אשמח לקבל המלצה למסך 60-65" אינץ תקציב עד 6000 ש"ח.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20186
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2608 פעמים
- יצירת קשר:
M7000
תודה על התגובה
@TheCoolest
·האם ממליץ מניסיון אישי? קצת מפחד ללכת על חברות שאני פחות מכיר לעומת הענקיות סמסונג וכו'. אמינה? איכות תמונה?
·האם ממליץ מניסיון אישי? קצת מפחד ללכת על חברות שאני פחות מכיר לעומת הענקיות סמסונג וכו'. אמינה? איכות תמונה?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
תנסה להריץ חיפוש, יש מיליון שרשורים על המסכים האלה כאן.
בנוגע לסמסונג, אז גם ממליץ להריץ חיפוש. בינתיים מה שאנחנו רואים זה סיפורי זוועה על השירות של אלקטרוניקס פרו (נותן השירות של סמליין).
חוץ מזה, בתקציב שלך תתקשה למצוא משהו טוב יותר בגודל הזה.
בנוגע לסמסונג, אז גם ממליץ להריץ חיפוש. בינתיים מה שאנחנו רואים זה סיפורי זוועה על השירות של אלקטרוניקס פרו (נותן השירות של סמליין).
חוץ מזה, בתקציב שלך תתקשה למצוא משהו טוב יותר בגודל הזה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
לא הייתי הולך על דגמים ישנים יותר של אף חברה. אין בהם תמיכה ב-HDR, וזה הופך אותם ללא רלוונטיים (מבחינתי) במידה ולא מתוכנן שדרוג\החלפה בזמן הקרוב.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9464
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1147 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
@TheCoolest
הי ארתור
חשבתי שגם ב M7000 אין תמיכה ב HDR לא? כלומר אני יודע שעל הנייר יש לה אבל מכל השירשורים שקראתי חשבתי שבפועל היא לא תומכת ושצריך לקמבן איזו קושחה אירופאית כלשהי כדי שזה יפעל
הי ארתור
חשבתי שגם ב M7000 אין תמיכה ב HDR לא? כלומר אני יודע שעל הנייר יש לה אבל מכל השירשורים שקראתי חשבתי שבפועל היא לא תומכת ושצריך לקמבן איזו קושחה אירופאית כלשהי כדי שזה יפעל
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
למען האמת לא התעמקתי בנושא הזה לפרטי פרטים, אך לפי הביקורות שקראתי היא כן תומכת ב-HDR.
חוץ מזה, קראתי פה שסוף סוף הגיעה קושחה ישראלית שגם כן אמורה לתמוך ב-HDR.
בכל אופן, עדכון קושחה דורש 5 דקות להעתיק אותה לכונן USB, להכניס אותו למסך ולהדליק אותו כדי לשדרג. זה לא כזה מסובך.
חוץ מזה, קראתי פה שסוף סוף הגיעה קושחה ישראלית שגם כן אמורה לתמוך ב-HDR.
בכל אופן, עדכון קושחה דורש 5 דקות להעתיק אותה לכונן USB, להכניס אותו למסך ולהדליק אותו כדי לשדרג. זה לא כזה מסובך.