בעיות בתשתית בזק

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
OmriYa פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 56
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

אני סובל מניתוקים בלתי פוסקים בבזק! בשבוע האחרון אין לי אינטרנט בכלל. היה אצלי טכנאי, החליף את שקע האינטרנט בבית וחוץ מזה שכלום לא הסתדר עכשיו גם יש רעשים בקו.
אני כבר יותר משנתיים סובל מהאינטרנט שלהם. הגעתי לגורמים הכי בכירים בחברה ושום דבר לא נפתר.
החלפתי ספק, החליפו לי שקעים בבית, כרטיסיה במרכזת, ראוטר ומה לא..
אני רוצה לעבור להוט אבל חושש מהשירות ולא יודע אם הם פחות גרועים.
מישהו נמצא כאן בתשתית הוט ויכול לתת חוות דעת?

Maarav
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 114
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #2 

OmriYa כתב:אני סובל מניתוקים בלתי פוסקים בבזק! בשבוע האחרון אין לי אינטרנט בכלל. היה אצלי טכנאי, החליף את שקע האינטרנט בבית וחוץ מזה שכלום לא הסתדר עכשיו גם יש רעשים בקו.
אני כבר יותר משנתיים סובל מהאינטרנט שלהם. הגעתי לגורמים הכי בכירים בחברה ושום דבר לא נפתר.
החלפתי ספק, החליפו לי שקעים בבית, כרטיסיה במרכזת, ראוטר ומה לא..
אני רוצה לעבור להוט אבל חושש מהשירות ולא יודע אם הם פחות גרועים.
מישהו נמצא כאן בתשתית הוט ויכול לתת חוות דעת?
...
·

השירות של בזק והוט זה על מי אתה נופל בשירות שאתה מתקשר. אתה צריך להבין שזה לרוב ילדים בני 20 שעברו קורס של כמה חודשים שצרכים עכשיו לתת לך שירות, ולרוב זה לא בזין שלהם.
אז בנוגע לשירות בהוט, לא יהיה שונה כל כך מבזק. אם יש לך בעיה בתשתית של בזק אז אין לך כל כך ברירה חוץ מלעבור להוט.

אם אתה גר בשכונות מסוימות יכול להיות שיש לך גישה לאנלימטד או לפרטנר סיבים, אבל זה כבר היית יודע אם היה.

eran405
אחראי תחום רשתות
אחראי תחום רשתות
תגובות: 3388
נתן תודות: 380 פעמים
קיבל תודות: 787 פעמים

שליחה #3 

@OmriYa
·

דבר ראשון לגבי בזק, אם אתה בכל זאת רוצה לנסות לסדר את הבעיה אצלהם פשוט צריך להתעקש שישלחו לך טכנאיים עד שימצאו ויסדרו את הבעיה. בזמנו היו לי ניתוקים ורק הטכנאי הרביעי מצא שהחיבור בחדר מדרגות נוגע לא נוגע - ברגע שחיבר כמו שצריך כל הבעיות הסתדרו וקצב הסינכרון עלה (כמובן שלהחליף ראוטר שלחו אותי עוד לפני הטכנאי הראשון וכו').

לגבי הוט בשלב מסוים החלטתי לתת להם צאנ'ס - כמה גרוע זה כבר יכול להיות? לפחות במקרה שלי הרבה יותר גרוע ממה שחשבתי. הדעה הסוביקטיבית שלי שבהוט יש הוראות מהדרגות הגבהות ביותר לרמות ולשקר לקוחות בשביל לסחוט במרמה עוד כסף. אם אתה מתחבר להוט תבדוק אותם בשבע עיניים.

אם מעניין אותך הפרטים של ה"שירות" שקיבלתי מהוט:
רציתי לברר משהו מהשירות לקוחות אבל הם רק העבירו אותי מנציג לנציג כשכל אחד מנסה לדחוף לי טריפל שמיפל. כהגעתי לשימור (או למישהו שטענה שהיא שימור), אחרי שסירבתי לטריפל היא שאלה אותי אם אני רוצה להתנתק ואל אף שזאת בכלל לא הייתה כוונתי במקור כבר נמאס לי מהם ו"התנתקתי". בדיעבד הסתבר לי שבעוד הנציגה אומרת לי שהיא מנתקת אותי היא העבירה אותי לטריפל שבמפורש אמרתי לה שאני לא מעוניין. בגלל שאני לא סומך עליהם התקשרתי שוב אחרי כמה ימים לברר שבאמת ניתקו אותי. לקח לי עוד הרבה שיחות והרבה נציגים עד שהצלחתי להתנתק באמת. אף אחד מהנציגים הרבים שדיברתי איתם לא גילה לי שהעבירו אותי לטריפל.
במקביל לרדיפה שלי אחרי השירות לקוחות שינתקו אותי שלחתי פניה גם לנציג לפניות הציבור. היא חזרה אלי אחרי כמה ימי עסקים ואישרה שבאמת ניתקו אותי אבל גם גילתה לי שהנציגה הראשון ש"ניתקה" אותי בכלל העבירה אותי לטריפל. כמובן שזיכו אותי באופן מלא על הימים מאז ה"ניתוק" הראשון וכלכלית לא היה לי שום הפסד. עדיין, דיברתי עם כל הרבה נציגים וכולם שיקרו לי בפנים - לי אישית אין שום ספק שיש שם הוראות מלמעלה.

במקרה שלך, אם אי אפשר לייצב את התשתית של בזק, אין לך הרבה ברירה. כל עוד שאתה בודק אותם טוב טוב אין בעיה לעבור להוט - רק אל תתנתק מהם אף פעם :wink: .

OmriYa פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 56
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #4 

@eran405
·
תודה. לגבי הניתוק- אל דאגה.
לפי חוק מספיק שאתה שולח מייל עם בקשת ניתוק, תוך שני ימי עסקים הם חייבים לנתק אותך. במידה ולא- אפשר לתבוע 10,000 שח ללא הוכחת נזק.
השאלה שלי היא יותר מבחינת איך התשתית של הוט עובדת? יש תקלות או שהיא יציבה?

eran405
אחראי תחום רשתות
אחראי תחום רשתות
תגובות: 3388
נתן תודות: 380 פעמים
קיבל תודות: 787 פעמים

שליחה #5 

@OmriYa
·

אשמח לשלוח מייל להתנתק ואני תמיד מחפש מייל כזה - בינתיים רק בהוטנט מצאתי ואז התקשרו אלי אחרי שני ימי עסקים לשכנע אותי להשאר בדיוק בזמן הכי לא נח (מרפי). ומה קורה אם אתה שולח מייל, לא מקבל שום סימן חיים והם טוענים שלא קיבלו שום מייל (אנחנו הרי מדברים על המקרה שהחברה מנסה לדפוק אותך בכח). קשה לי להאמין שלפי תמונת מסך של gmail או משהו בית משפט יתן לי 10,000 ש"ח אוטומטית - אני כבר מעדיף הקלטה של שיחה כהוכחה לבית משפט.

אני יודע שלפי חוק יכולתי לתבוע אותם ולנצח (האמת שלא ידעתי על ה-10,000 ש"ח ללא הוכחת נזק). לפחות לפני שידעתי שאני יכול להרוויח ככה 10,000 ש"ח 8O לא היה לי כח להתעסק עם הפן המשפטי. כבר יותר קל לעשות עוד שיחת טלפון ולוודא שאתה מנותק. המקרה הזה עם הוט זה פעם הראשונה והיחידה בינתיים שלא ניתקו אותי עוד בשיחה הראשונה.

---

לשאלתך על הרמה הטכנית, הרושם שלי שהתשתית של הוט טובה מאד מבחינה טכנית (יותר טובה מהתשתית פח של בזק). מצד שני הטכנאיים במוקד של בזק עושים לי רושם הרבה יותר מקצועיים. אני לפחות רוצה להאמין שבמוקד הטכני של הוט לא ישקרו וירמו אותך - את החוויה הזאת הם שומרים לשירות לקוחות :wink:.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”