שלום לחברי הפורום, לאחרונה חגגתי יומולדת ושאלו אותי מה אני רוצה כמתנה ולאחר שבועיים של חשיבה על מה חסר לי בצבא (קצין) ויכול להוות לי אחלה של פנאי החלטתי שברצוני לרכוש טאבלט, לא משנה לי החברה יש לי רק כמה פקטורים, אני לא בקיא בתחום ולכן רציתי להתייעץ איתכם
(הטאבלט יקנה בחו"ל) ארה"ב ויגיע לארץ בעוד כחודשיים (חבר טס) ולכן המחיר שחשבתי להוציא הוא עד 1000-1100
חשוב לי שהוא יהיה באמת חזק ככל הניתן למחיר
אמין במיוחד עם המלצות שמחזקות זאת (אם יש מגן קשיח זה אחלה שבעולם)
אולי וינדוס אם זה אפשרי
ואם קיים חיבור usb רגיל זה יהיה נדיר אם לא לא נורא
וגודל של גג 15 אינץ'
וכמובן מגן מסך זכוכית
אם אתם יכולים לעזור לי אני מאוד אשמח ואודה לכם
אם יש פורום ספציפי לנושא אשמח אם תעבירו אותי אליו
תודה רבה,
עידן
רכישת טאבלט מושקע
-
Idannmm1
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 12
- IASDA
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 366
- שם מלא: iasda
טאבלטים עם חלונות בתקציב הזה יש רק סיניים (חלקם יחסית טובים ועם מפרט ומסך די מכובדים כמו ה-Cube Mix Plus, אבל לא הייתי רוכש אחד כנקודת עבודה ראשית בשל איכות הבניה). זה כמובן תלוי בשימושים שלך, אבל אני מעריך שבסביבות האלף הייתי לחלוטין הולך על האייפד 9.7 החדש. יש מצב שיש טאבלט אנדרואיד עדיף באותו התקציב, הייתי מחכה לתגובות נוספות.
-
Idannmm1
-
- חבר שרק התחיל

זאת אחת מהסיבות שאני צריך אתכם כי אני באמת לא מבין בזה, האמת אני איש של אנדרואיד בדם ו אני לא יכול לקבל אייפד כי זה לא בשבילי, המחיר הוא פשוט תקציב גג אח שלי הציע איזה Asus משהו אבל חשבתי אולי יש משהו יותר טובIASDA כתב:טאבלטים עם חלונות בתקציב הזה יש רק סיניים (חלקם יחסית טובים ועם מפרט ומסך די מכובדים כמו ה-Cube Mix Plus, אבל לא הייתי רוכש אחד כנקודת עבודה ראשית בשל איכות הבניה). זה כמובן תלוי בשימושים שלך, אבל אני מעריך שבסביבות האלף הייתי לחלוטין הולך על האייפד 9.7 החדש. יש מצב שיש טאבלט אנדרואיד עדיף באותו התקציב, הייתי מחכה לתגובות נוספות....
- ido22
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 639
עידן,
אם תוכל להוסיף ממש מעט, אוכל להציע לך משהו שרכשתי בטעות (במבצע) שעולה יותר 5000 שקל (intel core m5, 256gb SSD, 8GB RAM)
חדש.
O5O-8094118
אם תוכל להוסיף ממש מעט, אוכל להציע לך משהו שרכשתי בטעות (במבצע) שעולה יותר 5000 שקל (intel core m5, 256gb SSD, 8GB RAM)
חדש.
O5O-8094118
-
Idannmm1
-
- חבר שרק התחיל

·איזה טאבלט זה אם אפשר לשאול?ido22 כתב:עידן,
חדש.
O5O-8094118...
- ido22
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 639
@Idannmm1
·
dell 5175 + מקלדת
http://www.dell.com/en-us/work/shop/pro ... 7x-laptops
נדמה לי שהמחירון הוא משהו כמו 1200 דולר בארה״ב + 100 על המקלדת
קניתי כי היה מבצע וחשבתי להחליף את המק שלי.
המכשיר מעולם לא היה בשימוש (נדלק לבדוק תקינות בלבד!)
·
dell 5175 + מקלדת
http://www.dell.com/en-us/work/shop/pro ... 7x-laptops
נדמה לי שהמחירון הוא משהו כמו 1200 דולר בארה״ב + 100 על המקלדת
קניתי כי היה מבצע וחשבתי להחליף את המק שלי.
המכשיר מעולם לא היה בשימוש (נדלק לבדוק תקינות בלבד!)