sony xbr49 x900e - קנייה בישראל
מעוניין לקנות את הטלוויזיה שבכותרת אולם לא מוצא אותה בארץ לא ביבוא רישמי ולא במקביל.
מישהו יודע האם היא נמכרת בישראל ?
ניתן להשיג 55" אבל המרחק בסלון מקיר לקיר הוא 2.85 מטר. מהמרחק הזה יש להוריד את המרחק של הטלווזיה מהקיר והמרחק של מושב הספה מהקיר. במקרה הטוב נותרים עם 2.5 מטר. נראה לי ש-55" יהיה גדול מדי.
ניתן להשיג 55" אבל המרחק בסלון מקיר לקיר הוא 2.85 מטר. מהמרחק הזה יש להוריד את המרחק של הטלווזיה מהקיר והמרחק של מושב הספה מהקיר. במקרה הטוב נותרים עם 2.5 מטר. נראה לי ש-55" יהיה גדול מדי.
55 יהיה מושלם למרחק הזה.amirx19 כתב:מעוניין לקנות את הטלוויזיה שבכותרת אולם לא מוצא אותה בארץ לא ביבוא רישמי ולא במקביל.
ניתן להשיג 55" אבל המרחק בסלון מקיר לקיר הוא 2.85 מטר. מהמרחק הזה יש להוריד את המרחק של הטלווזיה מהקיר והמרחק של מושב הספה מהקיר. במקרה הטוב נותרים עם 2.5 מטר. נראה לי ש-55" יהיה גדול מדי....
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20186
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2608 פעמים
- יצירת קשר:
אני צופה במסך "55 ממרחק של 2.4 מטר, וזה מעולה.
בהתחלה זה יכול להרגיש טיפה גדול (גם תלוי בגודל של המסך ממנו אתה עובר), אבל מתרגלים לזה מהר מאד.
בהתחלה זה יכול להרגיש טיפה גדול (גם תלוי בגודל של המסך ממנו אתה עובר), אבל מתרגלים לזה מהר מאד.
·amirx19 כתב:מעוניין לקנות את הטלוויזיה שבכותרת אולם לא מוצא אותה בארץ לא ביבוא רישמי ולא במקביל.
ניתן להשיג 55" אבל המרחק בסלון מקיר לקיר הוא 2.85 מטר. מהמרחק הזה יש להוריד את המרחק של הטלווזיה מהקיר והמרחק של מושב הספה מהקיר. במקרה הטוב נותרים עם 2.5 מטר. נראה לי ש-55" יהיה גדול מדי....
מסך מצוין ו55 לגמרי לא גדול מדי למרחק הצפיה שלך.
ניתן להשיג בארץ גם ביבוא רשמי וגם ביבוא מקביל. הפער במחיר בערך 5000 ש"ח.
הדגם המקביל בישפאר הוא זה:
http://www.isfar.co.il/product-category ... sony-xe90/