דחוף קניתי ראוטר ובחיבור כתוב לי static ip
הראוטר מחובר למודם?
הגדרת שם משתמש וסיסמה של הספק?
הגדרת שם משתמש וסיסמה של הספק?
@Lior18
·
אם אתה בתשתית של בזק אתה צריך להגדיר בכלל חייגן pppoe ולהגדיר שם משתמש וסיסמא של הספק. בהוט כרגיל אין חייגן ואז באמת מגדירים dynamic ip או dhcp (שתי שמות לאותו הדבר).
אם זה עדיין לא עובד, זמנית, תחבר את הכבל שנכנס ל-WAN של הראוטר למחשב ותגדיר בו את אותם הגדרות (dhcp או חייגן pppoe) ותראה אם זה עובד. אם זה עובד במחשב אז הבעיה בהגדרות בראוטר ואם לא אז הבעיה במודם או משהו.
·
אם אתה בתשתית של בזק אתה צריך להגדיר בכלל חייגן pppoe ולהגדיר שם משתמש וסיסמא של הספק. בהוט כרגיל אין חייגן ואז באמת מגדירים dynamic ip או dhcp (שתי שמות לאותו הדבר).
אם זה עדיין לא עובד, זמנית, תחבר את הכבל שנכנס ל-WAN של הראוטר למחשב ותגדיר בו את אותם הגדרות (dhcp או חייגן pppoe) ותראה אם זה עובד. אם זה עובד במחשב אז הבעיה בהגדרות בראוטר ואם לא אז הבעיה במודם או משהו.
נערך לאחרונה על ידי eran405 ב 02/08/2017 15:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
·אני בהוט חיבור בלי חייגן בראוטר הקודם היה שם מוגדר dynamic ip ודם זה מה שהיה נמצא בא dectet אבל בראוטר החדש זה מזה ב dectet static ip שזה לא קשור כי שאני משנה ל dynamic אני לא מקבל ipolorin כתב:הראוטר מחובר למודם?
הגדרת שם משתמש וסיסמה של הספק?...
@Lior18
·
אז זה צריך להיות על dynamic ip. בנוסף למה שכתבתי למעלה (ולפני שאתה מתחיל לבודד את התקלה כמו שהצעתי), תכבה גם את המודם של הוט וגם את הראוטר ואחרי דקה תדליק את שניהם שוב ותבדוק אם זה מסתדר לך.
·
אז זה צריך להיות על dynamic ip. בנוסף למה שכתבתי למעלה (ולפני שאתה מתחיל לבודד את התקלה כמו שהצעתי), תכבה גם את המודם של הוט וגם את הראוטר ואחרי דקה תדליק את שניהם שוב ותבדוק אם זה מסתדר לך.
·תקשיב אתה לא ממש קורא מה שאני כותב.. יש לי ראוטר חדש שקניתי וראוטר ישן הראוטר הישן לפני חצי שעה היה מחובר הוא עבד על dynamic ip והכל עבד יפה קניתי תראוטר החדש חיברתי למודם הראוטר נותן לי זיהוי של static ip במקום dynamic ושאני שם על dynamic אין אינטרנט.. ושחיברתי בחזרה תראוטר הישן על auto dhcp זה עובד רגיל ושאני שם בראוטר החדש כל dynamic הוא לא מקבל ip ב wan זה ריקeran405 כתב:@Lior18
·
אז זה צריך להיות על dynamic ip. בנוסף למה שכתבתי למעלה (ולפני שאתה מתחיל לבודד את התקלה כמו שהצעתי), תכבה גם את המודם של הוט וגם את הראוטר ואחרי דקה תדליק את שניהם שוב ותבדוק אם זה מסתדר לך....
@Lior18
·
לדעתי אם תכבה גם את המודם וגם הראוטר ואחרי דקה שתיים תדליק את שניהם זה יעבוד לך. חוץ מזה וההצעה שנתתי לך איך לבודד את התקלה (שממנה אפשר גם להמשיך לפי התוצאות) אני לא יודע מה להציע לך.
ככה או ככה בהצלחה.
·
לדעתי אם תכבה גם את המודם וגם הראוטר ואחרי דקה שתיים תדליק את שניהם זה יעבוד לך. חוץ מזה וההצעה שנתתי לך איך לבודד את התקלה (שממנה אפשר גם להמשיך לפי התוצאות) אני לא יודע מה להציע לך.
ככה או ככה בהצלחה.
נערך לאחרונה על ידי eran405 ב 02/08/2017 16:10, נערך פעם 1 בסך הכל.
הוא הבין וביקש שתכבה את המודם והראוטר ותראה אם עוזר
אם לא עוזר תעלה לפה צילום מסך של הגדרות הראוטר אולי אתה מפספס משהו
אם לא עוזר תעלה לפה צילום מסך של הגדרות הראוטר אולי אתה מפספס משהו
·כיבתי והדלקתי תראוטר ותמודם 10 פעמים אין זה משהו ספציפי ב c9 שצריך לעשות אם אני שם על dynamic ip ואני לא מקבל ip ו subnet mask מה זה יכול להיות? ב tp link זה מראה פשוט 0.0.0.0 כאילו הוא לא מקבל מהמודם תקשורת אבל בראוטר הקודם הוא כן מקבל אמרו לי לעשות משהו עם ה mac שצריך לשנות לא ממש הבנתיeran405 כתב:@Lior18
·
ככה או ככה בהצלחה....
·על הראוטר החדש אין ממש מה לצלם יש wan connection type בחרתי ב dynamic כי בראוטר הקודם זה היה על autumatic dhcp מתחת לזה כתוב ip addres זה על 0 ככה גם ה subnet mask ולמטה כתוב primary dns אבל זה לא קשורolorin כתב:הוא הבין וביקש שתכבה את המודם והראוטר ותראה אם עוזר
אם לא עוזר תעלה לפה צילום מסך של הגדרות הראוטר אולי אתה מפספס משהו...
@Lior18
·
אתה בעצמך אמרת שצריך להיות על dynamic ip וצדקת. תשם dynamic ip ואל תיגע.
זה כנראה באמת קשור ל-MAC. בגלל שאין חייגן בהוט הם נותנים לך כתובת לפי ה-MAC (מזהה יחודי עולמי שיש לכל מכשיר עם חיבור רשת) וכנראה שהם עדיין שומרים לך כתובת ל-MAC של הראוטר הישן ולכן זה לא עובד בחדש. לכן אמרתי לכבות את המודם לכמה דקות כי חשבתי שזה משחרר את זה.
תנסה לדבר עם התמיכה שלהם ואולי הם יכולים לעזור. מניסיון הלא עדכני שלי עם התמיכה של הוט הם לא אוהבים שמחברים ראוטר פרטי אז אני כרגיל מחבר את המחשב. זה כמובן עדיין לא עובד. מתקשר לתמיכה שלהם והם מסדרים את זה. אז מחבר את הראוטר החדש ועושה בו "clone pc mac address" (או משהו כזה) ואז הכל עובד. אולי מישהו שיש לו יותר ניסיון עם הוט יכול להגיד את הדרך היותר "נורמלית" לעשות את זה.
·
זה כנראה באמת קשור ל-MAC. בגלל שאין חייגן בהוט הם נותנים לך כתובת לפי ה-MAC (מזהה יחודי עולמי שיש לכל מכשיר עם חיבור רשת) וכנראה שהם עדיין שומרים לך כתובת ל-MAC של הראוטר הישן ולכן זה לא עובד בחדש. לכן אמרתי לכבות את המודם לכמה דקות כי חשבתי שזה משחרר את זה.
תנסה לדבר עם התמיכה שלהם ואולי הם יכולים לעזור. מניסיון הלא עדכני שלי עם התמיכה של הוט הם לא אוהבים שמחברים ראוטר פרטי אז אני כרגיל מחבר את המחשב. זה כמובן עדיין לא עובד. מתקשר לתמיכה שלהם והם מסדרים את זה. אז מחבר את הראוטר החדש ועושה בו "clone pc mac address" (או משהו כזה) ואז הכל עובד. אולי מישהו שיש לו יותר ניסיון עם הוט יכול להגיד את הדרך היותר "נורמלית" לעשות את זה.
·אוקיי עשיתי כבר rest זה לא עבד בהגדרה של dynamic בהתחלה לחצתי על do not clone ואז שיניתי את זה לשזה כן יעשה clone וזה עדיין לא עובד. השאלה איך אני עושה את זה בלי התמיכה שלהםeran405 כתב:@Lior18
·
תנסה לדבר עם התמיכה שלהם ואולי הם יכולים לעזור. מניסיון הלא עדכני שלי עם התמיכה של הוט הם לא אוהבים שמחברים ראוטר פרטי אז אני כרגיל מחבר את המחשב. זה כמובן עדיין לא עובד. מתקשר לתמיכה שלהם והם מסדרים את זה. אז מחבר את הראוטר החדש ועושה בו "clone pc mac address" (או משהו כזה) ואז הכל עובד. אולי מישהו שיש לו יותר ניסיון עם הוט יכול להגיד את הדרך היותר "נורמלית" לעשות את זה....
@Lior18
·
ה-clone pc mac יכול לעזור רק אם קודם התמיכה של הוט מסדרים לך שהמחשב יקבל כתובת ip (כשהוא מחובר ישירות למודם ללא ראוטר באמצע).
איך עושים את זה בלי התמיכה שלהם אני גם אשמח לדעת. אנא שתף אם אתה מצליח.
·
ה-clone pc mac יכול לעזור רק אם קודם התמיכה של הוט מסדרים לך שהמחשב יקבל כתובת ip (כשהוא מחובר ישירות למודם ללא ראוטר באמצע).
איך עושים את זה בלי התמיכה שלהם אני גם אשמח לדעת. אנא שתף אם אתה מצליח.
·יש מדריכים באינטרנט על mac addres אומרים לחבר תראוטר הישן להעתיק ת wan mac שכתוב שם ואז לשים בחדש וזה אמור לעבוד אני בודק מקווה לטובeran405 כתב:@Lior18
·
איך עושים את זה בלי התמיכה שלהם אני גם אשמח לדעת. אנא שתף אם אתה מצליח....