חווית צפיה בחודש חינם של נטפליקס בעברית
היי
רציתי לשתף אותכם בחווית הצפיה ואני חייב להגיד שהיא טובה מאוד ועם איכות תמונה מאוד יפה , יש גם סדרות קוראיוניות והודיות איכותיות , גם סרטים הודים מלא וקוראיניות .
לא היתי אומר שיש מבחר רב של סדרות וסרטים אבל זה רק ביגלל מניעה של חברות יס והכבלים המאפיונרים הארורים שעושים את המוות לנטפלקיס וחבל מאוד שאין פה ממשלה שפשוט תעמיד אותם על מיקומם ולא מעניין אותי זכויות יוצרים וכל השטויות האלו של יס והוט, נטפליקס יכולה להיות מושלמת אם לא היה את כל הבלאגן המושחת הזה.
התרגום בעברית עובד מושלם והזרימה ממש מושלמת ללא תקיעות , המלצה שלי היא צפיה רק דרך דפדפן של ווינדוס 10 החדש שרק בו רואים באמת את עומק הצבעים ו1080P , בדוק.
בסה"כ מומלץ לפי דעתי להתחבר לנפליקס עבור סכום של 39 ש"ח בחודש .
רציתי לשתף אותכם בחווית הצפיה ואני חייב להגיד שהיא טובה מאוד ועם איכות תמונה מאוד יפה , יש גם סדרות קוראיוניות והודיות איכותיות , גם סרטים הודים מלא וקוראיניות .
לא היתי אומר שיש מבחר רב של סדרות וסרטים אבל זה רק ביגלל מניעה של חברות יס והכבלים המאפיונרים הארורים שעושים את המוות לנטפלקיס וחבל מאוד שאין פה ממשלה שפשוט תעמיד אותם על מיקומם ולא מעניין אותי זכויות יוצרים וכל השטויות האלו של יס והוט, נטפליקס יכולה להיות מושלמת אם לא היה את כל הבלאגן המושחת הזה.
התרגום בעברית עובד מושלם והזרימה ממש מושלמת ללא תקיעות , המלצה שלי היא צפיה רק דרך דפדפן של ווינדוס 10 החדש שרק בו רואים באמת את עומק הצבעים ו1080P , בדוק.
בסה"כ מומלץ לפי דעתי להתחבר לנפליקס עבור סכום של 39 ש"ח בחודש .
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
- הוט לא עושים לנטפליקס את המוות, הם הולכים להציע שת"פ איתם.
- למה דפדפן ולא את האפליקציה ל-Windows 10?
- למה דפדפן ולא את האפליקציה ל-Windows 10?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- nirzon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1352
- נתן תודות: 83 פעמים
- קיבל תודות: 192 פעמים
אני מעדיף את הצורה שנטפליקס מופיעים בדפדפן. אני משתמש באפליקציה רק אם אני רוצה לצפות בסראונד.
יש כמה נקודות מאד מעצבנות באפליקציה:
1. המידע שהם נותנים בה על הסרטים והסדרות חלקי (לעומת הדפדפן). חסר למשל שפות התרגום.
2. אני לא מבין מדוע לא ניתן לשלוט על האפליקציה עם המקלדת, אלא רק עם העכבר (מה שלא מאפשר לשלוט באפליקציה עם שלט רחוק).
3. כשעוברים לצפיה בסידרה במצב של מסך מלא, האפליקציה חוזרת למצב של חלון כשהיא עוברת לפרק הבא (מה שלא קורה עם הדפדפן).
יש כמה נקודות מאד מעצבנות באפליקציה:
1. המידע שהם נותנים בה על הסרטים והסדרות חלקי (לעומת הדפדפן). חסר למשל שפות התרגום.
2. אני לא מבין מדוע לא ניתן לשלוט על האפליקציה עם המקלדת, אלא רק עם העכבר (מה שלא מאפשר לשלוט באפליקציה עם שלט רחוק).
3. כשעוברים לצפיה בסידרה במצב של מסך מלא, האפליקציה חוזרת למצב של חלון כשהיא עוברת לפרק הבא (מה שלא קורה עם הדפדפן).
·באפליקציה לא רואים טוב כמו בדפדפן , בדוק.pixies כתב:- הוט לא עושים לנטפליקס את המוות, הם הולכים להציע שת"פ איתם.
- למה דפדפן ולא את האפליקציה ל-Windows 10?...
למה בדיוק הכוונה לשיתוף עם הוט?
נערך לאחרונה על ידי rony1234 ב 31/07/2017 9:48, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
לגבי השת"פ:rony1234 כתב:·באפליקציה לא רואים טוב כמו בדפדפן , בדוק.......
למה בדיוק הכוונה לשיתוף עם הוט?...
https://www.calcalist.co.il/marketing/a ... 36,00.html
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"