לא מצליח לסנכרן בין מקרן קול לבין הטלוויזיה

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
jagar פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם.
רכשתי השבוע מקרן קול של JBL דגם SB450.
רציתי לסנכרן ביינו בין הטלוויזיה שלי (LG סמארט טיוי, גודל "42). המטרה בגדול זה שיהיה שמע של תכני yes. מבירורים שעשיתי עם כמה אנשים קיבלתי המלצה שמומלץ לחבר את המקרן קול לממיר של יס ולא לטלוויזיה משום שעדיף שהממיר יפענח את הסאונד מאשר הטלוויזיה עצמה.
אתמול ניסיתי להתקין את המקרן קול, עשיתי בדיקה אם הוא עובד מבחינת בלותוט' (הפעלתי יוטיוב בסלולאר שלי) והוא עבד יופי. אבל מבחינת שאר הדברים- קטסטרופה.
רציתי קודם כל לחבר בין הממיר לבין המקרן אך שמתי לב שבממיר של יס אין בכלל יציאה לכבל אופטי, וגם יש רק יציאת HDMI אחת שתפוסה מן הסתם בשביל הטלוויזיה. משיחות שעשיתי עם מוקד השירות הטכני של יס, נאמר לי שגם בממירים מתקדמים יותר אין יותר מיציאת HDMI אחת.
ניסיתי לחבר לטלוויזיה: ניסיתי בהתחלה לחבר עם הכבל האופטי אך הטלוויזיה לא זיהתה דבר. שיחקתי מלא עם הגדרות השמע לנסות למצוא מקור שמע חיצוני ...ושום דבר.
לאחר מכן ניסיתי לחבר עם כבל HDMI, בהתחלה הטלוויזיה קלטה שמשהו חובר אבל לא הצלחתי גם כן עם ההגדרות לגרום לכך שהמקרן ישמיע את הסאונד. מה גם- שהרי אמורים בכלל לתת עדיפות לממיר של יס ולא לטלוויזיה.

אני רוצה לציין שגם ניסיתי את הכפתורים השונים במקרן קול עצמו והלכתי לפי הכתוב בחוברת ההוראות.

מה אתם מציעים לעשות?

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”