המשלוח מסומן בX בI PARCEL
עכשיו ככה הזמנתי NAS מאמזון.
ב13 והוא לא הגיע עדיין ומסומן בX ורשום באמזון שהוא בדרך עידכון אחרון ב20.
וזה מה שזה רושם
Thu. 20 Jul
11:12 AM
Your shipment has been flagged for review of the contents prior to export
Surrey, GB.
גם באמזון רשום את זה מה זה אומר ולמה זה רושם את זה ולמי אני צריך לפנות?
תודה לעוזרים
ב13 והוא לא הגיע עדיין ומסומן בX ורשום באמזון שהוא בדרך עידכון אחרון ב20.
וזה מה שזה רושם
Thu. 20 Jul
11:12 AM
Your shipment has been flagged for review of the contents prior to export
Surrey, GB.
גם באמזון רשום את זה מה זה אומר ולמה זה רושם את זה ולמי אני צריך לפנות?
תודה לעוזרים
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
נעצר לבדיקה בחו"ל של התכולה לפני השליחה לארץ. זה קורה לפעמים ,על בסיס רנדומלי לחלוטין.
מה עושים?
ממתינים בסבלנות, שהבדיקה תסתיים ואז ישלחו את זה לארץ.
ברגע שתראה שנשלח לארץ שלח ל IPARCEL מייל עם מספר המעקב של אמזון ותבקש את מספר המעקב של דואר ישראל (דואר שליחים). ברגע שתקבל אותו אתה מזין אותו באפליקציה של הדואר וברגע שישוחרר מהמכס תראה איך הוא מתקדם אליך ,הוא עובר מהמכס למרכז המיון וממרכז המיון למרכז ההפצה, שקרוב אליך.
בהצלחה.
מה עושים?
ממתינים בסבלנות, שהבדיקה תסתיים ואז ישלחו את זה לארץ.
ברגע שתראה שנשלח לארץ שלח ל IPARCEL מייל עם מספר המעקב של אמזון ותבקש את מספר המעקב של דואר ישראל (דואר שליחים). ברגע שתקבל אותו אתה מזין אותו באפליקציה של הדואר וברגע שישוחרר מהמכס תראה איך הוא מתקדם אליך ,הוא עובר מהמכס למרכז המיון וממרכז המיון למרכז ההפצה, שקרוב אליך.
בהצלחה.
זה משהו שהתחיל רק לאחרונה, עד עכשיו המספר של דואר שליחים היה מופיע באופן קבוע במעקב של i parcel.sky1sky10 כתב:I-parcel כבר בסטטוס המעקב שלהם כאשר הפריט לקראת כניסתו למכס,
רושמים את מספר המעקב של דואר שליחים.
אבל משום מה כאשר הפריט נכנס לסטרים המקומי, מספר המעקב המקומי נעלם מהסטטוס של i-parcel....
אלעד
1.תפנה דרך אתר IPARCEL ותשאל מה סטטוס החבילה.
2. היה לי מקרה שזה היה תקוע ככה שבוע, וכל יום פניתי אליהם והם אמרו שטרם קיבלו מאמזון. אמזון חירטטו אותי במשך שבוע שזה בסדר וזה אצלהם וכנראה לא סקרו כי הברקוד נמרח או משהוא כזה.
ממש כל יום פניתי וכל יום עשו COPY PASTE לתשובות מוכנות.
אמרתי להם: עבר שבוע, IPARCEL טוענים שלא קיבלו, ולכם אין הוכחה שזה אצלהם. או שאתם מבטלים , או שאני עושה DISPUTE בחברת האשראי.
אחרי יומיים עשו ביטול.
ומזל שככה, מייד הזמנתי מחדש, ואחרי כמה ימים המחיר קפץ בטירוף. זה היה אינטרפוץ שהייתי צריך דחוף
2. היה לי מקרה שזה היה תקוע ככה שבוע, וכל יום פניתי אליהם והם אמרו שטרם קיבלו מאמזון. אמזון חירטטו אותי במשך שבוע שזה בסדר וזה אצלהם וכנראה לא סקרו כי הברקוד נמרח או משהוא כזה.
ממש כל יום פניתי וכל יום עשו COPY PASTE לתשובות מוכנות.
אמרתי להם: עבר שבוע, IPARCEL טוענים שלא קיבלו, ולכם אין הוכחה שזה אצלהם. או שאתם מבטלים , או שאני עושה DISPUTE בחברת האשראי.
אחרי יומיים עשו ביטול.
ומזל שככה, מייד הזמנתי מחדש, ואחרי כמה ימים המחיר קפץ בטירוף. זה היה אינטרפוץ שהייתי צריך דחוף
אם עבר הרבה זמן כנראה ההזמנה בדרך חזרה לאמזון
טוב שלחתי להם הודעה וזה מה שהם רשמו לי!!!
Thanks so much for reaching out to us. I am sorry to say that this order has been returned to Amazon.
Customs rules in Israel requires either the recipient's passport number or National ID number. This information needs to be entered within 10 days of us receiving the order from Amazon. As we didn't receive this information within that time frame, the order has been returned.
Right now, you will need to reach out to Amazon about this shipment. You can reach them at www.amazon.com
All the best,
מה עושים עכשיו שולחים הודעה לאמזון? איפה נימצא שירות ההודעות שלהם? מה אני עושה?
Thanks so much for reaching out to us. I am sorry to say that this order has been returned to Amazon.
Customs rules in Israel requires either the recipient's passport number or National ID number. This information needs to be entered within 10 days of us receiving the order from Amazon. As we didn't receive this information within that time frame, the order has been returned.
Right now, you will need to reach out to Amazon about this shipment. You can reach them at www.amazon.com
All the best,
מה עושים עכשיו שולחים הודעה לאמזון? איפה נימצא שירות ההודעות שלהם? מה אני עושה?
QNAP TS-253A-4G 6TB (2 x 3TB WD RED) 2 Bay NAS Unit with 4GB RAM Arriving tomorrow
It's on the way
Ordered
14 Jul
Dispatched
20 Jul
Arriving tomorrow
משום מה זה אומר שזה יגיע מחר... זה מה שרשום באתר של אמזון.
הi parcel זה עדיין מסומן בX
It's on the way
Ordered
14 Jul
Dispatched
20 Jul
Arriving tomorrow
משום מה זה אומר שזה יגיע מחר... זה מה שרשום באתר של אמזון.
הi parcel זה עדיין מסומן בX
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·GMTK כתב:טוב שלחתי להם הודעה וזה מה שהם רשמו לי!!!
All the best,
מה עושים עכשיו שולחים הודעה לאמזון? איפה נימצא שירות ההודעות שלהם? מה אני עושה?...
זה קרה בגלל שיש מוצרים שנדרשת ת"ז שלך כדי לשחרר אותם.
תכנס לנתונים האישיים שלך באמזון ודבר ראשון תכניס את מספר ת"ז הזהות שלך.
זו לא חובה, אבל במידה ואין את המספר אתה נדרש לספק אותו בנפרד . בעקרון IPARCEL היו אמורים לפנות אליך בבקשה להעביר להם את המספר. אולי פנו ולא שמת לב אולי שכחו לפנות בכל מקרה זה המצב.
מאיזה אמזון רכשת?
·GMTK כתב:·......
לא קרה.. לא שלחו כלום כי אני בודק הכל...
מוזר מאוד אם כך.
אני יכול להעיד שכבר 5-6 אנשים שקנו מאמאזון בהמלצתי והתלוננו שהמשלוח לא זז - כאשר שלחתי אותם לחפש את המייל עם הבקשה לת.ז. מצאו אותו בסוף בתיבה. אם לא, אולי נחסם בפאם או משהו.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·Nemesis כתב:·......
מוזר מאוד אם כך.
אני יכול להעיד שכבר 5-6 אנשים שקנו מאמאזון בהמלצתי והתלוננו שהמשלוח לא זז - כאשר שלחתי אותם לחפש את המייל עם הבקשה לת.ז. מצאו אותו בסוף בתיבה. אם לא, אולי נחסם בפאם או משהו....
צודק הם תמיד שולחים. גם לי שלחו מספר פעמים ולכן החלטתי להכניס את הת״ז בנתונים שלי באמזון ונגמר הסיפור.
ברגע שראיתי את כותרת הת'רד ידעתי שזו הבעיה. אצלי כל המשלוחים של IPARCEL ללא יוצא מהכלל נתקעו בסטטוס הזו בלי שקיבלתי שום הודעה. אחרי הפעם השניה שזה קרה פשוט יצרתי איתם קשר ישירות אחרי כל הזמנה ומסרתי להם את הת.ז. מה שמתסכל בחברה הזו שאחרי שהם שלחו את ההודעה (או שלא) פשוט לא מעניין אותם מה קורה עם החבילה. היא יכולה לשבת חודש מבחינתם בלי שינוי סטטוס.