יש ברשותי רסיבר ישן של TELEVOX מדגם ST-800 ואני מעוניין להחליף את היציאות/כניסות שלו במשהו קצת יותר עדכני - RCA לכניסות ומתפסי כבלים ליציאות הרמקולים. שאלתי היא מה לחבר לאיפה וכן מה הקוטביות של תקע RCA אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. ולא, אל תגידו לי לזרוק אותו כי פגשתי מישהו שאמר שיש לו כזה ויש לו אחלה סאונד אז כנראה שהוא כן שווה משהו...
מצורפות תמונות של הרסיבר והחיבורים
תסלחו לי אם זה לא הפורום המתאים אבל בסופו של דבר אני עושה את זה בעצמי לא?
תודה רבה על הקישור אבל יש לי עוד בעיה קטנה: איך מלחימים את הכבל לפינים הקטנים האלה? בכל חיבור אחר יש חור קטן להכניס את הכבל וכאן אין... ניסיתי לדחוף את הסיבים לתוך החלל של הפין אבל זה לא נכנס עמוק וזה לא הולך וגם אי אפשר ללפף על הפין כי אז זה נוגע בפינים האחרים. גם בתקע של הרמקולים יש את הפין הרחב וגם בו אין שום חור להשחיל את הכבל ולהלחים! מה עושים? תסלחו על חוסר המקצועיות אבל אני חושב אולי לנתק את החיבורים ולהלחים ישר לחוטים שבאים מהמעגל. מה דעתכם?
כמו כן לא הבנתי מה בהסבר על הפינים מה הכוונה screen\return אם זה מינוס אז מה זה השתיים האחרים של הימין והשמאל? ניסיתי לחבר שתי כניסות RCA שמאל לפין 1 וימין לפין 4 ומינוס משותף לפין 2 (ה-SCREEN RETURN ) וזה עשה רעשים נוראיים ולא שמעו כלום
אפשר לעשות ממנו DIY אמיתי - לקנות קיט של HYPEX או 41HZ, ל"גרף" את כל הגאנק הקודם מבפנים ולהשתמש בקופסא...
כי הרי בד"כ האלקטרוניקה זולה והמארזים יקרים.
יראה ישן - אבל יהיה חדש ואיכותי!
בהצלחה.
I have the simplest taste - I'm always satisfied with the best.
זה בכלל לא רסיבר - זה מגבר שבמקורו הוא קיט לבניה עצמית תוצרת ישראל משנות ה-70 שהספקו המוצהר עי' המתכנן 2X35WRMS ובפועל הוא לא היה מגיע לחצי מזה וגם את זה עם רמת עיוותים מטורפת לגמרי.
חבל על הזמן והכסף שלך, מצא לך מגבר או רסיבר ישן מיד שניה מחברה מקובלת ובטוח שתיהנה ממנו הרבה יותר.
טטלווקס היה מכשיר מעולה שנתן את תמורתו הכסף שהיית משלם עליו היה שווה כל שקל לגבי שיפוץ אל תחליף לו את החיבורים תשאיר אותו כמו שהוא רק תרביץ לו שימון בסליידים ותן לו ניקוי כמו שצריך חק אותו למעברה או שתעשה את בבית .טתחליף לו את כל החוטי חשמל הם מתייבשים תוך כמה זמן תן לו שיפוץ חיצוני תחליף לו את הדיקט עץ השבור מאוחורה תאמת שווה לשפץ אותו כי הוא נדיר ואין הרבה כבר כמו פעם וגבי החיבורים המעצבנים האלה אני מבין אותך אבל עדיף לך לבנות/לקנות מתאם כי אם תשנה אותו אתה לא משאיר אותו בצורה המקורית שלו ואז הוא כבר שווה . שמעתי אותו כמה פעמים ולדעתי הוא מגבר סבבה לגמרי בבדיקה שעשיתי לו במיוחד על דיון זה יצא שהוא נותן כ63.3 וואט RMS נקי מקווה שעזרתי שבת שלום