עדכון מחיר מומלץ לצרכן לסדרות OLED 2017 LG
Re: עדכון מחיר מומלץ לצרכן לסדרות OLED 2017
@HyeDeals
·
היי
זה אומר שגם יהיה עדכון מחירים לדגמי 2016 ?
·
היי
זה אומר שגם יהיה עדכון מחירים לדגמי 2016 ?
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14350
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
אלו לא היו המחירים גם לפני ה"עדכון"?
ולמען הסדר הטוב...כדאי שתוסיף בכותרת גם "LG"
ולמען הסדר הטוב...כדאי שתוסיף בכותרת גם "LG"
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
יפה. בקצב הזה, עוד שנה אני יכול להרשות לעצמי איזה 65 אינץ' במקום ה- EC939 הנוכחית.
גם בדיוק באה עלינו לטובה (כצרכנים בכלל) הודעה מ- LG Display שהם מקימים בקוריאה מפעל פאנלים חדש, דור 10.5, בעלות של כ- 2.5 מילארד דולר. המטרה העיקרית של המפעל החדש היא ייצור זכוכיות אם גדולות בהרבה ממה שהיה אפשרי עד עכשיו, קח שגם מחירי הפאנלים הגדולים מ- 65 אינץ' יהיו יותר ברי השגה. הם מדברים שם על פאנלים גדולים ב- 80 אחוז ביחס לפאנלים הנוכחיים. גם בלי קשר לגודל הפאנלים, הביקוש הולך וגדל ובמתכונת הנוכחית הם לא יעמדו בביקוש. כאשר המפעל הזה יתחיל לעבוד + בשילוב עם ירידות מחיר כלליות שיתרחשו עם הזמן - אז נתחיל לראות מסכים הרבה יותר זולים לעמך.
מקור:
http://www.lgdisplay.com/eng/prcenter/n ... MgtNo=5086
גם בדיוק באה עלינו לטובה (כצרכנים בכלל) הודעה מ- LG Display שהם מקימים בקוריאה מפעל פאנלים חדש, דור 10.5, בעלות של כ- 2.5 מילארד דולר. המטרה העיקרית של המפעל החדש היא ייצור זכוכיות אם גדולות בהרבה ממה שהיה אפשרי עד עכשיו, קח שגם מחירי הפאנלים הגדולים מ- 65 אינץ' יהיו יותר ברי השגה. הם מדברים שם על פאנלים גדולים ב- 80 אחוז ביחס לפאנלים הנוכחיים. גם בלי קשר לגודל הפאנלים, הביקוש הולך וגדל ובמתכונת הנוכחית הם לא יעמדו בביקוש. כאשר המפעל הזה יתחיל לעבוד + בשילוב עם ירידות מחיר כלליות שיתרחשו עם הזמן - אז נתחיל לראות מסכים הרבה יותר זולים לעמך.
מקור:
http://www.lgdisplay.com/eng/prcenter/n ... MgtNo=5086
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
·טלHD כתב:אלו לא היו המחירים גם לפני ה"עדכון"?
ולמען הסדר הטוב...כדאי שתוסיף בכותרת גם "LG"...
אלה מחירי ה"רחוב" שקיימים כבר כשבועיים , לא יודע מה היה לפני זה.
יש גם OLED מתצוגה מודל ישן יחסית (910) FHD אבל במחיר של כ- 5.7K :
http://www.wallashops.co.il/%D7%98%D7%9 ... CG55EG910Y
@miki775
ההבדלים בין דגמי 2016 ל 2017 לא ממש מצדיקים תוספת של 4000-5000 שקלים (לדגם 65 אינץ'), לפחות לדעתי.
אני חושב שגם במחירים הנוכחיים, אם אפשר להשיג דגם של 2016 במחיר טוב, הוא יהיה עדיף בסופו של דבר.
הבדל באינפוט לאג של 8 מ"ס ועוד 50 ניטס לא שווים לטעמי 4000 שקלים, אבל כל אחד והעדפותיו =]
ההבדלים בין דגמי 2016 ל 2017 לא ממש מצדיקים תוספת של 4000-5000 שקלים (לדגם 65 אינץ'), לפחות לדעתי.
אני חושב שגם במחירים הנוכחיים, אם אפשר להשיג דגם של 2016 במחיר טוב, הוא יהיה עדיף בסופו של דבר.
הבדל באינפוט לאג של 8 מ"ס ועוד 50 ניטס לא שווים לטעמי 4000 שקלים, אבל כל אחד והעדפותיו =]
·Tomerco כתב:@miki775
הבדל באינפוט לאג של 8 מ"ס ועוד 50 ניטס לא שווים לטעמי 4000 שקלים, אבל כל אחד והעדפותיו =]...
תיכף יבוא ACC800 ויסביר לך כמה אתה טועה
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
ההתלבטות לא תהיה כזו רלוונטית עוד מאחר וסדרה 6 כבר אמורה לצאת מהמלאי אוטוטו.
זה עניין של ימים או שבועות בודדים עד שלא יהיה לה זכר ככה או ככה.. (אם לא יצאה כבר)
זה עניין של ימים או שבועות בודדים עד שלא יהיה לה זכר ככה או ככה.. (אם לא יצאה כבר)
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
·Tomerco כתב:@miki775
הבדל באינפוט לאג של 8 מ"ס ועוד 50 ניטס לא שווים לטעמי 4000 שקלים, אבל כל אחד והעדפותיו =]...
אם נראה לך שכל ההבדל בין הסדרות זה "50 ניטס" אז כנראה שהמסכים האלה לא בשבילך מלכתחילה.
ממליץ לך בשלב ראשון לקרוא את הסקירה שעלתה כאן באתר על סידרה 7 ותלמד קצת יותר על ההבדלים.
@acc800
קראתי את הביקורת באתר וגם ביקורות בחו"ל ובכולם אומרים שהתוספת הכספית לא שווה את ההבדלים.
אני פשוט חושב שתמיכה ב120hz ב 1080, 8 מ"ס, ניגון תכנים ב24p שעובד מעט יותר טוב ומעט שיפור בבהירות שווים לי הבדל כזה במחיר.
קראתי את הביקורת באתר וגם ביקורות בחו"ל ובכולם אומרים שהתוספת הכספית לא שווה את ההבדלים.
אני פשוט חושב שתמיכה ב120hz ב 1080, 8 מ"ס, ניגון תכנים ב24p שעובד מעט יותר טוב ומעט שיפור בבהירות שווים לי הבדל כזה במחיר.
·Tomerco כתב:@acc800
אני פשוט חושב שתמיכה ב120hz ב 1080, 8 מ"ס, ניגון תכנים ב24p שעובד מעט יותר טוב ומעט שיפור בבהירות שווים לי הבדל כזה במחיר....
פספסת כמה וכמה הבדלים אבל עזוב כדאי שתמהר לרכוש סידרה 6 לפני שיגמר.
אחרת תאלץ להתקע עם סידרה 7 יקרה להחריד רחמנא ליצנא