נרשמתי לטריפל של פרטנר - מקווה לטוב
היי,
יש פה עוד משתמשים בפרטנר TV ?
האמת אני חושש מכמה דברים:
- נתב בניהול שלהם בלבד...
- ללא 5GHz
- ביצועי אינטרנט
- אין אפשרות לשימוש בראוטר שלי
- בעיות לידה... כי אני בין החמורים הראשונים
דעתכם ?
מיועד לקבל MP264.
יש פה עוד משתמשים בפרטנר TV ?
האמת אני חושש מכמה דברים:
- נתב בניהול שלהם בלבד...
- ללא 5GHz
- ביצועי אינטרנט
- אין אפשרות לשימוש בראוטר שלי
- בעיות לידה... כי אני בין החמורים הראשונים
דעתכם ?
מיועד לקבל MP264.
- NoamGuy
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 129
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
נתב בניהול שלהם, רוצה להגיד נתב שהם מספקים. זו הכוונה? כי מה הבעיה לשנות משתמש וסיסמת אדמין?
אשמח להחכים למה כ"כ חשוב לך 5GHz. יש המון צרכני אינטרנט אלחוטי בבית?
אל תקרא לעצמך חמור. תגיד שפן ניסיון
אשמח להחכים למה כ"כ חשוב לך 5GHz. יש המון צרכני אינטרנט אלחוטי בבית?
אל תקרא לעצמך חמור. תגיד שפן ניסיון
היי,
גם אני נכנסתי לתוכנית PTV.
נכון אנחנו הולכים לעשות ת גלח"צ בקו הראשון.. (אנחנו נועזים
)
עכשיו מה הבעיה במודם מנוהל??, עד כמה שאני יודע זוכר עם הספק הקודם שלי בבנ"ל (שירות מהגרועים וניהול כושל), גם הם ניהלו את המודם-נתב , וגם פרטנר היום ובעבר ניהלו את הנתב - זה בסה"כ נותן להם אפשרות טיפול בך מרחוק, הגדרות וכו' בלי שאתה תשבור את הראש. ממה ישלך כבר לחשוש ??, לידיעתך הספק יודע כבר לאן אתה גולש ויתרה מכך. לדעתי אתה יכול למחוק את שורת הניהול שלהם.
ואם אתה ממש ממש לא רוצה ציוד שלהם אז פשוט תחליף נתב- באופן פרטי , אף אחד לא יגיד לך עם מה לעבוד בבית.
גם אני נכנסתי לתוכנית PTV.
נכון אנחנו הולכים לעשות ת גלח"צ בקו הראשון.. (אנחנו נועזים
עכשיו מה הבעיה במודם מנוהל??, עד כמה שאני יודע זוכר עם הספק הקודם שלי בבנ"ל (שירות מהגרועים וניהול כושל), גם הם ניהלו את המודם-נתב , וגם פרטנר היום ובעבר ניהלו את הנתב - זה בסה"כ נותן להם אפשרות טיפול בך מרחוק, הגדרות וכו' בלי שאתה תשבור את הראש. ממה ישלך כבר לחשוש ??, לידיעתך הספק יודע כבר לאן אתה גולש ויתרה מכך. לדעתי אתה יכול למחוק את שורת הניהול שלהם.
ואם אתה ממש ממש לא רוצה ציוד שלהם אז פשוט תחליף נתב- באופן פרטי , אף אחד לא יגיד לך עם מה לעבוד בבית.
רגע , תקלות באינט?, - אתה הרי נשארת באותה תשתית - בזק, אז אילו תקלות מדובר?? ,הרי בפועל אין שוני, רק ספק כאילו התחלף,
צריך לוודא שהחבילות תואמות ולא קפצת ל100MB למשל ובמרכזיה אצלך אין התאמה ויש נפילות, לפעמים צריך לחכות שבזק יסדרו בקצה שלהם \להגדיר ולוקח זמן (או שלא עשו , ומייבשים לקוח, כמו שעשו לי כשברחתי מהם - לקח להם מעל שבועיים לטפל!!) .
כמה זמן המתנת שכבר ביטלת ?
ומה לגבי הערוצי TV ??
צריך לוודא שהחבילות תואמות ולא קפצת ל100MB למשל ובמרכזיה אצלך אין התאמה ויש נפילות, לפעמים צריך לחכות שבזק יסדרו בקצה שלהם \להגדיר ולוקח זמן (או שלא עשו , ומייבשים לקוח, כמו שעשו לי כשברחתי מהם - לקח להם מעל שבועיים לטפל!!) .
כמה זמן המתנת שכבר ביטלת ?
ומה לגבי הערוצי TV ??
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
לא הבנתי - תוך יומיים מפרסום השרשור אתה שבוע ללא תקשורת?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
גם אני הצטרפתי לטריפל - מישהו יודע על איזה נתב מדובר לא הספקתי לשאול ואין כוח להמתין לשירות לקוחות לתשובה .
מה גם שאמרו לי שהנתב נשאר אצלי גם אם אני מתנתק כי אין להם כרגע מודל של שכירות ושאלתי שוב ושוב אמרו שנשאר אצלי ללא חיוב (שיחה מוקלטת) ידוע למישהו על זה ?
מה גם שאמרו לי שהנתב נשאר אצלי גם אם אני מתנתק כי אין להם כרגע מודל של שכירות ושאלתי שוב ושוב אמרו שנשאר אצלי ללא חיוב (שיחה מוקלטת) ידוע למישהו על זה ?