מה הממירים החדשים של הוט ואיך הם עובדים?

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
Lior18 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 323
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

שלום אני לקוח הוט הרבה זמן משלם כמעט 500 שקל על טריפל ישן עם 100 מגה ו5 ממירים magic hd הגיע הזמן לשדרג לפייברים ולהוריד תמחיר המוגזם שאני משלם אז יש לי כמה שאלות

1 אם אני רוצה לקבל תמיני פייברים בלי הפייבורבוקס עצמו ולהישאר עם hotbox בתור מודם זה אפשרי אני לא מעוניין בכל ממיר עם נקודת קליטה

2 במיני פייבר יש לי אפשרות הקלטה עצמאית? (זאת אומרת שלכל ממיר יש נפח של 500gb)

3 כמה עולה כל מיני פייבר אחד לחודש?

4 אם אני שם תהוטבוקס בתור מודם המיני פייברים יוכלו לעבוד? (אני לא מתכוון להשתמש באינטרנט שלהם.)

5 פייברבוקס יותר טוב מהוטבוקס מבחינה של יציבות ל 200 מגה? אני מדבר נטו על מודם יש לי ראוטר פרטי תודה לעוזרים!

carmonle
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1405
שם מלא: ערן כרמון
נתן תודות: 95 פעמים
קיבל תודות: 120 פעמים

שליחה #2 

כלקוח בשירותי האינטרנט+טלפון (מהירות 200) ללא טלויזיה בדקתי אפשרות להצטרף לטריפל בהוט

בקשו ממני 15 ש״ח לממיר מיני פייבר + מקליט ו-10 ש״ח למיני פייבר שאינו מקליט

קיבלתי הצעה של 340 שח לטריפל שכולל 3 מיני מקליטים ו-3 רגילים, בנתיים החלטתי להשאר עם שירותי יס
קידמיים Paradgim monitor 11 V.6
סנטר Paradgim monitor cc-290
אחוריים Paradgim monitor 9 V.6
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro

Lior18 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

carmonle כתב:כלקוח בשירותי האינטרנט+טלפון (מהירות 200) ללא טלויזיה בדקתי אפשרות להצטרף לטריפל בהוט

בקשו ממני 15 ש״ח לממיר מיני פייבר + מקליט ו-10 ש״ח למיני פייבר שאינו מקליט

קיבלתי הצעה של 340 שח לטריפל שכולל 3 מיני מקליטים ו-3 רגילים, בנתיים החלטתי להשאר עם שירותי יס
...
·שאני אבין מיני פייבר +מקליט זה מיני פייבר עם דיסק קשיח שלא מחייב תפייבר בוקז והוא עצמאי? ולעומת זאת מיני פייבר רגיל הוא בלי דיסק קשיח ומחייב תפייברבוקס בבית?

Lior18 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

אני מתכנן לעבור ל200 מגה ולקבל תפייברים רק רוצה לדעת כמה דברים הוט משווקים את המיני פייבר פלוס בלי הפייבר בוקס? זאת אומרת אם אני רוצה רק את המיני פייבר בוקס פלוס שיהיה עצמאי עם דיסק קשיח זה אפשרי? הוט משווקים תממיר או שהם לא עדיין מכירים תממיר הזה?

carmonle
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

תעיף מבט בשירשור בהודעות מהערב. ניתן לי שם המידע שכאשר יש ממירי מיני פייבר ההוט בוקס חייב להיות בתצורת ראוטר ולא ניתן להגדירו כמודם בלבד על מנת שממירי המיני פייבר יעבדו

https://www.hometheater.co.il/modules.p ... =1#2666040
קידמיים Paradgim monitor 11 V.6
סנטר Paradgim monitor cc-290
אחוריים Paradgim monitor 9 V.6
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro

Gershon99
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1111
נתן תודות: 70 פעמים
קיבל תודות: 78 פעמים

שליחה #6 

Lior18 כתב:אני מתכנן לעבור ל200 מגה ולקבל תפייברים רק רוצה לדעת כמה דברים הוט משווקים את המיני פייבר פלוס בלי הפייבר בוקס? זאת אומרת אם אני רוצה רק את המיני פייבר בוקס פלוס שיהיה עצמאי עם דיסק קשיח זה אפשרי? הוט משווקים תממיר או שהם לא עדיין מכירים תממיר הזה?
...
·
1. כן, הוט מספקת את המיני פייבר פלוס בלי הפייבר בוקס.
2. כן, הפלוס הוא ממיר עצמאי.
3. הוט כבר התחילה לספק אותו לפני יותר מחצי שנה על פי הפרסומים של המשתמשים פה.

Gershon99
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

carmonle כתב:תעיף מבט בשירשור בהודעות מהערב. ניתן לי שם המידע שכאשר יש ממירי מיני פייבר ההוט בוקס חייב להיות בתצורת ראוטר ולא ניתן להגדירו כמודם בלבד על מנת שממירי המיני פייבר יעבדו

https://www.hometheater.co.il/modules.p ... =1#2666040
...
·לא כל כך בטוח.
המשתמש cobraf התחבר בתצורה של ממיר מיני רגיל עם פייבר גדול
ופה הבחור יתחבר בתצורה של מיני פלוס עם הוטבוקס.
צריך לבדוק את הנושא הזה
יכול להיות שיהיה אפשר להגדיר את ההוטבוקס כמודם בלבד ושהמיני פלוס עדיין יספק אינטרנט בחיבור הקווי וגם בWIFI או רק בקווי לפחות בשביל שהראוטר הפרטי ינהל הכל וזה בעצם מה שאנחנו רוצים.

carmonle
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

אין לי צורך ברשת הביתית של הוט שכן כל החדרים בדירה שלי מרושתים קווית וגם יש לי נקודות גישה לרשת אלחוטית

בבדיקה עם התמיכה אין כל בעיה להתחבר עם מיני פייברים + ורגילים ולהשאר עם ההוטבוקס בתצורת מודם

בכל מקרה אוודא זאת עם הטכנאי לפני התחלת ההתקנה

shtrodel
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 41
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #9 

אנסה לענות לך על חלק מהשאלות בהתאם למה שאני חויתי:
1. אתה יכול לקבל ממיר מיניפייבר+ (הפלוס חלק מהשם של הממיר) וגם ממיר מיניפייבר (בלי ה+). ההבדל הוא שלממיר מיני אין דיסק קשיח (לדגם פלוס יש), והוא מקליט על הפייבר(הגדול). לכן אם תקח מיני בלי פייבר - לא תוכל להקליט. לך על המיני+.
2. מופיע בתשובה למעלה. מיני+ הוא עם אפשרות הקלטה עצמאית, מיני ללא אפשרות הקלטה עצמאית (הוא יכול להקליט רק על גבי ממיר הFIBERBOX הגדול).
3. לא יודע. כשהם היו אצלי הם היו חלק מהחבילה. כשביקשתי להוסיף עוד ממיר מיני (לא הפלוס) הם רצו עוד 5 שקלים - פשוט תתמקח איתם על המחיר.
4. כן. אבל לא יהיה אינטרנט בממיר מיני. בשביל שיהיה לך אינטרנט גם בממירי מיני אתה צריך להתעקש איתם שיחברו לך גם MOCA 2.0 להוטבוקס - הוא ידאג להעביר את האינטרנט ע"ג כבל הCOAX וככה המיני יוכלו לשמש גם כAP. בתוך ממירי המיני (שני הדגמים עד כמה שאני יודע) יש תמיכה בMOCA (תקן להעברת רשת ע"ג כבל טלויזיה).
5. מהניסיון שלי - הטכנאים לא יכולים לקנפג את הפייברבוקס רק בתור מודם. במיוחד לא כשיש לך ממירי מיני בבית. (הם יצליחו לעשות את זה, ואחרי 5 דק' הממיר מאפס את עצמו וחוזר להגדרות ראוטר + מודם). זה מובנה בהתנהגות של הפייבר - רק אם הוא הDHCP אז ממירי המיני יכולים לזהות אותו בתור הממיר הראשי ולהקליט עליו (לשם הדוג', אצלי ניסיתי לקנפג אותו עם IP אחר מאשר 192.168.1.1 והממירי מיני כבר לא הצליחו לזהות אותו).

בהצלחה!

Lior18 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

shtrodel כתב:אנסה לענות לך על חלק מהשאלות בהתאם למה שאני חויתי:
1. אתה יכול לקבל ממיר מיניפייבר+ (הפלוס חלק מהשם של הממיר) וגם ממיר מיניפייבר (בלי ה+). ההבדל הוא שלממיר מיני אין דיסק קשיח (לדגם פלוס יש), והוא מקליט על הפייבר(הגדול). לכן אם תקח מיני בלי פייבר - לא תוכל להקליט. לך על המיני+.
2. מופיע בתשובה למעלה. מיני+ הוא עם אפשרות הקלטה עצמאית, מיני ללא אפשרות הקלטה עצמאית (הוא יכול להקליט רק על גבי ממיר הFIBERBOX הגדול).
3. לא יודע. כשהם היו אצלי הם היו חלק מהחבילה. כשביקשתי להוסיף עוד ממיר מיני (לא הפלוס) הם רצו עוד 5 שקלים - פשוט תתמקח איתם על המחיר.
4. כן. אבל לא יהיה אינטרנט בממיר מיני. בשביל שיהיה לך אינטרנט גם בממירי מיני אתה צריך להתעקש איתם שיחברו לך גם MOCA 2.0 להוטבוקס - הוא ידאג להעביר את האינטרנט ע"ג כבל הCOAX וככה המיני יוכלו לשמש גם כAP. בתוך ממירי המיני (שני הדגמים עד כמה שאני יודע) יש תמיכה בMOCA (תקן להעברת רשת ע"ג כבל טלויזיה).
5. מהניסיון שלי - הטכנאים לא יכולים לקנפג את הפייברבוקס רק בתור מודם. במיוחד לא כשיש לך ממירי מיני בבית. (הם יצליחו לעשות את זה, ואחרי 5 דק' הממיר מאפס את עצמו וחוזר להגדרות ראוטר + מודם). זה מובנה בהתנהגות של הפייבר - רק אם הוא הDHCP אז ממירי המיני יכולים לזהות אותו בתור הממיר הראשי ולהקליט עליו (לשם הדוג', אצלי ניסיתי לקנפג אותו עם IP אחר מאשר 192.168.1.1 והממירי מיני כבר לא הצליחו לזהות אותו).

בהצלחה!
...
·אבל זה יכול לעשות בעיה אם ההוטבוקס 2 אצלי מוגדר על מודם? אני לא מתכוון להפוך אותו לראוטר השאלה אם ה moca יכול להתחבר לנתב שיש לי ולעבוד תקין ולא דרך ההוטבוקס.. ואם לא אפשר להגיד להם שאני רוצה את הפלוס בלי moca כי אין לי צורך להשתמש באינטרנט ובפונקציות שיש לממיר

Gershon99
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #11 

@Lior18
·המוקה לא יכולה להתחבר לנתב שלך בגלל שהיא מתחבר להוטבוקס בחיבור קואקסיאלי.
אי אפשר להתקין את המיני+ ללא ההוטבוקס.
המיני צריך חיבור לרשת כדי לגשת לשרתים של הוט וללא ההוטבוקס או הפייבר הגדול זה ממיר פשוט ללא שום אפשרות חוץ מצפייה בערוצים.
תקרא קצת באתר הוט איך כל העסק עובד כדי שתבין.
אני לא מאמין שתהיה לך בעיה אם תגדיר את ההוטבוקס כמודם אבל אין לדעת עד שמישהו ינסה את זה.

Lior18 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #12 

Gershon99 כתב:@Lior18
המיני צריך חיבור לרשת כדי לגשת לשרתים של הוט וללא ההוטבוקס או הפייבר הגדול זה ממיר פשוט ללא שום אפשרות חוץ מצפייה בערוצים.
אני לא מאמין שתהיה לך בעיה אם תגדיר את ההוטבוקס כמודם אבל אין לדעת עד שמישהו ינסה את זה.
...
אין לי בעיה להשתמש בממיר בתור מקליט ו hd ואני לא צריך את כל החידושים שלהם השאלה רק אם בתור hotbox שהוא מודם זה יכול לעבוד... ונניח שאני לא מחבר את ה moca זה אפשרי שהממיר יעבוד בלי בעיה? ולא יחייב חיבור moca או משהו

Gershon99
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #13 

@Lior18
·הממיר יעבוד ללא בעיה אבל שירותים כמו VOD,Start Over לא יעבדו לך בגלל שזה מצריך ערוץ חוזר.
דבר נוסף אני בטוח שהוט לא יתקינו לך את המיני ללא המוקה. זה הנוהל שלהם.
שים לב שאפילו באתר שלהם אם אתה בוחר בחבילת טלוויזיה בלבד אתה מקבל ממיר HD מג'יק ולא מיני.
לגבי הגדת ההוטבוקס כמודם ושהכל יעבוד תקין זה אף אחד לא ידע עד שמישהו ינסה את זה.
אני חושב שזה לא אמור לעשות בעיות.
אם אתה מתנסה בתצורה הזאת תעדכן אותי אם זה עובד תקין.

carmonle
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #14 

...
@Gershon99

האם יש לך ניסיון אישי או ידע ודאי בנושא, האם מה שאתה כותב נבדק וידוע?

מבדיקה שלי מול תמיכת הוט המיני פייבר + יכול לשמש כממיר מקליט עצמאי וככזה אני מעוניין בו. למעט בדיקה עם מי שיבוא להתקין ובדיקה מול התמיכה אין לי כל דרך לוודא זאת.

המוקה מאפשרת שרותי רשת אינטרנט על גבי הכבלים של הוט אבל לי אין צורך בכך אני מעוניין במיני פייברים כממירים עצמאים עם ובלי הקלטה בלבד. אין לי כיום שירותי VOD בייס ואיני מתכוון לקחת גם בהוט.

באתר הוט אין בכלל הסברים על ממיר המיני פייבר + ופעילותו בשילוב הוטבוקס.

ערן
נערך לאחרונה על ידי carmonle ב 11/08/2017 14:46, נערך פעם 1 בסך הכל.

carmonle
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #15 

·הממיר יעבוד ללא בעיה אבל שירותים כמו VOD,Start Over לא יעבדו לך בגלל שזה מצריך ערוץ חוזר.
שים לב שאפילו באתר שלהם אם אתה בוחר בחבילת טלוויזיה בלבד אתה מקבל ממיר HD מג'יק ולא מיני.
לגבי הגדת ההוטבוקס כמודם ושהכל יעבוד תקין זה אף אחד לא ידע עד שמישהו ינסה את זה.
...
·מהיכן הביטחון לגבי חובת התקנת המוקה? אנסה לבדוק זאת ביום א׳

Lior18 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #16 

...
·שבוע הבא אשדרג תחבילה ל200 מגה ולפייברים אני אעדכן מקווה שבתור מודם זה יעבוד מוזר אבל ש vod אצל הוט בפייברים הערוץ החוזר חייב לעבור דרך הוטבוקס בממירים הישנים הערוץ החוזר בא עם הכבל הקוואקס למה בחדשים זה מצריך תהוטבוקס?

moog
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 903
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #17 

אני גם עובד בתצורת הוטבוקס 2 + מיני פייבר מקליטים וחייבים מוקה בשביל הערוץ החוזר
אולי אפשר לחבר לחיבור ה LAN של המיני ישירות אינטרנט אבל לא ניסיתי

carmonle
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #18 

moog כתב:אני גם עובד בתצורת הוטבוקס 2 + מיני פייבר מקליטים וחייבים מוקה בשביל הערוץ החוזר
אולי אפשר לחבר לחיבור ה LAN של המיני ישירות אינטרנט אבל לא ניסיתי
...
moog, האם ההוטבוקס מוגדר אצלך בתצורת מודם או בתצורת נתב ?

אני כנראה צריך לוודא שניתן להתקין את המיני פיבר ללא מוקה או כאשר ההוטבוקס במצב מודם bridge

בכל מקרה נראה לי שאקפיא את המנוי בייס (ניתן עד חצי שנה) על מנת לוודא שהציוד יעבוד כפי שאני מעוניין ובאם לא ניתן, יקל עלי לחזור לייס

moog
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 903
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #19 

נתב

Lior18 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #20 

moog כתב:נתב
...
·יש מצב שתעשה שנייה bridge ותהפוך אותו למודם רק בשביל לראות אם זה עובד לך?

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”