קונה אותה. ועוד משהו לא כתוב לי שום דבר על דף האחריות שלי לגבי כמה פיקסלים צריכים להישרף כדי להחליף.
מדינת חלם מדינת הקומבינות מדינת יששאל איכס אחד גדול בארצות הברית בחיים לא היה קורה דבר כזה.
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
תנסה לחפש או אולי לשאול באיזה אתר בחול של מדינה עם שירות נורמלי או אפילו באמזון מה המדיניות לגבי dead pixels.
ככה אולי תדע אם אלו הוראות יצרן או חירטוטי יבואן. סביר להניח שזאת מדיניות עולמית אבל אני לא לגמרי אופתע אם לא.
ככה אולי תדע אם אלו הוראות יצרן או חירטוטי יבואן. סביר להניח שזאת מדיניות עולמית אבל אני לא לגמרי אופתע אם לא.