התחדשתי denon avr-x4300h
אז הוא עוד לא חובר עובד על זה עכשיו.
צילמתי כל מה שמגיע ובהשוואה בגודל מול הפיוניר
בקיצור הוא כבד מאוד מראה יוקרתי 9.2 ערוצים מפחיד להסתכל עליו שאתה רואה תפיוניר לידו.
בהמשך אני יגיד עם הצליל שונה ויעדכן.
הרסיבר יחובר ל7.1 כי לא עשיתי הכנה ל9.1 אולי בהמשך תמיד טוב אופציה פתוחה.
רק שאני לא יתאכזב 😉
צילמתי כל מה שמגיע ובהשוואה בגודל מול הפיוניר
בקיצור הוא כבד מאוד מראה יוקרתי 9.2 ערוצים מפחיד להסתכל עליו שאתה רואה תפיוניר לידו.
בהמשך אני יגיד עם הצליל שונה ויעדכן.
הרסיבר יחובר ל7.1 כי לא עשיתי הכנה ל9.1 אולי בהמשך תמיד טוב אופציה פתוחה.
רק שאני לא יתאכזב 😉
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9067
- נתן תודות: 1587 פעמים
- קיבל תודות: 1355 פעמים
מגניב !!
אכן המעבר מ- 7 ל- 9 הוא בעיקר בעומק ובמשקל של הרסיבר.
יאללה, חברהו ותן לנו רשמהו, אחרי כיולהו...
יאללה, חברהו ותן לנו רשמהו, אחרי כיולהו...
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
טוב אז ככה יוצאים לי צלילים שלא שמעתי בחיים ועם אותם שירים.
יש כמה בעיות.
הרסיבר מגביל אותי בווליום מה הכוונה הגברתי את הערוצים של הרמקולים עם הווליום היה מגיע עד 85. אז עכשיו הוא מוגבל ל71.
הסאב נשמע כאילו הוא מתפוצץ גם בווליום ממש נמוך. מדובר על PB13U וזה נשמע כאילו הוא נחנק!!!.
בכלליי שומעים מצויין.
עכשיו ככה אין אופציות כמו בפיוניר אז אצטרך עזרה. שומרים פה שבת בבית אז נגיד ואני רואה טלוויזיה איך אני מפעיל רק תסראונד שיפעלו?
ושוב תודה לכולם!!! ותודה לעוזרים בנושא.
לעבור מפיוניר ב800 שקל למפלצת הזאת מרגישים הרבה הבדל.
הרסיבר הזה4300 משחרר חום בגלל זה כולו פתוח ככה?
יש כמה בעיות.
הרסיבר מגביל אותי בווליום מה הכוונה הגברתי את הערוצים של הרמקולים עם הווליום היה מגיע עד 85. אז עכשיו הוא מוגבל ל71.
הסאב נשמע כאילו הוא מתפוצץ גם בווליום ממש נמוך. מדובר על PB13U וזה נשמע כאילו הוא נחנק!!!.
בכלליי שומעים מצויין.
עכשיו ככה אין אופציות כמו בפיוניר אז אצטרך עזרה. שומרים פה שבת בבית אז נגיד ואני רואה טלוויזיה איך אני מפעיל רק תסראונד שיפעלו?
ושוב תודה לכולם!!! ותודה לעוזרים בנושא.
לעבור מפיוניר ב800 שקל למפלצת הזאת מרגישים הרבה הבדל.
הרסיבר הזה4300 משחרר חום בגלל זה כולו פתוח ככה?
·avihuli כתב:מגניב !!
יאללה, חברהו ותן לנו רשמהו, אחרי כיולהו......
אני מחובר עם 5.1 ושאני יעבור חדר אני יחובר ל7.1 בגלל ההכנות 9.2 כבד עליי לחדר של 17 מטר מרובע פתוח עם זוויות החדר עצמו הוא 4על3 ו17 מטר בחלל פתוח
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5183
- נתן תודות: 1068 פעמים
- קיבל תודות: 704 פעמים
@GMTK
·איזה כייף...
תתחדש ותהנה
·איזה כייף...
תתחדש ותהנה
·במצב סטריאו אמור להיות סאב (אני לא זוכר שיש אפשרות להגדיר אותו LFE בלבד), ב direct אין כזה דבר סאב (זה מנתק את המעגלים של הפרוססינג), מצב סטריאו טהור.GMTK כתב:טוב עשיתי עידכון ואז נפתח לי האופציות שדיברת עליהם אבל כבר מאוחר להרביץ וולים.
אבל עכשיו במצב סטריאו אין סאב כאילו לא פעיל. מה אפשר לעשות?
ועוד שאלה איך אני פותח את מצב הפאס טרו? שהרסיבר כבוי?...
לא זוכר לגבי פאס טרו, נדמה לי שזה הדיפולט אצלי (אבל מי זוכר, יש לי את הרסיבר הזה כבר שנים.. זה סוס עבודה
·ido22 כתב:·במצב סטריאו אמור להיות סאב (אני לא זוכר שיש אפשרות להגדיר אותו LFE בלבד), ב direct אין כזה דבר סאב (זה מנתק את המעגלים של הפרוססינג), מצב סטריאו טהור.......
לא זוכר לגבי פאס טרו, נדמה לי שזה הדיפולט אצלי (אבל מי זוכר, יש לי את הרסיבר הזה כבר שנים.. זה סוס עבודה...
סבבה עוד קצת משחק איתו ואני ילמד מצויין.
הסאב היה מוגד רק בLFE עשיתי אותו LFE +MAIN משו כזה והוא הפעיל אותו.
עכשיו נשאר לי ללמוד איך אני עושה ניטרול לרמקולים שהם כל הבמה הקידמית כולל הסאב ולהפעיל רק את הסראונד ושיקבלו צליל מלא.