פרונטו 9600 או 9800 ?
היי ,
קראתי את הסקירות של 2 השלטים (חיצונית הם נראים דיי דומה..) ודיי תהיתי , כיצד אני יכול לדעת איזה שלט מתאים לצרכים שלי ?
אם כרגע מדובר על מערכת ק"ב "סטדנרטית" הכוללת מסך , רסיבר , סטרימר וסביר להניח שארצה להוסיף אופציה לתאורה ותריסים / וילונות , מה אני צריך אם כך ?
קראתי את הסקירות של 2 השלטים (חיצונית הם נראים דיי דומה..) ודיי תהיתי , כיצד אני יכול לדעת איזה שלט מתאים לצרכים שלי ?
אם כרגע מדובר על מערכת ק"ב "סטדנרטית" הכוללת מסך , רסיבר , סטרימר וסביר להניח שארצה להוסיף אופציה לתאורה ותריסים / וילונות , מה אני צריך אם כך ?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אני אוהב את זה , ואין לי בעיה להתעסק עם עיצוב גרפי של מסכים...MartinHSabag כתב:אתה מודע לעלות שלו, כן ?![]()
השאלה היא אם אתה רוצה להתעסק יותר בעיצוב גרפי של המסכים שלו או לא....
השאלה היא כמה גמישות יש ב pronto 9800 ... והאם הוא מתאים "להכל" ?!
כלומר הוא יוכל לדוגמא להפעיל ולכבות את המזגן (הבנתי שיש עם זה בעיות...)
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
יש בעיית הלמידה... משום שקודים של מזגנים ארוכים מדי ולמעשה כבר מהווים "מאקרו" של סדרת הפעולות, הם לא תמיד נקלטים. ניסיתי ללמד את ה- Pronto 7000 שלי לקודים של המזגן Electra Penthouse – רק קודים אחדים נקלטו. גם ב- Remotecentral קראתי שיש בעיות עם לימוד הקודים של מזגנים.MartinHSabag כתב:איזו בעיה יש עם זה?...
יש סיבה שה 9800 כל כך זול ? ראיתי ב EBAY ב 160$ (חדשים)vitalyi כתב:יש בעיית הלמידה... משום שקודים של מזגנים ארוכים מדי ולמעשה כבר מהווים "מאקרו" של סדרת הפעולות, הם לא תמיד נקלטים. ניסיתי ללמד את ה- Pronto 7000 שלי לקודים של המזגן Electra Penthouse – רק קודים אחדים נקלטו. גם ב- Remotecentral קראתי שיש בעיות עם לימוד הקודים של מזגנים.MartinHSabag כתב:איזו בעיה יש עם זה?......
מה משמעות ה pronto ? עיצוב המסכים ???LiorC כתב:דגם 9800 איננו פרונטו ומחיר של סביב 200$ זה לא דבר נדיר עבורו....
עכשיו שמתי לב שהשלט הינו של Philips אבל באמת לא מצויין שהוא pronto...
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ct&pid=251