שלום,
הבעיה הנפוצה....רוצה לעבור חב' סלולר מ Pmobile היות והחליטו לעלות את המחירים למרות שאני ( 4 קווים ) באמצע התקופה וגם ככה המבצע שלי מסתיים בעוד שלושה חודשים. עוד לא שוחחתי איתם ואני אעשה זאת ביום א', אבל אני די נחוש לעבור.
בגדול 4 קווים, אני נמצא די הרבה בחו"ל בעיקר באפריקה, מתוך בארבעה קווים, זוג בני נוער.
יש המלצה כלשהי ?
תודה
יעוץ-עובר חברת סלולר אבל לאן.....?
שלום,winer-r כתב:שלום,
הבעיה הנפוצה....רוצה לעבור חב' סלולר מ Pmobile היות והחליטו לעלות את המחירים למרות שאני ( 4 קווים ) באמצע התקופה וגם ככה המבצע שלי מסתיים בעוד שלושה חודשים. עוד לא שוחחתי איתם ואני אעשה זאת ביום א', אבל אני די נחוש לעבור.
בגדול 4 קווים, אני נמצא די הרבה בחו"ל בעיקר באפריקה, מתוך בארבעה קווים, זוג בני נוער.
יש המלצה כלשהי ?
תודה...
לפני כחודש הייתי בסיטואציה דומה ופתחתי פוסט בפורום בדיוק עם ההתלבטות רק במקרה שלי יש 5 קווים (עכשיו כבר 6 קווים).
עברתי ל 012 בזכות משלוח חינם עם שליח של כל כרטוסי הסים ומחיר של 25 ש"ח לק, ז"א 125 ל 5 קווים.
באופן כללי השירות עובד אבל האיכות גלישה בפלאפון קצת יותר טובה. לא משהו שמדדתי ולא משהו קיצוני - זו רק התרשמות סובייקטיבית.
שבוע אחרי שעזבתי היה לי דיון עם נציג שימור לקוחות של פלאפון שאחרי 50 סמסים הסכים לתת לי 5 קווים ב 125 ש"ח כדי להשוות הצעה ל 012.
המלצה שלי: צור כבר עכשיו קשר עם שימור לקוחות ותסביר להם שאתנ מנייד 4 קווים אם המחיר לא יהיה 25 ש"ח לקו.
בהצלחה
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32983
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
יש גם את וואללה מובייל, סים עולה 6 ש"ח בקופיקס.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"