מה אתם עושים עם ה QNAP שלכם?
·tomllic כתב:Download Station עם פיד RSS של טורנטים.
גם החיפוש הידני המזדמן בתוך התוכנה הפתיע אותי לטובה....
תוכל בבקשה לתת הסבר איך משתמשים בהורדת טורנטים אוטומטית עם RSS דרך הDOWNLOAD STATION?
אד כה אני מצליח רק להוריד באופן ידני פרק פרק
(לציין כי אני פחות מכיר את אופן השימוש ב RSS)
·hoorygm כתב:·......
תוכל בבקשה לתת הסבר איך משתמשים בהורדת טורנטים אוטומטית עם RSS דרך הDOWNLOAD STATION?
אד כה אני מצליח רק להוריד באופן ידני פרק פרק
(לציין כי אני פחות מכיר את אופן השימוש ב RSS)...
כבר הספקתי לעבור ל-RTORRENT בגלל באג מעצבן ש-QNAP מסרבים לתקן, אבל בסוף זה הכל אותו שטיק.
תתחיל בליצור לעצמך פיד באתרים כמו זה.
אחרי זה מוסיפים את הפיד הזה בתוכנת ההורדה שבחרת ומגדירים כמה חוקי הורדה וזהו בגדול.
הרבה ניסוי וטעיה בהתחלה אז אל תתייאש.
@mp3lll
·
אחרי שהורדת משהו מהפיד, גם אם העלית את כל הקובץ וגם אם לא, ברגע שמוחקים את הרשומה מרשימת ההורדות, הסטאטוס שלה בפיד חוזר להיות new ועל כן מתחיל לרדת שוב. מה שזה אומר זה שכל עוד הקובץ בפיד אי אפשר למחוק אותו. דיווחתי על העניין כבאג ואחרי תחלופת מיילים נמסר לי שהמפתחים מכירים בעניין אבל זה מוגדר אצלם כפיצ'ר ריקווסט, שבעולם שלי זה אומר שאין להם כוונה לתקן את זה.
·
אחרי שהורדת משהו מהפיד, גם אם העלית את כל הקובץ וגם אם לא, ברגע שמוחקים את הרשומה מרשימת ההורדות, הסטאטוס שלה בפיד חוזר להיות new ועל כן מתחיל לרדת שוב. מה שזה אומר זה שכל עוד הקובץ בפיד אי אפשר למחוק אותו. דיווחתי על העניין כבאג ואחרי תחלופת מיילים נמסר לי שהמפתחים מכירים בעניין אבל זה מוגדר אצלם כפיצ'ר ריקווסט, שבעולם שלי זה אומר שאין להם כוונה לתקן את זה.