אחרי הרבה חודשים של התלבטיות הגיע הזמן להתחדש במסך דק
ישמש 70% לצפיה בYES ,(מתוכם 90% להופ. ... )
20% שימוש בHTPC לרוב לשמיעת דיסקים ומעט תוכניות מוקלטות
5% DVD
5% קונסולה PS2
מרחק צפיה 5.7 מטר
HD כרגע לא רלוונטי במיוחד.
תקציב 12-13 מינוס
המלצות על מסך כלשהו ?
גודל?
מיהו המסך "כוכב" הפורום ? (מבין כי את ה42PWD8 קשה להשיג.....)
תודה מראש
אני מחובר ליס עם סמסונג Q7 ורואים מעולה.
עשיתי סקר שוק של כמה חודשים טובים.
בהתחלה לא התלהבתי לקנות סמסונג אבל אני מרוצה עד הגג.
רואים יס יותר טוב ממה שראיתי דרך CRT של LG.
וכדאי מאוד להשקיע בכבל סקרט ל SVIDEO טוב (לפחות מונסטר) זה ישתלם
מרחק הצפיה שלך ענק. אני חושב שכדאי לך לרדת מהרעיון של 42 אינץ' וללכת על 50. נסה לבדוק את הסמסונג 50 Q7, אני מניח שתהיה חריגה מהתקציב, אבל אני לא בטוח שמשמעותית.
vibractor כתב:אני מחובר ליס עם סמסונג Q7 ורואים מעולה.
עשיתי סקר שוק של כמה חודשים טובים.
בהתחלה לא התלהבתי לקנות סמסונג אבל אני מרוצה עד הגג.
רואים יס יותר טוב ממה שראיתי דרך CRT של LG.
וכדאי מאוד להשקיע בכבל סקרט ל SVIDEO טוב (לפחות מונסטר) זה ישתלם
אני מחובר מזה שבוע ל42 Q7 בחיבור קומפוננט רגיל ופשוט ששם לי הטכנאי כבלים רק לראות שזה עובד כי תכננתי לקנות טרנסקודר אבל להגיד לך את האמת רואים שידורי טלויזיה פשוט מעולה וויתרתי על קניית הטרנסקודר
ממליץ על המסך בחום , יש לי גם LCD 37LC2R בחדר שינה ואין מה להשוות ביניהם בשידורי הטלויזיה (YES) הם נראות פשוט בליגה שונה
Alon_ma,
רצוי שתשדרג את החיבור שלך לקומפוננט דרך טרנסקודר.
במידה ואתה לא מעוניין בהוצאה הכספית של רכישת טרנסקודר, חיבור svideo יתן לך תוצאות הרבה יותר טובות מקומפוזיט והעלות זניחה.
זיו תודה אני יודע שרצוי לשדרג את החיבור פשוט רואים מצויין ואמרתי מה שעובד טוב לא מחליפים, אני אקנה בכל אופן SVIDEO ואבדוק שינוים באיכות התצוגה
בכל מקרה כדי לא להתלבש לפותח השרשור על השרשור אז שוב ממליץ בחום על הQ7 באמת שציפיתי שיראו הרבה פחות טוב YES ורואים מעולה
המשך יום טוב
אלון
חיבור של ה Q7 ל-YES בקומפוזיט ואח"כ ב SVIDEO לא הניב לי הבדלים משמעותיים ורק כשיחברתי דרך טרנסקודר אני מרגיש שהגעתי למנוחה ולנחלה (הזמנית...). התמונה בערוצי הסרטים והסדרות שלהם פשוט פנומנלית בעיני.
בא.ל.מ ב- 16750 לפני התמקחות (מבצע ללא מע"מ) ויש את הVIZIO שראיתי בעודפים ניופאן שמוכרים בפחות מ- 12,000. המחירים של 50 אינץ' יורדים ויורדים ולדעתי שווה לך אפילו לחכות כמה חודשים, כי המסך הרי ישרת אותך לכמה וכמה שנים.