מחפש מקרן יד שנייה ברזולוציה של 1080 לפחות
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
-
YG2015
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 130
שלום לכולם (:
המקרן שלי (mitsubishi hd1000) מתחיל להשמיע רעשים שככל הנראה נובעים מתקלה ב-color wheel שלו (מתרגמים את זה לגלגל צבעים בעברית?). הבנתי שתיקון של זה (אם זה בכלל אפשרי) יעלה לפחות 200$ ככה שלא משתלם ללכת על זה.
בכל מקרה אני מעוניין לנצל את ההזדמנות להשתדרג למקרן ברזולוציה גבוהה יותר, ועל הדרך מעוניין להמנע מריב עם האישה, ככה שהשאיפה היא למצוא משהו איכותי, במחיר משתלם. זה לא צריך להיות מקרן מטורף אך מנגד לא בא לי לקנות ***.
אשמח לדעת אם יש מישהו שמוכר מקרן שיכול לענות לדרישות הנ"ל, וגם אם לא, אשמח לשמוע המלצות לגבי מקרנים מתאימים ומומלצים לחפש.
תודה מראש!
עריכה:
התקציב המדובר הוא בסביבות 2,000 אני יודע שזה נמוך אבל אני מקווה שאוכל למצוא משהו מתאים
המקרן שלי (mitsubishi hd1000) מתחיל להשמיע רעשים שככל הנראה נובעים מתקלה ב-color wheel שלו (מתרגמים את זה לגלגל צבעים בעברית?). הבנתי שתיקון של זה (אם זה בכלל אפשרי) יעלה לפחות 200$ ככה שלא משתלם ללכת על זה.
בכל מקרה אני מעוניין לנצל את ההזדמנות להשתדרג למקרן ברזולוציה גבוהה יותר, ועל הדרך מעוניין להמנע מריב עם האישה, ככה שהשאיפה היא למצוא משהו איכותי, במחיר משתלם. זה לא צריך להיות מקרן מטורף אך מנגד לא בא לי לקנות ***.
אשמח לדעת אם יש מישהו שמוכר מקרן שיכול לענות לדרישות הנ"ל, וגם אם לא, אשמח לשמוע המלצות לגבי מקרנים מתאימים ומומלצים לחפש.
תודה מראש!
עריכה:
התקציב המדובר הוא בסביבות 2,000 אני יודע שזה נמוך אבל אני מקווה שאוכל למצוא משהו מתאים
נערך לאחרונה על ידי YG2015 ב 05/08/2017 20:34, נערך פעם 1 בסך הכל.
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
1. עד 2000 ש"ח - אפסון UB8500 / פנסוניק AE4000
2. עד 2500 ש"ח - אפסון UB8700
נערך לאחרונה על ידי idan309 ב 02/08/2017 9:46, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
YG2015
-
- חבר פעיל מאוד

@idan309
·
תודה! עושה רושם שהמחירים בלינקים שונים מאוד ממה שאתה מציין בפוסט עצמו, המחירים שציינת זו המלצה, או שהלינקים לא מתאימים?
·
תודה! עושה רושם שהמחירים בלינקים שונים מאוד ממה שאתה מציין בפוסט עצמו, המחירים שציינת זו המלצה, או שהלינקים לא מתאימים?
- idan309
-
- חבר מביא חבר

הייתי צריך לציין שהמחירים שציינתי אלה המחירים שלדעתי המקרנים שווים.
המחיר שרשום במודעה פחות מעניין אותי (מבחינתי יכולים לבקש על האפסון 8500, מקרן שלפני 7 שנים רכשתי כדי שנייה ב-8,000 ש"ח גם 30,000 ש"ח).
ברור שהייתי פונה קודם למוכרים שהפער בין המחיר שרשמתי למחיר שמבקשים סביר.
המחיר שרשום במודעה פחות מעניין אותי (מבחינתי יכולים לבקש על האפסון 8500, מקרן שלפני 7 שנים רכשתי כדי שנייה ב-8,000 ש"ח גם 30,000 ש"ח).
ברור שהייתי פונה קודם למוכרים שהפער בין המחיר שרשמתי למחיר שמבקשים סביר.
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17939
בחייאת עידן מספיק יש לנו את יצחק לוי המחורבן הזה, שקובע לנו מאיפה משתין הדג.
תן המלצה לדגמים, את המחירים תשאיר בצד, כל אחד שיתנהל בעצמו מול המוכר וינסה להשיג את המחיר הכי טוב שניתן.
תן המלצה לדגמים, את המחירים תשאיר בצד, כל אחד שיתנהל בעצמו מול המוכר וינסה להשיג את המחיר הכי טוב שניתן.
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

·סוני 30 ואפסון 9100 באותה הליגה מבחינתך?idan309 כתב:1. עד 2000 ש"ח - אפסון UB8500 / פנסוניק AE4000
3. עד 3500 ש"ח פנה AE8000 / סוני HW30 / אפסון TW9100
4. עד 5000 ש"ח - סוני HW50 / אפסון TW9200
5. עד 6000 ש"ח - סוני HW55...
ה 9100 נמצא בקו של ה 50 ולא של ה 30.
וה 9200 בקו של ה 55.
- idan309
-
- חבר מביא חבר

איך בדיוק אפשר להמליץ על מקרנים ללא מחיר?
מבחינתי סוני 30 ואפסון 9100 באותה ליגה וגם גם סוני 50 ואפסון 9200.
יותר מזה, באותו כסף הייתי מעדיף סוני 50 על פני אפסון 9200 וסוני 30 על אפסון 9100 בגלל שאני יותר מתחבר לטכנולוגיה של סוני ומוכן בשביל זה לוותר על קונטרסט עדיף של האפסון (זכותך לחשוב אחרת).
דרך אגב, מוכר המקרן ביד שנייה מבחינתי לא פחות רלוונטי מהמקרן שאותו הוא מוכר.
לכן לא היתה לי בעיה להמליץ לחבר פורום על מקרן שלאחרונה היה ביד שנייה.
תשאל את אותו מוכר מקרן היד שנייה (ששנינו מכירים) האם הוא חושב שיש טעות משמעותית ברמת המחירים שציינתי.
אני מעריך שאני אמכור את הסוני 50 שלי בעוד 3-4 חודשים ואני אבקש 4200-4300 ש"ח כי זה לכל היותר מה שהוא יהיה שווה.
מבחינתי סוני 30 ואפסון 9100 באותה ליגה וגם גם סוני 50 ואפסון 9200.
יותר מזה, באותו כסף הייתי מעדיף סוני 50 על פני אפסון 9200 וסוני 30 על אפסון 9100 בגלל שאני יותר מתחבר לטכנולוגיה של סוני ומוכן בשביל זה לוותר על קונטרסט עדיף של האפסון (זכותך לחשוב אחרת).
דרך אגב, מוכר המקרן ביד שנייה מבחינתי לא פחות רלוונטי מהמקרן שאותו הוא מוכר.
לכן לא היתה לי בעיה להמליץ לחבר פורום על מקרן שלאחרונה היה ביד שנייה.
תשאל את אותו מוכר מקרן היד שנייה (ששנינו מכירים) האם הוא חושב שיש טעות משמעותית ברמת המחירים שציינתי.
אני מעריך שאני אמכור את הסוני 50 שלי בעוד 3-4 חודשים ואני אבקש 4200-4300 ש"ח כי זה לכל היותר מה שהוא יהיה שווה.
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

מיצוב המקרנים שלך ,לדעתי, לא נכון אבל שיהיה.
לגבי המחירים? תמליץ על דגם ,תן קישור למודעה ומכאן? הקונה והמוכר ינהלו משא ומתן לבד ,בלי מחיר שכבר יושב לקונה בראש ,כי עידן החליט, שלדעתו ,זה המחיר הנכון.
לגבי המחירים? תמליץ על דגם ,תן קישור למודעה ומכאן? הקונה והמוכר ינהלו משא ומתן לבד ,בלי מחיר שכבר יושב לקונה בראש ,כי עידן החליט, שלדעתו ,זה המחיר הנכון.
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

ואיך תרגיש אילו חבר פורום אחר יכתוב ויסביר למה לדעתו המחיר הנכון הוא 2500 ש"ח וזה המחיר שישב בראש לקונה הפוטנציאלי?????אני מעריך שאני אמכור את הסוני 50 שלי בעוד 3-4 חודשים ואני אבקש 4200-4300 ש"ח כי זה לכל היותר מה שהוא יהיה שווה....
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
-
YG2015
-
- חבר פעיל מאוד

קודם לכל תודה לשניכם על הפידבק.
לגבי עניין המחיר, אני דווקא שמח שעידן נתן הכוונה למחיר שלדעתו המקרן שווה. אני די הדיוט בנושא ולא יודע אם המחירים המבוקשים תואמים את שווי השוק שלהם. אם המחיר לא תואם את מה שמוכר רוצה הוא פשוט יכול לא למכור לי. בכל מקרה, המקרה הספציפי שלי הוא פשוט בהרבה כי לא נראה לי שאני אוכל לעלות מעל אלפיים ש"ח. ככה שאין לי הרבה מקום להתפרע.
לגבי עניין המחיר, אני דווקא שמח שעידן נתן הכוונה למחיר שלדעתו המקרן שווה. אני די הדיוט בנושא ולא יודע אם המחירים המבוקשים תואמים את שווי השוק שלהם. אם המחיר לא תואם את מה שמוכר רוצה הוא פשוט יכול לא למכור לי. בכל מקרה, המקרה הספציפי שלי הוא פשוט בהרבה כי לא נראה לי שאני אוכל לעלות מעל אלפיים ש"ח. ככה שאין לי הרבה מקום להתפרע.
- idan309
-
- חבר מביא חבר

אני ארשום לו שאם הוא משיג לי סוני 50 ב-2500 ש"ח למרות שיש לי מקרן אחד כזה אני קונה עוד אחד.
אם אתה מפרסם מחיר הגיוני סיכוי סביר שתמכור מהר (למרות שאצלי כרגע זה לא עובד עם מערכת שאני מציע אבל אתה ואני מכירים חבר אחר שפרסם מחיר הגיוני ומחר את המקרן שלו די מהר)
מה שאתה מציע לא אפשרי כאשר יש הבדלים ברורים בין הדגמים והשווי שלהם כל כך שונה.
אם פותח השרשור היה רושם תקציב הייתי ממליץ לו רק על מה שבמסגתר התקציב.
אם אתה מפרסם מחיר הגיוני סיכוי סביר שתמכור מהר (למרות שאצלי כרגע זה לא עובד עם מערכת שאני מציע אבל אתה ואני מכירים חבר אחר שפרסם מחיר הגיוני ומחר את המקרן שלו די מהר)
מה שאתה מציע לא אפשרי כאשר יש הבדלים ברורים בין הדגמים והשווי שלהם כל כך שונה.
אם פותח השרשור היה רושם תקציב הייתי ממליץ לו רק על מה שבמסגתר התקציב.
-
YG2015
-
- חבר פעיל מאוד

@idan309
· הרגע רשמתי (: בערך עד אלפיים ש"ח. לא כי אני לא רוצה משהו איכותי, אלא בגלל שאין לי הצדקה להוציא סכום גבוהה מזה לאור העובדה שאני היחיד בבית שבאמת יהנה ממנו, וגם כי אני לא כזה מבין גדול שאשכרה שם לב להבדלי קונטרסט ושות'
· הרגע רשמתי (: בערך עד אלפיים ש"ח. לא כי אני לא רוצה משהו איכותי, אלא בגלל שאין לי הצדקה להוציא סכום גבוהה מזה לאור העובדה שאני היחיד בבית שבאמת יהנה ממנו, וגם כי אני לא כזה מבין גדול שאשכרה שם לב להבדלי קונטרסט ושות'
- idan309
-
- חבר מביא חבר

מה שמשאיר לך את האופציות הבאות:
EPSON 8500UB
EPSON 8700UB
EPSON TW5500
Panasonic AE4000
תראה אולי אחד מהמוכרים באמת מעוניין למכור במחיר ריאלי שהוא סביב 2,000 ש"ח.
EPSON 8500UB
EPSON 8700UB
EPSON TW5500
Panasonic AE4000
תראה אולי אחד מהמוכרים באמת מעוניין למכור במחיר ריאלי שהוא סביב 2,000 ש"ח.
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

אז תרשום, אז מה ? זה יקדם לך את המכירה? לא בטוח.אני ארשום לו שאם הוא משיג לי סוני 50 ב-2500 ש"ח למרות שיש לי מקרן אחד כזה אני קונה עוד אחד....
זה ידוע שהתמחור שלך בעייתי וזה בסדר אבל ,לדעתי ,אתה לא אמור להמליץ על מחירים, במיוחד כשיש מודעה פעילה בלוחות של חבר פורום כזה או אחר, שמבקש מחירים אחרים ,למה לדפוק לו את סיכוי המכירה? מי אתה ,או כל אחד אחר, שתחליט עבור אותו מוכר האם המחיר שהוא דורש הוא נכון או לא? אולי המחיר שהוא דורש הרבה יותר נכון מהמחיר שאתה מציע? רק בגלל שאתה לא מוכן לשלם אותו זה אומר שהוא לא נכון? אתה מבין את הבעיתיות???
אתה יכול להסביר מה ההיתרונות והחסרונות , לדעתך המקצועית, של כל מקרן אבל לא חושב, שאתה צריך להציב רף עליון למחיר .
תן קישור למודעה ומכאן, הכל דבש.
3 קידמיים טאנוי D
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
- soler
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 519
·רק רוצה לומר לך תודה על התגובות שלך- אתה כותב הרבה ממחשבותיי בנושא הזה (הדעות והפוסטיםשל IDAN309..)istarmini כתב:אז תרשום, אז מה ? זה יקדם לך את המכירה? לא בטוח.......
זה ידוע שהתמחור שלך בעייתי וזה בסדר אבל ,לדעתי ,אתה לא אמור להמליץ על מחירים, במיוחד כשיש מודעה פעילה בלוחות של חבר פורום כזה או אחר, שמבקש מחירים אחרים ,למה לדפוק לו את סיכוי המכירה? מי אתה ,או כל אחד אחר, שתחליט עבור אותו מוכר האם המחיר שהוא דורש הוא נכון או לא? אולי המחיר שהוא דורש הרבה יותר נכון מהמחיר שאתה מציע? רק בגלל שאתה לא מוכן לשלם אותו זה אומר שהוא לא נכון? אתה מבין את הבעיתיות???
אתה יכול להסביר מה ההיתרונות והחסרונות , לדעתך המקצועית, של כל מקרן אבל לא חושב, שאתה צריך להציב רף עליון למחיר .
תן קישור למודעה ומכאן, הכל דבש....
פשוט אין לי זמן לכתוב כל כך הרבה ולכן אני שמח שאתה עושה זאת .
מחזק אותך ואם יש לך זמן המשך כך - אני חושב שזה מאד חשוב !
אנסה להיכנס יותר לעניין אם אמצא זמן..
אז שוב תודה לך יואב !
- idan309
-
- חבר מביא חבר

יואב,
1. יקדם את המכירה ועוד איך (כי קונים פוטנציאליים יבינו שהתגובה לא קשורה למציאות), בכל מקרה לא תהיה תגובה כזאת ברגע שהמחיר במודעה הגון.
2. אני מסכים שעשיתי טעות שנתתי לינקים למודעות. הייתי אמור לרשום דגמים וזהו. כאשר נאמר התקציב, נמחק כל מה שלא רלוונטי.
3. התמחור שלי בעייתי לדעתך. אם מישהו פותח שרשור סיוע אני אתן לו את דעתי בצורה מלאה. אותי לא צריך לעניין מוכרים ביד שנייה שמחפשים את הפראייר התורן (כמו ידידנו העסוק Soler) או שפשוט לא מבינים את השוק (ולהם אני בדר"כ פונה בפרטי).
בכל הכנות, אם היה מגיע אליי חבר פורום להתרשם מהסוני 50 והיה מציע לי 6000 ש"ח עליו הייתי אומר לו שהמקרן לא שווה את הכסף שהוא מציע ולא כדאי לו לקנות (היה לי הרבה יותר נעים לוותר על עסקה מאשר לדעת שמכרתי מוצר למישהו במחיר מוגזם).
כנראה שאני עוף מוזר.
1. יקדם את המכירה ועוד איך (כי קונים פוטנציאליים יבינו שהתגובה לא קשורה למציאות), בכל מקרה לא תהיה תגובה כזאת ברגע שהמחיר במודעה הגון.
2. אני מסכים שעשיתי טעות שנתתי לינקים למודעות. הייתי אמור לרשום דגמים וזהו. כאשר נאמר התקציב, נמחק כל מה שלא רלוונטי.
3. התמחור שלי בעייתי לדעתך. אם מישהו פותח שרשור סיוע אני אתן לו את דעתי בצורה מלאה. אותי לא צריך לעניין מוכרים ביד שנייה שמחפשים את הפראייר התורן (כמו ידידנו העסוק Soler) או שפשוט לא מבינים את השוק (ולהם אני בדר"כ פונה בפרטי).
בכל הכנות, אם היה מגיע אליי חבר פורום להתרשם מהסוני 50 והיה מציע לי 6000 ש"ח עליו הייתי אומר לו שהמקרן לא שווה את הכסף שהוא מציע ולא כדאי לו לקנות (היה לי הרבה יותר נעים לוותר על עסקה מאשר לדעת שמכרתי מוצר למישהו במחיר מוגזם).
כנראה שאני עוף מוזר.
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

אתה לא הבנת את הבעיה?כל מקרה לא תהיה תגובה כזאת ברגע שהמחיר במודעה הגון....
מי קבע שהמחיר שאתה חושב שנכון לשלם הוא המחיר ההגון ? רק אתה
אולי המחיר שאתה חושב הזוי והמחיר המבוקש הגון?
כדי שהקונה יידע אתה צריך לתת את דעתך המקצועית, לביצועי המקרנים, את המחיר אתה לא אמור לקבוע וברגע שיש מודעות פעילות, אתה עשוי וגם בתכלס עושה, להפריע למכירה.
כבר אמרתי לך בעבר ,כל ההתעסקות שלך עם הכסף היא אובססיבית וחוץ מהחור בגרוש אתה לא רואה כלום .
חוץ מהכסף יש כיול / מצב המקרן/ מצב המנורה ובכלל, הרבה רצון של המוכר והקונה להתקדם במכירה.
זו כאמור ,דעתי , אתה מוזמן להמשיך בדרכך ולזרוק תמחורים הזויים,(לדעתי כמובן) מעל דפי הפורום .
נערך לאחרונה על ידי istarmini ב 02/08/2017 13:36, נערך פעם 1 בסך הכל.
- tvfan1
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 677
ואני רק אוסיף לשם ההגינות שלדעתי בטווח המחירים המדובר , ניתן למצוא חלופות חדשות באמזון (עד הבית) אשר יבטיחו מוצר חדש , אחריות ואורך חיים ארוך יותר
שועלי ושות' המנהלים ביד רמה את HTDEALS יעידו על כך..
בהצלחה בכל מקרה לרוכש
בהצלחה בכל מקרה לרוכש
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

·tvfan1 כתב:ואני רק אוסיף לשם ההגינות שלדעתי בטווח המחירים המדובר , ניתן למצוא חלופות חדשות באמזון (עד הבית) אשר יבטיחו מוצר חדש , אחריות ואורך חיים ארוך יותר
בהצלחה בכל מקרה לרוכש...
ונקודה נוספת לשם ההגינות היא שאומנם ניתן באותו כסף למצוא לעיתים חלופות באמזון, אבל הן לא תמיד מתקרבות לאותה האיכות, אז שכל אחד יעשה את השיקולים שלו.
- idan309
-
- חבר מביא חבר

יואב,
1. כל עוד אנחנו מנהלים ויכוח בשפה נאותה אז בכיף. אם אנחנו עוברים לשפה אחרת (ונראה לי שאנחנו בדרך) אז נוותר.
2. ברור שכאשר אני אומר הגון זה הגון לדעתי. אני טוען שבשוק של היום (מקרנים בסיסיים חדשים עם אחריות בסביב 2500 ש"ח + מקרנים שתומכים ב4K בסביב 8000 ש"ח + קרובים מאוד למועד השקה של דגמים חדשים) התמחור שנתתי הוא סביר בהחלט (אם תעשה סקר נראה לי שיותר יגידו שתמחרתי גבוה מידי מאשר להיפך). אני עדיין מחכה לקבל ממך הסבר מדוע לדעתך התמחור שלי הזוי (כלומר הוא אפילו לו קרוב למציאות שהיא לפחות 30% גבוהה יותר).
אני אמשיך לאמר את דעתי, כולל תמחור, במקרה של פתיחת שרשור שמבקש עזרה (לעולם לא בתוך שרשור מכירה), כל עוד לא נאמר לי אחרת מבעלי הפורום.
אם זה יגרום בעיה במכירה לאח שלי שמעוניין למכור מקרן במחיר שבעיני הוא לא סביר אז זו בעיה שלו. שאח שלי ישכנע את המוכר הפוטנציאלי מדוע התמחור שלו הגון ושלי הזוי.
1. כל עוד אנחנו מנהלים ויכוח בשפה נאותה אז בכיף. אם אנחנו עוברים לשפה אחרת (ונראה לי שאנחנו בדרך) אז נוותר.
2. ברור שכאשר אני אומר הגון זה הגון לדעתי. אני טוען שבשוק של היום (מקרנים בסיסיים חדשים עם אחריות בסביב 2500 ש"ח + מקרנים שתומכים ב4K בסביב 8000 ש"ח + קרובים מאוד למועד השקה של דגמים חדשים) התמחור שנתתי הוא סביר בהחלט (אם תעשה סקר נראה לי שיותר יגידו שתמחרתי גבוה מידי מאשר להיפך). אני עדיין מחכה לקבל ממך הסבר מדוע לדעתך התמחור שלי הזוי (כלומר הוא אפילו לו קרוב למציאות שהיא לפחות 30% גבוהה יותר).
אני אמשיך לאמר את דעתי, כולל תמחור, במקרה של פתיחת שרשור שמבקש עזרה (לעולם לא בתוך שרשור מכירה), כל עוד לא נאמר לי אחרת מבעלי הפורום.
אם זה יגרום בעיה במכירה לאח שלי שמעוניין למכור מקרן במחיר שבעיני הוא לא סביר אז זו בעיה שלו. שאח שלי ישכנע את המוכר הפוטנציאלי מדוע התמחור שלו הגון ושלי הזוי.