Pioneer-vsx-49tx או AX4
לא רשום שם כלום חוץ ממידע ברור מאליו , לא כתוב עושה/לא עושה UPSCALING/UPCONVERSION לקומפוננט.
לא כתוב כלום לגבי RC מלבד לזה שיש ...אין DPLIIX ? ? קיצר לא ברור העניין הזה. . .. אם מישהו מכיר איזה לינק לסקירה של הרסיבר הזה אני אשמח (עדיף בעברית)....ואם מישהו מכיר אותו (מה שנקרא היכרות אישית) אני אשמח עוד יותר
לא כתוב כלום לגבי RC מלבד לזה שיש ...אין DPLIIX ? ? קיצר לא ברור העניין הזה. . .. אם מישהו מכיר איזה לינק לסקירה של הרסיבר הזה אני אשמח (עדיף בעברית)....ואם מישהו מכיר אותו (מה שנקרא היכרות אישית) אני אשמח עוד יותר
נכון, זה דגם הכי גבוה אבל מאד ישן. אם הוא המקביל של Ax10 - אז אחריו היו עוד שניים: Ax10i (בו כבר יש iLink) ו- Ax10Ai. לצערי, Pioneer ויתרה על הרסיברים ברמה הזו (לפחות בשוק האירופאי). הדגם הכי גבוה שלהם היום נחות אפילו מ- Ax5Ai (מבחינת סאונד)...אוריאל כתב:מוזר...זה הדגם הגבוהה ביותר שלהם , נכון?
ממתי הוא?מתי הם מוציאים חדש?אין HDMI....אין I-LINK....מה הולך שם?...
למה מאוד ישן ? אני מבין מהם שהרסיבר מגיע בגרסת בסיס שפשוט אפשר לשדרג אותה ואז מקבלים את כל החיבורים
בכל אופן יש בו את כל מה שיש ברסיבר גם היום (חוץ מUPSCALING) .כולל RC כולל שלט LCD לומד כולל UPCONVERSION כולל THX ULTRA2 (לטענתם זה הרסיבר היחיד בעולם היום שקיבל את התואר הזה). . . ישן ישן , אבל בהמה
בכל אופן יש בו את כל מה שיש ברסיבר גם היום (חוץ מUPSCALING) .כולל RC כולל שלט LCD לומד כולל UPCONVERSION כולל THX ULTRA2 (לטענתם זה הרסיבר היחיד בעולם היום שקיבל את התואר הזה). . . ישן ישן , אבל בהמה
השאלה הקריטית בעניין היא היכן הוא עומד ביחס לרסיברים החדשים של חברות אחרות...
בא נגיד שמניחים אותו עכשיו מול ימהה 2700 ודנון 3806 (אלו הרסיברים האחרים שאהבתי) , מה ירשים יותר. . .
אמנם הוא בנוי לתפארת וכל זה .. . אבל האם הפער בין 5 השנים בניהם לא קריטי לרעתו באיכות הצליל במוסיקה בעיקר?
בא נגיד שמניחים אותו עכשיו מול ימהה 2700 ודנון 3806 (אלו הרסיברים האחרים שאהבתי) , מה ירשים יותר. . .
אמנם הוא בנוי לתפארת וכל זה .. . אבל האם הפער בין 5 השנים בניהם לא קריטי לרעתו באיכות הצליל במוסיקה בעיקר?
שמע, תלוי למה אתה קונה את הרסיבר. בגדול, ברסיבר יש שני "ערוצים": אנלוגי ודיגיטאלי. מה שיקר באמת – זה הערוץ האנלוגי, וברסיברים ברמות שונות משתמשים ברכיבים ברמה שונה. לכן בספק שרסיברים שעלותם כ-10000 ש"ח ( כמו Ax4,2700, 3805) יוכלו להתקרב בסאונד האנלוגי לרמה של Ax10 היקר מהם יותר מפי שניים– אף על פי הגיל המכובד של האחרון. לכן אם אתה מתכוון לשמוע מוסיקה "אנלוגית" (קלאסיקה, ג'ז) - כדאי לך ללכת על Ax10.
אם מטרתך העיקרית היא קולנוע ביתי עם עיבוד תמונה מינימליסטי ומוסיקה אלקטרונית (כל זה מעובד בערוץ הדיגיטאלי) – יכול להיות שכדאי לך ללכת על רסיברים זולים יותר אבל חדשניים (מאלה שציינת) – כי טכנולוגיה דיגיטאלית מתפתחת כל הזמן והיא גם זולה, לכן אין בעיה ליישם את ההישגים החדשים ברסיברים חדשים. יכול להיות שבתחום הזה אותם ה- Ax4,2700, 3805 יהיו טובים מ-AX10.
אם מטרתך העיקרית היא קולנוע ביתי עם עיבוד תמונה מינימליסטי ומוסיקה אלקטרונית (כל זה מעובד בערוץ הדיגיטאלי) – יכול להיות שכדאי לך ללכת על רסיברים זולים יותר אבל חדשניים (מאלה שציינת) – כי טכנולוגיה דיגיטאלית מתפתחת כל הזמן והיא גם זולה, לכן אין בעיה ליישם את ההישגים החדשים ברסיברים חדשים. יכול להיות שבתחום הזה אותם ה- Ax4,2700, 3805 יהיו טובים מ-AX10.