מקבל מהירות 72mbps ברשת הרלחוטית
-
Lior18
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 323
שלום יש לי ראוטר c9 ו2 מחשבים ניידים שמחוברים באלחוטי הסתכלתי וראיתי במהירות חיבור אני מקבל 72mb אפילו שאני שם על bandwidth של 40 הגדרתי גם בראוטר וגם בכרטיס רשת במחשב הנייד שיעבוד על 40mhz ועדיין אני מקבל רק 72 ולא 150mb למה זה ככה? איפה הבעיה? זה ב2 מחשים ניידים שונים ששניהם על 40mhz ועדיין מקבלים 72
- mosheamsalem56
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 354
@Lior18
·
150 זה המקסימום של הראוטר שלך ?
זה תלוי בכל כך הרבה משתנים , בדרך כלל המקסימום זה בתנאי מעבדה
תלוי המרחק
תלוי מכשירים אחרים בסביבה , ראוטרים של שכנים , מכשירים אלחוטיים , כל מיני...
גם יכול להיות שהכרטיס האלחוטי בלפטופים לא להיט
·
תלוי המרחק
גם יכול להיות שהכרטיס האלחוטי בלפטופים לא להיט
-
Lior18
-
- חבר פעיל מאוד

אני אהייה יותר ברור יש לי תראוטר tp link archer c9 המחשב הנייד נמצא סנטימטר מהראוטר ובכרטיס רשת אני יודע שפעם אחת הוא הצליח להוציא 150mb אבל זה היה שעשיתי עדכון לדרייבר של הכרטיס רשת אני לא יודע אם זה היה קשור כי שחזרתי לאותה גרסה שהייתה לי זה לא שינה עכשיו משהו איפה יכול להיות הבעיה?mosheamsalem56 כתב:@Lior18
·
תלוי המרחק
גם יכול להיות שהכרטיס האלחוטי בלפטופים לא להיט...
- Borderline1
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3632
בדרך כלל בעיות כאלו קשורות לזמן הפנוי של המשתמשים
-
Lior18
-
- חבר פעיל מאוד

·כן ראיתי בתוכנות של ה wifi שערוץ 1 הוא הכי עמוס והמליצו לי לעבור ל11 או 13 ושהעברתי לערוץ קיבלתי 150mb תודה על העזרה! אגב זה אמור לשפר תקליטה או ביצועים באינטרנט?Borderline1 כתב:בדרך כלל בעיות כאלו קשורות לזמן הפנוי של המשתמשים...
-
Lior18
-
- חבר פעיל מאוד

·יש לי בעיה מאוד מוזרה אני יודע שערוץ 11 ו13 הם יותר פנויים אצלי עכשיו שאני משנה לערוצים האלה יש מחשב נייד אחד ספציפי שלא מזהה תרשת ssid לא משנה מה אני עושה כולל איפוס בהגדרות של הכרטיס רשת לעשות שכח ואז להתחבר מחדש ואין המחשב הנייד לא מזהה תרשת הוא מזהה רק את ערוץ 1 שהוא דווקא יותר עמוס אצלי שאני שם 1 המחשב הנייד מזהה אותו למה זה ככה? ושאר המחשבים הניידים מזהים תערוצים האלוBorderline1 כתב:בדרך כלל בעיות כאלו קשורות לזמן הפנוי של המשתמשים...