VR600 - לא לקנות מבנדה שום מודם אלחוטי

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
michanisani פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 120
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #1 

לצערי לא שמתי לב שישנה אזהרה באתר זה שבנדה לא מאפשרת עדכונים למודם בגלל מגבלת משרד התקשורת ל5G
אני רוצה לחדד את האזהרה , אין סיכוי לקבל מהם שום עזרה בנושא.
לדעתי הם היו חייבים לפרסם את העובדה שהם לא מאפשרים עדכונים למודם, ואתה תקוע עם כל הבאגים.
הם גם לא מוכנים להחזר כספי.
אני בודק את העניין מול עו"ד להגשת תביעה משפטית עקב הסתרת מידע מהותי לפני רכישה.

ניסיתי לחפש הוראות צריבה JTAG ל VR600 גרסה V1, ולא מצאתי
האם מישהו צרב את ה FIRMWARE של המודם הזה ?
תודה

CUTNPASTE
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
תגובות: 260
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #2 

תנסה להחזיר ולדרוש גרסה V2, עבורה יש פריצה עובדת (מתקינים OPENWRT, ואז חוזרים לגרסה אוניברסאלית פתוחה). אגב בזמנו התכתבתי עם TPLINK והם אמרו לי שלא יגוע להם על נעילה בפני עדכונים למוצרים שלהם, ושזה כנראה נעשה ללא אישור עי התקנת קושחה שהיא MODDED שחוסמת עדכונים. היה כאן שרשור על המודם הזה. נראה לי שאותו בחור הצליח לקבל מהם את הכסף חזרה לאחר שאיים בתביעה... פשוט צריך לבדוק שלמוצר ה TPLINK שרוכשים יש תמיכת OPENWRT לפני שרוכשים, כי אז קל לשחרר את החסימה ולהפוך אותו למכשיר אוניברסאלי שניתן לעדכן מאתר TPLINK בלי הגבלה.. מבחינת בנדא מגנטיק, הם מחוסים, כי הם מוכרים לך ראוטר\מודם שאמור לעשות את המינימום הנדרש וזה התחבר לאינטרנט. אם יש בו פצ'רים שלא עובדים בגלל קושחה, זו בעיה שלך במחינתם... פעם היה קל לרכוש מוצר כזה בחצי מחיר מאמזון, היום משרד התקשורת חסם את זה, ואמזון כבר לא שולחים מוצרים כאלו לישראל כי הם נתקעים ולא משוחררים... אגב אותו הסיפור קורה גם עם רסיברים. הם נתקעים למש חודשים במכס... לדעתי יש תיאום בין יבואנים למשרד התקשורת כדי לצמצם הפסדים על הזמנות מחול...

michanisani פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

@CUTNPASTE
·תודה
פניתי לבנדה להחלפת מודם
אם לא יעזור , נעבור לתביעה משפטית. זה עניין עקרוני של ספק שלא חושף את כל האמת ומוכר מוצר פגום ביודעין

CUTNPASTE
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול

שליחה #4 

מאיזו חנות קנית? אם זה מחנות הוגנת כגון איבורי, לא אמורה להיות בעיה להחליף אותו מודם אחר, אם זה KSP, אז חבל על המאמץ..

michanisani פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

@CUTNPASTE
·לצערי מ KSP
פעם ראשונה ואחרונה

michanisani פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

@michanisani
·בנדה מוכנים להחליף את המודם לגרסה V2
איפה ישנם הוראות להתקנת OPEN WRT
לא מצאתי באתר שלהם
תודה מראש

נאבקבמודמים
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #7 

חברים אני רוצה לקנות את המודם ראוטר vr600 archer, הבעיה שאני קורא כאן בפורומים את כל האזהרות וחוות דעת השליליות כל החסימה הישראלית.
אז השאלה היא האם לקנות ויש פתרון איך לתקן, אחרת אני אוותר על הקניה. אשמח לעזרה

amitur91
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 69
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #8 

אני גם מעוניין לרכוש את המודם הנ"ל מksp..

האם יש לכם המלצה לקנות מחנות אחרת, ולבקש גרסא ספציפית של הראוטר? V2?

CUTNPASTE
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול

שליחה #9 

בבדיקה שנייה, אין ממש פתרון. גרסה V1 מגיעה עם קושחה ישראלית ישנה מאד ואין לה עדכונים וכנראה לא יהיו כי מבחינת בנדא המכשיר עובד כי ניתן לגלוש והסיפור נגמר. גרסה V2 מגיעה עם קושחה ישראלית חסומה גם, אך גרסה "עדכנית" לייתר דיוק גרסה ראשונית מ 2017. עדיין אין ל V2 גרסאות חדשות באתר TPLINK אז נכון לעכשיו הגרסה הישראלית תואמת לאירופאית, עד שהחברה עצמה תוציא עדכון שלא יעבוד בגרסה הישראלית... בקיצור, נראה שצריך או להזמין מאמזון או לעבור לחברה חלופית בארץ..

נאבקבמודמים
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #10 

CUTNPASTE כתב:בבדיקה שנייה, אין ממש פתרון. גרסה V1 מגיעה עם קושחה ישראלית ישנה מאד ואין לה עדכונים וכנראה לא יהיו כי מבחינת בנדא המכשיר עובד כי ניתן לגלוש והסיפור נגמר. גרסה V2 מגיעה עם קושחה ישראלית חסומה גם, אך גרסה "עדכנית" לייתר דיוק גרסה ראשונית מ 2017. עדיין אין ל V2 גרסאות חדשות באתר TPLINK אז נכון לעכשיו הגרסה הישראלית תואמת לאירופאית, עד שהחברה עצמה תוציא עדכון שלא יעבוד בגרסה הישראלית... בקיצור, נראה שצריך או להזמין מאמזון או לעבור לחברה חלופית בארץ..
...
אני קניתי את המכשיר לפני כמה ימים, גירסה 2 מ ksp, והצלחתי לעדכן כרגיל. בדקתי והגירסה שונתה בהצלחה.
לפני הקנייה ביקשתי לראות את תחתית הקופסה שם היה רשום ver 2.0

michanisani פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

עדכון

שליחה #11 

בנדא הסכימו להחליף את המודם VR600 לגירסה V2
המודם בגירסה V2 פתוח לעידכונים
תודה