הגה ל PS 4 PRO

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
istarmini פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17930
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #1 

אהלן

מתלבט בין הלוגיטק G29 ,עם ידית ההילוכים, לבין ה Thrustmaster T300 RS GT Edition ללא ידית ההילוכים

הבנתי שיש מנוף, בכל אחד מצידי ההגאים האלו ,שמשמש להעברת הילוכים לכן לא סגור שצריך את ידית ההילוכים החיצונית.

מה דעתכם?

niko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4966
שם מלא: איתן
נתן תודות: 912 פעמים
קיבל תודות: 452 פעמים

שליחה #2 

היי יואב, היה לי לוגיטק G25(אותו עיקרון) ולא זכור לי שהשתמשתי בידית הילוכים, אולי פעמים בודדות.......השימוש במנופים במשחקים
בעיני יותר נוח/עדיף.
להבדיל,בחיים האמיתיים אני רק עם ידני :P
2 הסנט שלי...
8)
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140

istarmini פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #3 

niko כתב:היי יואב, היה לי לוגיטק G25(אותו עיקרון) ולא זכור לי שהשתמשתי בידית הילוכים, אולי פעמים בודדות.......השימוש במנופים במשחקים
בעיני יותר נוח/עדיף.
להבדיל,בחיים האמיתיים אני רק עם ידני :P
2 הסנט שלי...
...
·

הסיפור שלי מצחיק.
ה g29 היה לא מזמן בדיל באמזון אנגליה ב 750 ש״ח עד הבית.
חשבתי וחשבתי וחשבתי והחלטתי לקנות אבל ? צודק , פספסתי את הדיל חחחחח
אבל את ההילוכים הספקתי לקנות בכ 150 ש״ח אצלי ולכן עכשיו יש לי הילוכים , משחק, ps4 , מקרן והגה ? מי צריך אותו בכלל חחחחח חחחח

בעודי ממתין לדיל נוסף התחלתי לקרוא ולבדוק לעומק יותר ואז צץ לו הטראסטמאסטר הזה שהוא יקר יותר אבל אני קורא שהוא, כנראה עדיף.

במידה וארכוש את ההילוכים שלו בכלל המחיר ממריא.

את הידית של הלוגיטק אני עדין יכול להחזיר לאמזון ולספוג את עלות המשלוח.

אז עכשיו אני בדילמה

מה עושים ?

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9065
נתן תודות: 1584 פעמים
קיבל תודות: 1354 פעמים

שליחה #4 

תשחק עם רכב אוטומט, חחח...
;-)
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

istarmini פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #5 

avihuli כתב:תשחק עם רכב אוטומט, חחח...
;-)
...
·

אתה מכיר רכב אוטומט בלי הגה ? חחחחח חחחחח חחחחח

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #6 

istarmini כתב:
...
...
·

אתה מכיר רכב אוטומט בלי הגה ? חחחחח חחחחח חחחחח
...
שלום, שלום. לא משהו רציני...

ועכשיו ברצינות: אי אפשר להשתמש בידית הילוכים מסוג x והגה מסוג y ?

אם לא, הייתי מנסה לרכוש את ההגה "העדיף" ומוכר את הידית הילוכים. ואם הידית תהיה חסרה לי אז קונה בהמשך..
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

Yuval11
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 365
שם מלא: Yuval11
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #7 

יש לי g29 ואני משתמש בהילוכים שמאחורי ההגה וזה ממש כיף, עם המשחק של פורמולה 1 שתכננת לקנות זה גם יתאים יותר למציאות ;)
יש לי שאלה אחרת, והיא למה אתה מתכנן לחבר את ההגה? איזה כסא שולחן תכננת שישמש אותו?

istarmini פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #8 

Yuval11 כתב:יש לי g29 ואני משתמש בהילוכים שמאחורי ההגה וזה ממש כיף, עם המשחק של פורמולה 1 שתכננת לקנות זה גם יתאים יותר למציאות ;)
יש לי שאלה אחרת, והיא למה אתה מתכנן לחבר את ההגה? איזה כסא שולחן תכננת שישמש אותו?
...
·תודה

לגבי ה G29 אני קורא ברשת שהוא מרעיש יחסית להגה המתחרה וזה בגלל שההתנגדות שלו מבוססת על הנעה ישירה ולא על רצועות .

האם הרעש מפריע?

לענין השולחן אז אצלי זה מאוד פשוט.
יש לי כורסאות קולנוע בחדר קולנוע ולכן אני בונה שולחן שיורכב מפלטה ברוחב הכורסא ועומק של כ 40 ס"מ עם 2 פלטות (האחת לימין והשניה לשמאל) שתשמשנה כרגלים ותכנסנה בין הכורסאות, קומבינה פשוטה .בימים הקרובים אקפוץ לנגריה לרכוש 3 פלטות עץ מלא כבדות ואבנה את השולחן הפשוט הזה.

לגבי המשחק קניתי בשלב ראשון את זה
https://www.amazon.fr/gp/product/B01CUA ... UTF8&psc=1

אני ממתין ל F1 גירסת 2017 שאמור לצאת בקרוב ואז אזמין אותו.
נערך לאחרונה על ידי istarmini ב 31/07/2017 7:40, נערך פעם 1 בסך הכל.

niko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #9 

בוקר טוב, Yuval11 צודק.....במכוניות כמו F1 קשה עד בלתי אפשרי להשתמש בידית הילוכים.
היה לי סטנד ייעודי להגה וההילוכים(ללא כיסא מירוצים) וכשאחזור לעניינים אני חושב שאין תחליף לכיסא, ממליץ לך לבדוק את הנושא.
8)
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140

istarmini פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #10 

niko כתב:בוקר טוב, Yuval11 צודק.....במכוניות כמו F1 קשה עד בלתי אפשרי להשתמש בידית הילוכים.
היה לי סטנד ייעודי להגה וההילוכים(ללא כיסא מירוצים) וכשאחזור לעניינים אני חושב שאין תחליף לכיסא, ממליץ לך לבדוק את הנושא.
...
·היי

אני אסתפק בכורסא שלי היא תהיה אחלה עבור החוויה לא מתכונן להשקיע בכורסאות והתקנים מעבר, כי נניח וארכוש ,זה אומר להזיז את הכורסא הקיימת, למקם את הכיסא, לשחק ולהחליף בניהם וככה כל פעם מחדש. אני כבר לא בגיל בשביל הלוגיסטיקה הזו חחחחח

Yuval11
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #11 

רשמתי תגובה ארוכה האמת, אבל הייתה בעיה והכל נמחק :/

בקשר לרעש, יש רעש אבל לא משהו שמציק לי או שאני זוכר בתור מטרד.
ביל ההגאים אני דיי בטוח שהT300 טוב יותר מהלוג'יטק אבל לא יודע כמה יותר טוב כי לא יצא לי להשתמש בו, זה מביקורות שראיתי ביוטיוב.
אם אין לך בעיה אני חושב שהייתי הולך עליו, שוב רק מדגיש שהאני מרוצה מאוד מהg29 אבל אני בטוח שהT300 פשוט איכותי יותר.

בקשר לכסא, אתה הולך לחבר את הפלטות למעין שולחן, ואז לקדוח חורים בפלטה העליונה בשביל לחבר את ההגה עם ברגים?
אצלי בכסא יש את הפלטה שמחובר אליה ההגה ויש עוד ברזל שמחזיק את הפלסטיק של הדוושות שלא יתרחק ממך שאתה לוחץ על הדוושות.
אני יכול יותר מאוחר להוסיף תמונה אם זה יעזור.

דבר אחד שנזכרתי עכשיו הוא האם הדוושת ברקס של הT300 מתנגדת יותר ככול שאתה לוחץ עליה? זה משהו שאני לא בטוח שיש בT300 ודווקא יש בg29 וזה דיי נחמד ומוסיף לחוויה.

istarmini פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #12 

Yuval11 כתב:רשמתי תגובה ארוכה האמת, אבל הייתה בעיה והכל נמחק :/

בקשר לרעש, יש רעש אבל לא משהו שמציק לי או שאני זוכר בתור מטרד.
ביל ההגאים אני דיי בטוח שהT300 טוב יותר מהלוג'יטק אבל לא יודע כמה יותר טוב כי לא יצא לי להשתמש בו, זה מביקורות שראיתי ביוטיוב.
אם אין לך בעיה אני חושב שהייתי הולך עליו, שוב רק מדגיש שהאני מרוצה מאוד מהg29 אבל אני בטוח שהT300 פשוט איכותי יותר.

בקשר לכסא, אתה הולך לחבר את הפלטות למעין שולחן, ואז לקדוח חורים בפלטה העליונה בשביל לחבר את ההגה עם ברגים?
אצלי בכסא יש את הפלטה שמחובר אליה ההגה ויש עוד ברזל שמחזיק את הפלסטיק של הדוושות שלא יתרחק ממך שאתה לוחץ על הדוושות.
אני יכול יותר מאוחר להוסיף תמונה אם זה יעזור.

דבר אחד שנזכרתי עכשיו הוא האם הדוושת ברקס של הT300 מתנגדת יותר ככול שאתה לוחץ עליה? זה משהו שאני לא בטוח שיש בT300 ודווקא יש בg29 וזה דיי נחמד ומוסיף לחוויה.
...
·כן הולך לחבר 3 פלטות ( 1 עליונה ו 2 מהצדדים ) ויוצר שולחן פשוט. למה צריך לחבר את ההגה עם ברגים? הבנתי שיש לו שני ברגים מסתובבים כאלו, שתופסים אותו לשולחן, אתה מתכוון אליהם?

ב T300 הרגיל שמגיע עם 2 דוושות אין אבל ב GT שלהם שמגיע עם ערכת ה 3 דוושות ניתן ליצור מעין התנגדות. מביקורות שקראתי הדוושות של ה G29 נותנות אחלה חוויה .

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #13 

נהיה מעניין... 8) יואב, רוצים תמונות !!
אוף, השטויות האלה עושים חשק..

חוזר רגע שוב לציניות - איזה קסדה אתה הולך לקנות ? :P
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.

istarmini פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #14 

avihuli כתב:נהיה מעניין... 8) יואב, רוצים תמונות !!
אוף, השטויות האלה עושים חשק..

חוזר רגע שוב לציניות - איזה קסדה אתה הולך לקנות ? :P
...
לגבי הקסדה יש לי סיפור מדליק

הבן שלי כשהיה בגן היה חולה אופנועים אשכרה חולההההה.

חבר שלי ,שהיה גר בסמוך לגן ,היה לו אופנוע כבד וכמובן מבחר קסדות והוא נתן אחת מהן לבן שלי.

כל יום, אבל כל יוםםםםםםםם, בדרך חזרה מהגן הייתי חייב לשים לו הקסדה על הראש והיינו עוברים דרך החבר שלי ,שבכלל היה בעבודה והוא היה יושב על האופנוע ומשחק אותה בכאילו ,אבל כל יוםםםםםםםם.

אתה חושב שזה כל הסיפור ? אז תחשוב שוב חחחחח

מכיר הסרט TOP GUN ??

כל יום כשהיינו חוזרים מסיבוב האופנוע ,היה חייב לצפות בסרט TOP GUN

היינו מגיעים הבייתה ,מתישבים בסלון הוא היה שם הקסדה על הראש ,כדי שירגיש כמו מווריק חחחחח והיינו רואים את הסרט .

כשהיה מגיע הרגע ,שגוס נפלט מהמטוס ונהרג, הוא היה מתחיל לבכות חבל"ז. לא משנה שהייתי מסביר לו שזה סרט והייתי מחזיר את הסרט אחורה, כדי שיראה שגוס חי ,אבל מה לעשות שהוא חזר למות כל פעם מחדש ? אז הוא היה בוכה כל פעם .

מאז, כשאני רואה קסדה ,אני בורח במהירות האור.

חחחחח חחחחח חחחחח

ברגע שהכל יותקן אעלה תמונות

Yuval11
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #15 

היי יואב,
אני מציע לחבר את ההגה לפלטה עם ברגים כדי שלא יקרה שמתי שהוא תפעיל הרבה כוח וההגה יזוז לך באמצע המשחק :(
יש כמובן גם אפשרות לחבר עם הברגים של ההגה עצמו לשולחן. חיבור עם הברגים של ההגה גם יחזיק את ההגה והוא לא יזוז בקלות.

niko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #16 

istarmini כתב:
...
...
לגבי הקסדה יש לי סיפור מדליק

הבן שלי כשהיה בגן היה חולה אופנועים אשכרה חולההההה.

חבר שלי ,שהיה גר בסמוך לגן ,היה לו אופנוע כבד וכמובן מבחר קסדות והוא נתן אחת מהן לבן שלי.

כל יום, אבל כל יוםםםםםםםם, בדרך חזרה מהגן הייתי חייב לשים לו הקסדה על הראש והיינו עוברים דרך החבר שלי ,שבכלל היה בעבודה והוא היה יושב על האופנוע ומשחק אותה בכאילו ,אבל כל יוםםםםםםםם.

אתה חושב שזה כל הסיפור ? אז תחשוב שוב חחחחח

מכיר הסרט TOP GUN ??

כל יום כשהיינו חוזרים מסיבוב האופנוע ,היה חייב לצפות בסרט TOP GUN

היינו מגיעים הבייתה ,מתישבים בסלון הוא היה שם הקסדה על הראש ,כדי שירגיש כמו מווריק חחחחח והיינו רואים את הסרט .

כשהיה מגיע הרגע ,שגוס נפלט מהמטוס ונהרג, הוא היה מתחיל לבכות חבל"ז. לא משנה שהייתי מסביר לו שזה סרט והייתי מחזיר את הסרט אחורה, כדי שיראה שגוס חי ,אבל מה לעשות שהוא חזר למות כל פעם מחדש ? אז הוא היה בוכה כל פעם .

מאז, כשאני רואה קסדה ,אני בורח במהירות האור.

חחחחח חחחחח חחחחח

ברגע שהכל יותקן אעלה תמונות

...
חחחח ענק 🤣🤣

עושה לי חשק, הבעיה שאני צריך הכל מחדש סוני 4, הגה, משחקים
קשה קשה 😆

istarmini פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #17 

הבטחות צריך לקיים

אתמול הגיע השולחן והתקנתי את כל העסק.

חוויה כיפית חבל"ז.
תמונה פצצה
סאונד מטורף
ההגה נותן יופי של תחושה וגם הדוושות מתפקדות יפה.
הגדרתי הילוכים ידנית מההגה והאמת? לא קל הסיפור הזה.

אמרתי להנהלה שקניתי את הלוגיטק לצורך בחינת חיבור ביני לבין הרעיון. במידה וארגיש שיש חיבור נתקדם לטראסטמאסטר ובמידה והחיבור יתחזק נגיע גם ל Fanatec שזה הרולס רויס של העסק הזה.חחחחח חחחחח
ההגה
 ההגה

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #18 

יופי, תתחדש אבל, אבל, אבל, אבל... הצבע החום לא מפריע לסאונד של האטמוס ? :lol:

יש לך כורסא שיכולה להעניק לך חווית נהיגה "בשכיבה" ולא בישיבה, נראה לי יותר כיף ולא כזה מסובף לביצוע עם תוספת של צינור / שניים מפה ומשם.
תנסה לעשות בונדינג גם עם הרעיון הזה... :wink:
משהו בסגנון הזה...
 משהו בסגנון הזה...

istarmini פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #19 

avihuli כתב:יופי, תתחדש אבל, אבל, אבל, אבל... הצבע החום לא מפריע לסאונד של האטמוס ? :lol:

יש לך כורסא שיכולה להעניק לך חווית נהיגה "בשכיבה" ולא בישיבה, נראה לי יותר כיף ולא כזה מסובף לביצוע עם תוספת של צינור / שניים מפה ומשם.
תנסה לעשות בונדינג גם עם הרעיון הזה... :wink:
...
·

האדום לא מתאים אבל כשבונים לך ונותנים מתנה אתה לא מתווכח חחחחח

יש ספרי שחור במחסן, יטופל בהמשך.

לגבי התנוחה צודק אבל אין לי ראש לקונסטרוקציות האלו בעקרון כשאני משחק גב הכורסא מוטה אחורה אז זה חצי חצי כזה.

וחוץ מזה אין מושלם.אותו אחד שיושב בתנוחה הכיפית, בטח צופה במסך בגודל בול דואר אז..... כמו שאמרו חז״ל הגודל כן קובע.חחחחח

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #20 

אז זה חצי חצי כזה.
...
לא הולם אותך החפיפניות הזו 8O
יאללה, סתם מקניט אותך... תהנה הכי חשוב !!

אגב, תבדוק אולי יש פתק החלפה. לפי חוק הגנת הצרכן אתה יכול גם לקבל כסף על מוצר שקיבלת במתנה, רק חשבונית מקורית ותסיר את התמונה מהשרשור שלא יגידו שהשתמשת. לל"ט ונסיעה טובה.
.

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”