ברשותי טלביזית סמסונג
UE65KS8500 ובעוד שאני מאוד מרוצה מהטלביזיה
גיליתי היום דבר מעצבן מאוד!
האפלקצית נטפליקס המותקנת על הטלביזיה אינה תומכת בעברית!
דבר זה מאוד מאכזב שכן במידה וידעתי זו קודם לרכישה הייתי שוקל טלביזיה חכמה של חברה אחרת שכן אפלקצית נטפליקס זה אחד היתרונות של טלביזיה חכמה
מישהו מצא דרך לעקוף את זה???
איזה מעצבן זה
נערך לאחרונה על ידי Nash13 ב 07/08/2017 9:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
ברשותי טלביזית סמסונג
UE65KS8500 ובעוד שאני מאוד מרוצה מהטלביזיה
גיליתי היום דבר מעצבן מאוד!
האפלקצית נטפליקס המותקנת על הטלביזיה אינה תומכת בעברית!
דבר זה מאוד מאכזב שכן במידה וידעתי זו קודם לרכישה הייתי שוקל טלביזיה חכמה של חברה אחרת שכן אפלקצית נטפליקס זה אחד היתרונות של טלביזיה חכמה
מישהו מצא דרך לעקוף את זה???
איזה מעצבן זה
...
טעות בידך ידידי, יש לי את הטלויזיה הזו בבית ואין בעיה להפעיל כתוביות בעברית באפליקציה המובנית של נטפליקס.
גם אני עם KS8500 ועובד מצויין כתוביות\דיבוב etc...
אתה משתמש ב VPN כלשהו?
אם לא עוזר לך פשוט כנס לתפריט ותעשה ריסט ל SMURTHUB דרך SUPPORT---RESET
ותתקין ושוב.
א ושלחילופין לך דרך הטלוויזיה ל NOC.CO.IL ותן את הכתובת שאתה מגיע אליה מהאתר.
אז בסופו של דבר הכותביות כן עבודות וההערה שרשומה בתחילת האפלקציה מתייחסת אך ורק לנושא האי תמיכה בבמשק בעברית
לשם שינוי אני רוצה לציין לטובה את השירות של סמסונג ישראל שביררו את הנושא עבורי ורשומי לי את התגובה הבאה:
היי שי,
תודה שפנית אלינו עם הנושא.
לאחר בדיקה שבוצעה מול שירות הלקוחות של NETFLIX, תועבר הנחייה בימים הקרובים להמנע מהטעייה של לקוחות בנושא גרסת האפליקציה או עדכוני תוכנה הנוגעים לטלוויזיה החכמה.
הפיתוחים האחרונים של אפליקציית NETFLIX הנוגעים לשפה העברית כדלהלן:
- דגמי 2015 ואילך הכוללים מערכת הפעלה TIZEN, תומכים בכתוביות בעברית.
- דגמי 2017 ואילך תומכים בממשק בעברית.
סמסונג מהווה פלטפורמה לכלל האפליקציות ומנסה לתמוך בצורה רחבה ככל האפשר בתכונות העדכניות ביותר.
הדגם הספציפי שרכשת הינו מסדרת 2016, שנכון לעכשיו אינו מתוכנן לתמוך בממשק בעברית.
החלטה זו, כפי שציינו, נתונה בידי בעלי אפליקציית NETFLIX בלבד.
קיימות אפליקציות VOD נוספות הזמינות בדגמי 2016 ותומכות בממשק וכתוביות בעברית, כגון: Smart> (כולל ערוצים ו-VOD), אפליקציית WallaVOD, אפליקציית MakoTV ועוד.
תודה ויום נעים.